torstaina, toukokuuta 05, 2016

Valtiontalouden romahduttaminen ja pohjoismainen malli


Porvarillista sosiaalipornoaStatuskilpailussa pärjäävät voivat sanoa "Kiitos kun en ole kuin tuo spiidi-isä ja kyllähän siitä omin voimin selviää".

Suomi on supertalous supertyöläisillä mutta huonot johtajat ja surkeat poliitikot estävät nousun.

    Miksi kansalaisia lyödään ja ajetaan kadulle? 

Massamedia tekee kaikkensa siirtääkseen huomion pois sairaasta kapitalismista, elitismistä, orruptiosta,  Euroopan eniten ylitöitä tekevän maan rikkaiden vedätyksestä, terveydenhuollon romutuksesta, tuloerojen kasvamisesta, lasten pahoinvoinnista, korjaamattomista vaurioista useimmille ihmisille lapsuudesta ja sen ilmentymästä luokkayhteiskunnasta, statustodellisuuden petoksista rikkaiden kakaroiden automaattisena uranousuna suhteilla samalla kun kokoomusnuoret kiljuvat "yskityisyrittäjyydestä", hyvinvointivaltion purkamisesta, kaikesta tehdään "henkilökohtainen" selviämistarina jolla luodaan illuutiota "Selviäjät selviävät" - ja luuserit vajotkoon.

Elitismin terroria mielistelyhierarkiassa, poliittista terroria työpaikoilla vasemmistolaisia vastaan ja korruption lisääntymistä ei analysoida, pohjoismaisen mallin ja valtion sääntelyn ylivertaisia saavutuksia talouden tehokkuudessakaan ei kerrota kunhan porvariksi itseään luulevat voivat ihailla sankaritarinoita.

Yksilöitä, muutamia yksilöitä jotta tilastojen karmea massa ja ihmisten kurjuus unohdetaan. Tilastojenpitoakin lopetetaan nyt oikeiston kulissien takia.
  Verohepotuksia yrityksille 23 miljardia vuodessa, laillista ja laitonta veronkiertoa +30 miljardia vuodassa ja suomi täynnä nälkäisiä masentuvia lapsia. 
Pasi Tuomaila jäi avovaimolleen kiinni huumeista, kun häneltä putosi ruisku lattialle. Sen jälkeen Tuomaila asui monta vuotta kadulla. Siitä hän kertoo nykyään hiljaisina…
HS.FI  II


Suomi on supertalous supertyöläisillä mutta huonot johtajat ja surkeat poliitikot estävät nousun ideologisesti
 

Kaikki teollisuus Suomessa pohjautuu menestyksellisiin valtionyhtiöihin. Kaikki ei ollut täydellistä mutt akokonaisuus pohjoismaisena mallin oli ihmeellistä, elintaso jakaantui ja kasvoi maailmanennätysvauhtia. 

Suomi EI saanut tukea Amerikalta sodan jälkeen, keneltäkään - vain lainoja.


Talvivaaraan uppoaa +1500 miljoonaa euroa veronmaksajilta ja 400 nelilökilometriä on myrkyttymässä.  Viranomaiset saivat olla samaan aikaa työssä Talvivaaran firmojen kanssa eli ottaa rahaa valvottaviltaan - puolueiden siunauksella.

Valtio oisi yksinkertaisesti voinut vaatia projektin aloittajan Kanadalaisen maailman suurimpiin kuuluvan kaivosfirman takaamaan kaikki ekokulut mutta massamedia puhui vain bulvaaneista kun poliitikoille oli luvattu huikeat osakevoitot Talvivaarasta.Uudenkaupungin autotehtaan mersu-diili toi suuren tulosloikan ja hirmuisen kasvupyrähdyksen Valmet-Automotivelle.
TALOUSELAMA.FI
Tehokkaat valtionyhtiötkin on keksitty ja testattu mutta ideologisesti ne on kielletty suuryhtiöiden ja pörssieliitin voiton teon takia.

Poliitikot kieltävät valtiota työllistämästä. Korkea teknologia olisi tarjolla mutta puolueet ovat valinneet alistumisen Lontoon ja New Yorkin pörssiyhtiöille.
Suomessa on tehty eniten patentteja 25 vuotta mutta alistuva ideologia kieltääniiden käyttöönoton valtionyhtiöissä.

Kysymys on ideologisesta alistumisesta kansalaisia vstaan.Olemme ideologisen hybridisodankäynnin ja kolonisaation kohteena lännestä.Nyt poliitikot keskittyvät ideologisesti käsittämättömään haittamaahanmuuttoon lomailevilla palkkasotilailla ja valepakolaisilla somaliasta valheilla "hyödyistä" ja Brysselin korrptiovirkamiesten ottelemiseen valtion alasajamiseksi ja leikkaamiseksi ilman elvytystä, ilman itsenäisyyttä ja valtionyhtiöitä.

Kauppojen hyllyt ovat täynnä amerikkalaiseten myrkyttämiä tuotteita, monsanton myrkky-yhtiön tuottamia myrykyllisiä korvikkeita.

Olemme ideologisen hybridisodankäynnin ja kolonisaation kohteena lännestä.

Kaivokset luovutetaan lännen megayhtiöille, huikeat maaperän varannot annetaan pois, kanslaaiset hylätään, sosiaaliturvarahat siirretään maahanmuuttajille - ja Suomi köyhtyy.
Talvivaarasta tulee nyt 2 uutta dokumenttia lisää.

Mutta tuleeko tietoisuutta lisää ahdistuneille suomalaisille?

Syylliset on tiedossa mutta korruptio suojelee statussysteemiä eli elitismiä, yhteisten resurssien tuhoamista ja varastamista.


Jyry Heinänen
inteistö, johon HUS perustaa lastensairaalan. Berner sai kahdelle yksityiselle Suomen-Ruotslaiselle säätiölle keräysluvan "lastensairaalalle". Innostus oli kova, kun HUS antoi 30 miljoonaa euroa ja veronmaksajat eli valtio saman summan. Helsingin kaupunki antoi tontin. Laulajat lauloivat rahaa ja kansa auttoi. Tämän jälkeen Berner muutti säätiön nimeksi "Lastensairaalan säätiö". HUS tuli katumapäälle ja pyysi, että heidän 30 miljoonaa huomioitaisiin kiinteistön omistuksessa. Berner ei tätä hyväksynyt. Säätiö ottaa lisäksi 50 miljoonan lainan, jonka HUS maksaa. Berner teki 160 miljoonan petoksen. Kaikki "lastensairaalan" posti menee Bernerin osoitteeseen, eli hän ministerinä jatkaa tätä huijausta. Viimeksi Berner on lähettänyt vanhuksille kirjeitä, jossakerrotaan, että Berner ottaa vastaan testamentteja. Siinä neuvotaan, miten mm. aviopuolisiso voidaan jättää osaltaan perinnöttömäksi.Lahjoituksia kerätään koko ajan. HUS siis tulee kiinteistöön vuokralle ja maksaa vuodessa miljoonia euroja, josta siitäkin tehdään kannattava Bernerille...." (JS)(lainaus Kaija Kiesslingin tekstistä)


and then a Hollywood star spoke some truth
video
 and he said what everyone else was already thinking.825 303 katselukertaa


x

Ei kommentteja: