lauantaina, huhtikuuta 30, 2016

Kommunistipropaganda Helsingin sanomissa "Vapun kunniaksi" ja historian väärentämiseksi

Läntinen diktatuuri puolustautuu psykologisella suggestioterrorilla ja historian värentämisellä. -- Oikeiston massamedia hyvin sinnikkäästi estää lukijoita saamasta tietoa 1800-luvun työläisten solidaarisesta, yhteisöllisestä vasemmistolaisuudesta eliitin terroria, tauteja vastaan ja väestön pakkosiirtoja vastaan ("avoimet rajat") - ja tämä projekti yhä yrittää leimata vasemmistolaisuuden vain kommunistidiktaattoreihin kouluissakin eikä kerro kuinka CIA tappoi esim Kuubassa 3000 ihmistä Amerikan terrori-iskuissa ja salamurhissa. Itä-Saksassa terrori-iskuja oli tuhansia, Euroopassa 15000 iskua Naton Gladio-terrorissa. 

Sabotaaseja ja lahjontaa luomaan kaaosta myös STASin lahjottujen upseerien stasi-toiminnan kautta - Hyvin laajan taloussodan lisäksi, joka peitetään massamedian historianarratiivista epäasiallisesti: Neuvostoliitto romahdutettiin Euroopankin maiden taloussodan avulla. Kuubassa ja Libyassa elintaso nousi huikeasti eikä Amerikan rahaeliitti voinut enää ostaa naisia huoriksi. Diktaattorit taistelivat CIA:n terroria vastaan aktiivisesti ja siksi Amerikan vastustajat ovat sotatilassa Amerikan 70-vuotisen hybridisodan ja paranoijan takia

 Kuinka moni tietää että kylmä sota 50-80 luvuilla oli vain show, Amerikan keksintö, demonisoinnin luomus, terroria ihmiskuntaa vastaan.

 
 

Oletko Che Guevara, Marx, Rosa Luxemburg vai ehkä Otto Wille Kuusinen? Testillä selviää, kuka kymmenestä kommunistijohtajasta jakaa luonteenpiirteesi.
HS.FI
    II


Miksi porvarit menevät silmät punaisina hoippuen aamulla Ullanlinnanmäelle?
Kun työväki nukkuu marssipäivän jälkeen? 
Osoittaakseen ylimielisyyttä ja kirkollista työhulluutta, pseudomoraalia työläisille. Ammurituaali on tarkoituksella rituaalinen keskisormi työväestölle porvarien työhulluuden ja ylimielisyden marssina. Siinä ei ole mitää hauskaa vaan se on maanista ja ideologista vimmaa.
III

Oikeistodemarit, kokoomusdemarit, todella näyttävät rkp-karvansa - puhuvat avoimesti nato-ohjelmoinnista, natosta vasemmiston muuttamisen mittana,


     tämä on avointa salaliiton tunnustamista, täysin harhaisen historiatulkinnan esittämistä:
 
 

Ullanlinnanmäki vappumarssi 2016 ullanlinnanmäelle ullanlinnanmäellä kuvat kuvia *

‪#‎demarit‬ ‪#‎vasemmisto‬ ‪#‎vasemmistonuoret‬ ‪#‎sakfi‬ ‪#‎pamfi‬ ‪#‎akava‬ ‪#‎vappu‬‪#‎vappumarssi‬

Ei kommentteja: