lauantaina, toukokuuta 21, 2016

Lasse sikari-Lehtinen CIA:n toimintaa SDP:ssä suojelemassa


Sikari-Lehtinen, syöpärullien mainostaja, paheksuu SDP:n kannatuksen nousua. Koska RKP-Kokoomus on hänestä parasta mitä on. Sikari-Lehtinen ei vieläkään siis myönnä vouhotuksensa tyhjäksitekevää faktaa että CIA-aloitti viimeistään 1949 SDP:n lahjomisen ja humanismin sabotoimisen miljoonilla dollareilla ja laittomasti.

Ruotsalaiset tutkijat ovat kaivaneet tämän esille mutta täysin kielletty puheenaihe Suomessa, uskomaton sensuurimyssy jokaisella poliittisella keskustelijalla päässä. 

Lehtinen käytännössä suojelee demareihin ujuttautunutta CIA-osastoa, amerikkamielisiä kun ei tunnusta kovia faktoja lahjonnasta ja ideologisesta ohjelmoinnista - CIA:n soluttautumista.

Lahjonnan ja muokkauksen loppua ei tiedetä mutta CIA-ohjaus "hyvät neuvot" jatkuu ns amerikkamielisten verkoston kautta ainakin vaikka raha ei liikkuisi. Tannerkin oli sotarikollisena tuomittu natsi joka sai natsi-Kekkosen avulla jatkaa CIA:n lahjonnalla muokkausta. Kekkonenhan oli hitlerille valan tehnyt natsi.

Vasemmisto ei voi uudistua ellei se tunnusta suomalaisten fasistien ja CIA-Nato:n ujuttautumista demareihin ja nato-myönteisen vasemmistoliiton salaista luomista entisen puolueen mystisellä tuhoamisella. 

Mauno Koivistokin oli jo alusta asti satamassa vakoiliijana teollisuuseliitille ja kertoi kaiken mitä ay-liike suunnitteli ja ketkä puolustivat työmiesten ihmisoikeuksia ja ihmisarvoista palkkaa.

" Kompromisseja tekevä iso työväenpuolue ajaisi keskiluokan ja vähäosaisten asiaa paremmin kuin pieni aatteellisesti oikeaoppinen puolue, kirjoittaa SDP:n jäsenenä… 
ILTASANOMAT.FI Suomen natottaminen on viittä vaille eli viidettä artiklaa vaille loppuun suoritettu. Liittoutumattomuuden alasajo jatkuu, ja Suomesta on tulossa oman (uuden) ulkopolitiikkansa panttivanki. Säilyttääkseen salarakassuhteensa Yhdysvalto
ESKOSEPPANEN.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
Vasemmistoliiton ja demarien tukemat natsit vauhdissa, "värivallankumouksen" taustaryhmä rummuttaa taas
Thousands of nationalists are protesting in front of the Ukrainian parliament in Kiev. The demonstrators are threatening to oust Ukrainian MPs and Petro Poroshenko’s…
RT.COM


SDP teki äskettäin eduskunnassa välikysymyksen Suomen väärästä suunnasta. Demarien kritiikki Sipilän hallituksen toimia kohtaan osuus monelta osin kohdalleen. SDP:n mukaan hallituksella ei ole vaaleissa saatua mandaattia politiikalleen.
ANTTIPESONEN.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
Irakin tuhoaminen ja Amerikan fasismin vuosisata: https://www.facebook.com/Upworthy/videos/1104160999624757/


What is MKULTRA? Project MKUltra—sometimes referred to as the CIA’s mind control program—was the code…   THEBLACKVAULT.COMAmerikkalaisen kulttuurin kannattajat  vievät kirjaimellisesti terveydenhuollon, vanhustenhuollon, koulutuksen, päivähoidon, kehityksen korruptiona ja salaliittoina, "ulkoistamisen" hysteria johon demaritkin vaadittiin mukaan ja johon lähtivät

Jyrki Kataisen siirappiset sanat EU:n budjettisopimuksen hyvyydestä Suomen kannalta suututtavat.
ILTASANOMAT.FI


USA on syntymänsä jälkeen ollut sotimatta yhteensä vain 21 vuotta. Vuonna…
FI.SOTT.NET

An interview with Charles Ortel, who has a series of detailed reports that are damning to the Clintons and their various supposed charitable initiatives.
OPEDNEWS.COM
 Ei kommentteja: