sunnuntaina, toukokuuta 15, 2016

Virkamiehet rakentavat fasismia SuomessaMitä ihmiset eivät ymmärrä?

  • Iskuryhmä varautuu Suomen itsenäisyyden juhlavuoteen 2017 – ”Hälytysmerkkejä näkyy jo” 
Virkamiehet ryhtyvät avoimemmin ohjaamaan suomalaisten poliittista ajattelua oikeistolaisen eliitin päämäärien mukaan.Koska tutkijatkin pelkäävät kertoa suomalaisen fasismin historiasta

ja mitä fasistisuvut tekivät salaliitoilla, mm. Stubbin sukulaiset joukkomurhaajina Tammisalossa, ja kuinka suomalaiset fasistit kouluttivat natseja jo 20-luvulla niin ihmiset eivät ymmärrä rahaeliitin suojeleman fasismin ja poliisivaltion syvyyttä Suomessa. Fasistinen terrori demokratiaa vastaan jatkuu. Talouskeskustelukin on pelottavan sokeaa kun oikeiston 80-luvun valheet pankkien keinottelusta jatkuvat pankkiirien agenttina toimineen M Koiviston avulla ja valheet yhä hyväksytään massamedian voitelemana jopa 1989-laman jälkeen vaikka pankkiirit aiheuttivat 90-luvun laman sääntelyn poistamisella. Koviston junttapaperit on salattuna.

CIA:n lahjonta ja muokkaus SDP:ssä on täysin käsittelemättä minkä takia rahaeliitti ja jopa vanhat suomenruotsalaiset eliittisuvut saavat pitää vanhat valtajärjestelmänsä ja Supo on saanut terrorisoida kymmeniä tuhansia ihmisiä poliittisesti leimaamalla ihmisiä työnantajille turvallisuusselvityksillä, erotuttaa ihmisiä ja vasemmistoksi itseään kutsuvat eliitin palvelijat ovat tästä hiljaa. Pelko on toiminut politiikkamme ohjaajana ja ihmiset eivät uskalla olla rehellisiä salaliitoista eli hyvä veli -salaisista organisaatioista , käskytysjärjestelmistä.

Kansanedustajat suojelevat fasismia sillä he suojelevat joka viikko virkamiesten rikollisia tekoja ja tiedon salaamista vastoin perustuslakia. Oikeistoalisten virkamiesjengiläisten väite "kansallisesta turvallisuudesta" on tyhjä valhe ja kansanedustajat tietävät että salaaminen on valtaa.

Jokainen tervejärkinen huomaa, että armiejan pr-upseerit ovat kiimassa oman trolliarmiejan rakentamisesta verorahoilla kun ovat ensin keksineet syyttää Venäjää ilman faktoja. 100 virkamiestä ulkomaisten salaisten operaatioiden ja hyökkäyssotaa käyvine maiden koulutuksessa, tuntuuko hyvältä?

   Jokainen salattu dokumentti ja tieto on vallankaappaus demokratiaa vastaan.

Rajojen aukaisu ei ole humanismia vaan CIA:n ja Mossadin järjestämää geopolitiikkaa, Euroopan turvallisuuden ja talouden tuhoamista fundamentalisti- ja rikollismaahanmuuttajilla. Ruotsissa on nyt 200000 ylimääräistä raiskattua ihmistä avoimen maahanmuuton periaatteen jäljiltä, valtava sosiaalinen trauma kumuloituu vaikka massamedia olisikin aivan hiljaa.

Uusi totalitaarinen fasismi on muikeasti myyty vihreille, valevasemmistolle ja feministeille projektilla joka aloitettiin jo 60-luvulla mm. Rockefellerien kaapatessa isolla rahalla vasemmistolaisen fasismin oikeistolaiseksi länsimaisen kulttuurin vihaksi joka on tuottanut sokean ihailun fasistisia uskontoja kohtaan kuten islam.

Uskonto ei mitenkään aidossa demokratiassa voi antaa mitään etuoikeuksia mutta kuten kirkon 1400-vuotinen fasismi Euroopassa jatkuu nyt islamin ylistämisenä ja suojeluna demokratian purkamisessa kuten Uude Rooman Vatikaanin kolonisaatio Euroopassa teki ja tuhosi aidon alkuperäisen Euroopan omien heimojen paikallisdemokratian.

Urho Kekkonen oli valan Hitlerille tehnyt natsi, rikkoi rauhansopimuksia ja YYA-puheitaan vastaan vakoiluyhteistyöllä Saksan kanssa 1957 eteenpäin ja suomenruotsalainen eliitti nosti hänet maan isäksi - ja ihmiset ostavat yhä tätä tuotetta.       Mitä nyt tapahtuuVirkamiehet ryhtyvät avoimemmin ohjaamaan suomalaisten poliittista ajattelua

Suomen propagandan vastainen iskuryhmä varautuu Venäjän kovenevaan informaatiosotaan.  -- kuva > TS.FI Nato on kaikkea muuta kuin sosialidemokraattinen projekti.

VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ TAUNO O. MEHTÄLÄ


"NATO ON JÄÄNNE AJOILTA, jolloin läntinen sosialidemokratia ajettiin antikommunistisiin asemiin. Otollisen maaperän tälle loi valtioiden sisällä käyty hegemoniataistelu työväenliikkeen johtajuudesta ja kommunistiset diktatuurit, mutta myös suurvaltojen aktiivinen vaikuttaminen valtioiden sisäpolitiikkaan. USA:n tukema sosialidemokratia vei useimmissa maissa voiton Neuvostoliiton tukemasta kommunismista, mutta saman kehityksen jatkona voidaan nähdä myös se, kuinka monissa valtioissa sosialidemokraattinen puolue laimeni lopulta oikeistohenkiseksi hallintopuolueeksi tukemaan finanssieliittiä palvelevaa uusliberalistista oikeistohegemoniaa.
Niin kävi lopulta myös Suomen SDP:n.
Paradoksi on siinä, että Natoon ja USA:han tukeutuvan kommunismin vastaisen projektin jäljet yhä ohjaavat joidenkin sosialidemokraattien ajattelua, vaikka kommunismi Venäjällä on kaatunut jo yli neljännesvuosisata sitten. Ja vaikka Nato-hegemoni Yhdysvaltain nykyinen kansainvälinen toiminta on jopa kapitalistisesta perspektiivistä poikkeuksellisen aggressiivista ja häikäilemättömän imperialistista."
Niin kävi lopulta myös Suomen SDP:n.
  • Paradoksi on siinä, että Natoon ja USA:han tukeutuvan kommunismin vastaisen projektin jäljet yhä ohjaavat joidenkin sosialidemokraattien ajattelua, vaikka kommunismi Venäjällä on kaatunut jo yli neljännesvuosisata sitten. Ja vaikka Nato-hegemoni Yhdysvaltain nykyinen kansainvälinen toiminta on jopa kapitalistisesta perspektiivistä poikkeuksellisen aggressiivista ja häikäilemättömän imperialistista."


Here is the short version of Ambassador Bell to Budapest: "to be our partner means you do what we say whether or not it is in…


If anyone wants a short course on what's wrong with US diplomacy look no further than US Ambassador to Hungary Coleen Bell's speech Friday to the Foreign Affairs Committee of the Hungarian Parliament. In typical diplo-speak there was plenty of... SOTT.NET


Henkilön Kari Jyrkinen kuva.  • "Muutama vuosi sitten kirjoitin moneen välineeseen Yhdysvaltain Tshekkiin suunnitellun tutkatukikohdan kohtalosta. --- Voisin palata yksityiskohtiin, mutta TÄNÄÄN olennainen pointti kuuluu: Tshekin monien kansalaisjärjestöjen ja vasemmiston yhteisvoimin tämä hanke lopulta kaadettiin: mielenosoituksin, nälkälakoin, mittavin infokampanjoin, joihin esim. (kuvan tapauksessa) saatiin mukaan USA:n omia tiedemiehiä ja sotilaita evp. Vaikka USA:n Condy Rice ja Tshekin ruhtinas Schwarzenberg ehtivät jo allekirjoittaa tukikohdan syntymisen paperit, lopulta oikeistolta putosi pohja, ja Tshekin koko hallitus kaatui. Uusi presidentti Obama ilmoitti luopuvansa hankkeesta, mutta jo silloin odotettiin sen jatkuvan joissakin epäitsenäisemmissä maissa. Nyt USA on vetänyt SSS-oikeiston Suomenkin tavallaan mukaan -- ja karseinta lienee että tämä USA:n sotaprovokaatio-sarja saa toteutua vain pienen vähemmistön konkreettisesti vastustaessa. KJ
Tapio Jankkila   13. tammikuuta
  • Oletteko kuulleet koskaan tällaisista Firmoista kuin: Soltam Ltd, Israel Military Industries, Etablissements Salgad, A/S Wejra, Societe Anonyme Luxemburgoise de Gestion Et D’Aministration Salgad eli Salgad S.A.? En minäkään. Lainasin Keminmaan kirjastosta mielenkiintoisen kirjan, Tampellasta Patriaan, kirjoittanut Vesa Toivonen. Kirjassa kerrotaan Tampellan yhteyksistä Israelin asetuotantoon ja valmistukseen sekä Tampellan osuuksista aseiden myynnistä kolmansiin maihin, myös islamilaisiin ja rahoitus on jo silloin hoidettu kätevästi Cayman saarten kautta sekä Luxemburgissa, Tanskassa, Saksassa, Portugalissa ja Israelissa sijaitsevien tytäryhtiöiden kautta. On ne pojat osanneet silloinkin jo tämän kierrätyksen ja verkostoitumisen. "Suomalaiset" sotaloordit.
  • Itse olen tietoinen koneinsinöörinä juurikin saksalaisten vaikutuksesta omaan aseteknologiamme kehitykseen toisessa maailmansodassa sekä sen jälkeen, mutta tämä kirja avartaa vielä edelleen, miten toisen maailmansodan jälkeen esimerkiksi Israel on saanut asearsinaaliinsa täydennystä jalkaväen raskaan aseistuksen osalta Suomen Tampellasta eri kieroilujen kautta. Jenkit eivät olekaan olleet ihan kaikessa asialla. Ja aseita on tunnetusti lobattu molemmin puolin taistelevia osapuolia; muslimeille sekä juutalaisille, että myös kristityille. Koko kupletin keskipisteenä on toiminut juutalainen asekauppias nimeltänsä Shlomo Zabludowitcz, jonka poika Chaim ”Poju” Zabludowitcz on ollut tukemassa vaalirahoituksen osalta Alexander Stubbin vaalikampanjaa ihan viime aikoina ja osallinen todennäköisesti Alexander Stubbin kovaan asemaan Suomen valtion johdossa. Olisi mielenkiintoista tietää, hyötyikö Suomen kansa verojen muodossa näistä-kään kaupoista lainkaan?
  • Omasta näkövinkkelistäni nämä uudet tiedot vahvistavat edelleen käsitystäni siitä, että Suomen valtionjohto on täysin korruptoitunut ja on edelleen tällaisia hyväveli-kytköksiä täynnä myös puolustusteollisuutemme kautta. Minusta näitä kytköksiä ei vain tuoda riittävän paljon julkisuuteen ja näkyville. Tässä on Teille nyt mahdollisuus omalta osaltanne vaikuttaa tämän valossa tiedon jakamiseen, jos olette päässeet lukemisessanne tähän saakka. Jakakaa Tämä on faktaa 
  • Tällä tavalla meidän asetehtaana toiminut Tampella on saanut alkunsa ja asemansa, sutkaamalla! Lobbaamalla aseita Israeliin sekä perustamalla tehtaita pitkin eurooppaa, jotta tavallinen kansa on saatu hämättyä ja pidettyä poissa jaloista. Tunnetusti suurin osa kaikista dokumenteista on hävitetty, mutta Vesa Toivonen on onnistunut ainakin sen verran kirjassaan, että on saatujen dokumenttien valossa uskaltanut kirjoittaa tämän kirjasen.
  • Hans Otto Donnerilla oli merkittävä rooli näiden kaikkien fimojen yhdysmiehenä. Donner ajautui kuitenkin riitoihin Tampellan kanssa myöhemmin patenteistaan. En usko, etteikö tämä toiminta olisi edelleenkin olemassa eri firmojen kautta ja onhan Patrian pojat jo kärähtäneetkin monista asioista vuosien varrella, joten eppäillä soppii….eppäillä soppii…. Hyvää illanjatkoa 
Translated by Ollie Richardson - More than 70 years ago was the start of the greatest slaughter…

https://www.youtube.com/watch?v=yV-6pHdUpfk&feature=youtu.be

  • Hiljaista on suomimediassa Brasilian vallaankeikauksesta ja sen erikoisista piirteistä. Mutta mitäpä maailnman todelllisia tapahtumia suomimedia käsittelisikään edes etäisen totuudenmukaisesti?
  • Sande: Laitoin tästä jo aikaisemmin suoran linkin Wikileaksin sivuille. Jostakin syystä suomalaisen luotettavan valtamedian edustajat eivät ole katsoneet aiheelliseksi mainita, että Brasiliassa valtaan nousi mies, joka on toiminut vuosikausia amerikkalaisten tiedustelulähteenä ja wikileaksin raakatietojen mukaan yhteistyössä nimenomaan suurlähetystön ja Yhdysvaltain armeijan tiedustelun kanssa. Tämä tieto olisi mainitsemisen arvoinen jo pelkästään siksi, että Brasilia on BRICS-maa eli Venäjän, Kiinan ja Intian talousliitossa. Ei ole kauaa. Myös BRICSiin kuuluvassa Etelä-Afrikassa on alkanut olla levotonta viimeaikoina. Samaa valmistellaan siis sielläkin.


Michel Temer actively cooperated with US intelligence Now it's official. The impeachment of left-leaning Brazilian president Dilma Rousseff by Brazil's Congress has likely turned the country from a...
GLOBALRESEARCH.CA


These 422 pages of classified documents contain blood-chilling information regarding terrorist activities in Turkey. These documents classified as ‘secret’…
GLOBALRESEARCH.CA


Esko Seppänen  24. huhtikuuta Mielenkiintoista. Suomi näyttää kuluneiden kahden vuosikymmenen aikana ajautuneen USA:n aseteollisuuden lihotusporsaaksi omassa lätissään.
Olli Ainola on tehnyt poikkeuksellisen mielenkiintoisen haastattelun puolustusvoiman komentajan Jarmo Lindbergin mielipiteistä viikonlopun Iltalehteen, ja vastaavasti Lindberg on haastattelussaan valottanut Suomen asehankintoja USA:sta poikkeuksellisen seikkaperäisesti.
Kenraali Lindberg allekirjoiitti Suomen hallituksen puolesta Naton kanssa tehdyn isäntämaasopimuksen niistä ehdoista, joilla Nato tai sen jäsenmaa(t) saavat käyttää Suomen maaperää taistelutoimiin ja myös hyökkäykseen kolmatta osapuolta vastaan. Siteeraan häntä Suomen USA:sta ostamien aseiden toimitusvarmuudesta:"Meillä on suhteet hyvin moniin organisaatioihin Washingtonissa pitkältä ajalta. Minun on mahdoton nähdä tilannetta, jossa suhteemme katkeaisivat niihin kaikkiin. Olisi toki erkoista, jos Suomi onnistuisi ajautumaan sellaiseen tilanteeseen, että nämä kaikki yhdellä kerralla katkeaisivat. Silloin meillä varmaan ollisi tosi suuria murheita."
Haastattelun perusteella Suomi näyttää olevan sidottu USA:n aseteollisuuteen tavalla, josta se ei voi enää irrottautua. Säilyttääkseen asetoimituksensa Suomi joutuu sitotumaan USA:han poliittisesti, ja hyvin taitavasti Yhdysvallat on kutonut poliittisen hämähäkinverkkonsa Suomen ympärille: Suomea ei vain natoteta, vaan natotottuminen on muuttumassa USA:n ja Suomen kahdenväliseksi yhteistyöksi. Sen´alkuna voidaan pitää toukokuun lentosotaharjoitusta Rissalassa. USA:n pyynnöstä Suomi on sillloin kutsunut maahamme ensimmäistä kertaa USA:n sotalentokoneita harjoituksiin, joissa kutsua ei ollut esitetty Natolle vaan suoraan USA:lle.
Suomi on ajautunut USA:n poliittiseen aseloukkuun. Me emme voi tehdä mitään, joka ei olisi linjassa USA:n poliittisen tahdon kanssa, jotta me emme menettäisi USA:n "luottamusta", USA:n hallinnosta riippuvainen asehankinta estää meitä hoitamasta ulkopoliittisia suhteitamme vapaasti ja pitäen mielessä geopoliittisen (maantieteellis-poliittisen) sijaintimme. Historiattomuus ei saisi ulkopilitiikassamme rulettaa,
Meillä pitää olla hyvät suhteet USA:han. Se ei kuitenkaan saa edellyttää tällaista riiippuvuutta, joka muistuttaa meitä niistä kahdesta kerrasta vuosina 1918 ja 1940-1944, jolloin Suomi oli lähes samalla tavalla liitossa Saksan kanssa. Silloin Suomi oli käytännössä Saksan siirtomaa. Itsenäiselle ja vapaalle kansakunnalle olo ei ollut silloin onnekas eikä elo tyyni suojakas:
Olli Ainolan johtopäätös on se, että "Suomi hakee nyt tosisssaan apua Yhdysvalloista, Niinistön pitää päättää, hakeeki Suomi Yhdysvalloilta apua liennytykseen vai hakeeko Suomi apua konfliktin varalle. Helvetillinen valinta."


Suomalaisessa julkisessa keskustelussa elää sitkeästi käsitys Yhdysvalloista maana, joka ajaa maailmalla demokratiaa ja ihmisoikeuksia.…
LAUSTI.COM

  

Ei kommentteja: