lauantaina, huhtikuuta 09, 2016

Panama - salaliitto vai ei
Jos mietitään Panaman asetelmaa  massamediassa niin


1)
 • - Entinen talousministeri, joka oli Ruotsin valtion omistuksen edustajana, on sanonut, että ei ole tiennyt tästä yhtään mitään.

   a)

Jos ent. talousministeri nyt valehtelee, hän tukee salaliittoa.


   b)

Jos hän puhuu totta, hän on paljastanut salaliiton.


"Lukijoille saattaa tässä vaiheessa nousta mieleen ajatus salaliittoteoriasta, mutta kannattaa muistaa, että Panama-papereissa on kyse de facto salaliitosta. Wikileaksin ja Snowdenin kaltaisten ilmiantajien jälkeen pilkkasana ”salaliittoteoria” on jo syytä unohtaa.
Panamapapereiden lopullinen vaikutus on avoin, mutta viitteitä siitä voi jo saada. Paljastuneiden joukossa ei ole superrikkaita muutamaa diktaattoria lukuunottamatta. "


            "Hän on laukonut ylimielisiä kommentteja"
 • Ruotsin parlamentin verovaliokunta päättää viikon tai kahden kuluessa, kutsutaanko Nordean hallituksen puheenjohtaja Björn "Nalle" Wahlroos selvittämään tekojaan  IL 


Amerikkalaiset superveronkiertäjät eivät ole Panamaleaksin vuotolistalla. Suurimmat terroristit siis puuttuvat. Tämä taitaa olla listan tarkoitus - onka massmedian "journalisti" kertonut tätä sinulle?

Kuinka monta kertaa olet kuullut pelokkaiden tutkijoiden ja toimittajien sanovan, että meillä on paljon selvitettväää historiassamme?

Suomennettuna se tarkoittaa että eliitin salaliitolla vääristämää ja sensuroima väärä ymmärrys eliitin toiminnan ja julmuuden historiasta ja kolonisaation historiasta Suomessa ohjaa meitä - yhä.

Miksi ihmiset luottavat massamediaan - eliitin omistamaan ja kontrolloimaan todellisuuden rajaamiseen? Miksi massamedia on kuin kirkko, kieltää muutosten mahdollisuudet?
Massamedia piilotti vuoden Panaman papereita amerikkalaisen miljardöörin rahoittaman toimiston ohjaamana "pressioperaatio".  Nyt on julkaistu enintään 10% tiedoista ja etupäässä massamedian korostamana Amerikan geopolitiikan vastustajia vastaan - Englannin euroeropuhe on saanut nyt itselleen tarkkaan fokusoidusta Panama-vuodosta kostoiskun jopa Cameronille, hänen ja isänsä veronkiertokuvioiden paljastamista Panama-papereiden käyttämisenä aseena, sensuroituna osapaljastuksena tietokannasta.
 • Tämä paljastus on vain osittainen osa yhden pankin toiminnasta: yksi tuhansista veronkiertopankkien joukossa. Hyvin kapea ja valikoitu paljastus. 

Laillinen veronkierto?

Tietysti bulvaanien käyttö on laitonta. Firmat valehtelevat verottajalle olevansa velkaa toiselle taholle saadakseen verohelpotuksia tai maksavansa isoja kustannuksia "tilauksista" tai tekonologiasta kun ne kierrättävät itselleen rahaa valebulvaanien kautta.  2)

Suomen valtion ulkoistaminen eli pohjoismaisen mallin ja ihmisarvon tuhoaminen myös rajat avaamalla passittomille väestönsiirrossa esitetään massamediassa kaiken vastuun päättymisenä eli oikeiston luomat valtionomaisuuden tuhoamisjärjestelmät (solidium, talvivaara, 1000 miljardin Kemiran kaivosten luovuttaminen norjalaiselle firmalle) eivät saa olla yleishyödyllisiä vaan vain rahaeliitin vallan ja rikastumisen välineitä ilman mitään yleistä moraalia koska ne eivät neokonservatiivisen (uusliberalistisen)  ideologian mukaan saa edistää muuta kuin rahan kertymistä ylöspäin - kapitalismi = kapitaali, rahan kertyminen harvoille ja yleistä köyhtymistä.

Eliitti luo orwellmaisia vaatimuksia paradoksaalisilla väitteillä ja käsitteiden varastamisella

"Ainoa vaihtoehto" = Ainoa vaihtoehto eliitin rikastumisen fantasian toteuttamiseksi ilman moraalia ja yhteistä etua.

"Turvallisuuspolitiikka" = Aggrassiivinen kolonisaatiosota ja sotatalous Amerikan geopolitiikan hyväksi

Veronkiertoeliitti moittii valtioita taakaksi - mutta on vaatinut valtiot pelastamaan pankit ja keinotteluvoitot ovat jääneet eliitille kun pankkien pelastaminen maksatetaan kansalaisten verotuksella.


 • Onko panamaleaks heräämistä vai eliitin uusi piiloutumistapa Amerikan ja Lontoon paratiisipankkeinin? • Nordean ylivoimaisesti suurin omistaja on Sampo. Sammon ylivoimaisesti suurin omistaja taas on Solidium. Ja Solidiumin ainoa omistaja taas on – Suomen valtio.

Sillä, mitä Suomessa kutsutaan talouspoliittiseksi keskusteluksi, on hyvin vähän tekemistä ja ainoastaan satunnaisesti taloustieteen kanssa, väittää Helsingin…
KANSANUUTISET.FI  3)

Wahlroos on avoimesti kertonut suomenruotsalaisen eli Suomen rikkaimman eliitin ja kolonisaatiolla luodun vanhan rahan  flosofian: eliitti saa rikastua millä keinoilla tahansa ja lakia rikkomalla, jos kansa on niin tyhmä, että antaa eliitin varastaa valtion omaisuuden ja tehdä pörssiyhtiöistä feodaalimallin mukaisen eliitin oman verotuskoneiston vain eliittiä rikastuttamaan. Tälle on enimmäkseen naurettu kuten nauretaan Helsingin sanomissa 20-30- lukujen suomalaisile natseille, Hiterin ihailijoille että eiväthän he olleet tosissaan, he eivät käsittäneet mitä puhuivat ihanasta Hitleristä, he olivat vain hurmoksessa. Vaikka 1919 lähtien kouluissa opetettiin ruotsalaisen aateliston rotuoppia arjalaisuuden "velvoitteesta" ja suur-Suomioppia samassa yhteydessä.

Suomalainen eliitti selvästi ilmaisee että eliitti  ei saa toimia yleisen moraalin mukaan ja että vain tyhmä toimii ja puhuu julkisesti estääkseen eliitin rikastumista. Rikastumisen fantasia esitetään tärkeämpänä kuin ihmisarvo, tärkeämmäksi kuin kansan sivistäminen hyväksi työvoimaksi ja innovatiiviseksi voimaksi yleisessä hyvinvoinnissa ja resurssien jakamisessa.

Nyt eliitti puhuu poikkeuslaista ja armeijan aktivoimisesta "yleisen yhteiskuntarauhan vuoksi".

Eli lain kumoamisesta eliitin kontrollin jahegemoniadiskurssin vuoksi, eliitin kaaosvastuusta puhumatta.
 


Suomen luonnonsuojeluliiton mukaan valtio valmistelee yleisten aluevesien…
WWW.HS.FIProblem, Reaction, and now the solution -- the Panama Papers just paved the way to make the US the "biggest tax haven in the world.”
THEFREETHOUGHTPROJECT.COM
osingot2 • SELVITYS 50 PÖRSSIYHTIÖSTÄ: OSINGOT ENNÄTYSTASOLLA


  Osingot nousivat 14 % viime vuodesta. Samaan aikaan palkkojen korotukset on lähes jäädytetty ja sosiaalietuuksia leikataan. Tuotantoluvut ovat suurimmaksi osaksi miinuksella. Kasvua on lähinnä työttömyysluvuissa, jotka ovat nousseet 2000-luvun ennätystasolle.


  4)

Nyt Euroopalla on kolme sokeaa kaaospistettä: veronkierto, Ukrainan natsien tukeminen nato-aseilla

Sokeaa, sillä eliittimedia yrittää käyttäytyä kuin niitä ei olisi suunniteltu.

EU:n seuraamuksista ja tarkoituksista valehdeltiin kun se pakotettiin perustuslain vastaisesti kumoamaan Suomen perustuslaki ilman lailista perustuslain kumoamisproseduuria jotta EU:n olemusta ei paljastaisi lain julkisen poistamisen kautta ulkopuolisen terrorin tilaan.Eliitti rakastaa kaaosta ja sotaa, eliitti esittää sotaa aina ratkaisuna kun eliitin valta huojuu.

Jotta kansa ei huomaisi sisäistä vihollista yhteiskunnassa vaan olisi yhteinen ulkoinen vihollinen.

Sota, sota:

sota perustuu aina salaliitolle, sota käynnistetään aina salaliitolla.“I do believe that the European political elite is trying its utmost to suppress and get rid of the first left government in Europe”


Ex-Channel 4 News economics editor tells International Journalism Festival that making a film about Greece gave him new insight into reporters’ knowledge
THEGUARDIAN.COM|HENKILÖLTÄ MARTIN BELAM
Ihmiset eivät ota vastaan tietoa II maailmansodasta sillä se muuttaisi ihmisten eliitin ihailun kauhuksi, massamedian esittämän turvan vihaksi

Natsien sota pyöri 100% joka päivä Amerikkalaisen teknologian ja kemian toimitusten varassa sekä ruotsalaisen malmin ja tekonologian varassa.

II maailmansota oli täydellinen huijaus wall streetin pankkiirien vallan ja rikkauden lisäämiseksi ja on yhä valheiden varassa massamedian "historianymmärryksessä".

Meanwhile, in Paris.

Revolution in mind, Truth out in streetsFor more than a week, vast nocturnal gatherings have spread across France in a citizen-led movement that has rattled the government
THEGUARDIAN.COM|HENKILÖLTÄ ANGELIQUE CHRISAFIS
5)

Todellisuuden hallintaa eliitin omistamassa ja ahllinnoimassa massamediassa (YLE on luovutettu kokoomuksen ja keskusta äärioikeistolaisille toimijoille) on ihmisten vieraannuttaminen todellisuudesta, suostuttaminen siihen että raha-"eliitti" hoitaa todellisuuden ja antaa rahaleiitinlle moraalittoman nurkan "kunhan joku hoitaa todellisuuden masinoinnin". Uhkakuvia luodaan luomalla konflikteja ja ihailemalla Amerikan luomia konflikteja "joku sentään yrittää jotkain" vaikka tuhoamalla valtioita. 

Doublespeak is a language that is alive and well in our world today. Doublespeak can refer to terms that are euphemisms (mild expressions designed to hide…
FREEDOM-ARTICLES.TOOLSFORFREEDOM.COM


Ja Suomessa kutsutaan juomaan brandyä muovimukista kelohonkasaunaan ja herraseuraan nauramaan
Nordean hallituksen puheenjohtajaa, pankkiiri Björn Wahlroosia vaaditaan Ruotsissa tilille parlamentin eteen Nordean veroparatiisikytkösten vuoksi.
ILTALEHTI.FI

6)


Salaliitot ovat vain epämiellyttäviä,

älkää ajatelko salaliittoja
älkää ajatelko salaliittoja
älkää ajatelko salaliittoja

opettaa massamedia ja historianopettaja koulussa eliitin salaliiton ja elitismin periaatteen luoman sensuroinnin mallin mukaisesti. Kontrollin malli, statustodellisuus, sensuurin ihailun malli. Alamaisten malli.


Trots att Putin personligen inte är omnämnd i Panamadokumenten har hans namn och ansikte varit frekvent synligt i mainstream media i väst. Ryssland hävdar att det är…
WWW.VAKEN.SE|HENKILÖLTÄ VAKENälkää ajatelko salaliittoja


älkää ajatelko salaliittoja


älkää ajatelko salaliittoja
älkää ajatelko salaliittoja

olkaa kuin lapsia ja nauttikaa imperialismista
  Suurimmat vastuunkäyttäjät turvautuvat vastuun välttelyyn - kylmä hysteriaUlkoistaminenhan on nimenomaan piilottamista, korruption piilottamista ja vastuun poistamista


Suomen ero eurosta on realistinen vaihtoehto, uskoo valtiotieteen tohtori Heikki Koskenkylä.
KAUPPALEHTI.FI|HENKILÖLTÄ KAUPPALEHTIPaljastuminen luo tyhjiöitä, valheiden paljastuminen räjähdyksiä:


Huffington Post de

Long ago, it seems. Hardly anyone remembers the days when Angela Merkel had a very different problem than the refugee crisis.
 
It sounds unbelievable in retrospect: But the euro crisis to sovereign debt of Greece was once regarded as "optional critical". 
But now bring a "Wikileaks" -Enthüllung the euro crisis back on the political scene - at a time in Merkel's grand coalition by a poll Deep approaches the next . Together with the refugee crisis could mean Merkel's political end - at least after the parliamentary elections.
On Saturday had "Wikileaks" published confidential discussions of the International Monetary Fund IMF on financial aid to Greece , which have been intercepted on 19 March.
 Accordingly, the IMF director for Europe, Poul Thomsen plans an exit of the Fund from the Troika, which is negotiating for months on a new aid package and the reform program for Greece, if Europe was not ready for a haircut.
Monetary Fund increase the pressure on Merkel 
This requirement includes political dynamite. 
The European Commission, the European Central Bank (ECB) and the IMF Greece billions of aid provided, but at the same time requires austerity and reform efforts. Merkel had political partners and the German electorate promised that the Greek rescue, the German will cost "a penny".
At some 243 billion euros, the payment history of the three rescue packages for Greece add up. The money was partly in the form of direct loans from the euro countries, partly on the bailout EFSF and ESM and partly through the IMF. The German taxpayers contributed about 70 billion.
The IMF has now enough from European Rumgemurkse. From Washington criticism is that on the one hand reform efforts and austerity are trafficked by Europeans. On the other hand if one is not to admit that Greece will not repay the money. The IMF now wants to increase the pressure on Merkel - and requires the haircut for Greece.
IMF would force Merkel to utter the obvious
However, this would mean that Merkel voters the obvious would have to say: The Greece-billion are gone.
Greek Prime Minister Alesxis Tsipras reacted to the "Wikileaks" -Enthüllung naturally nervous. In a letter, the Huffington Post was present exclusively , he calls for clarification of the IMF position.
In its reply in an article published on Sunday letter IMF chief Christine Lagarde rewrote their position diplomatic phrases. She wrote Tsipras, she had repeatedly stressed that "we can only support a program that is credible and based on realistic conditions".
Merkel's chancellorship would not survive a haircut
The aim must be "to bring Greece on a robust growth path and at the same time to restore its debt sustainability," Lagarde wrote.
Otherwise, it could restore confidence and not be forced right back to take further measures fiskale. "In the interest of the Greek people we need to bring these negotiations to a rapid conclusion," said the IMF chief.
"Credible" and "realistic" - these are euphemisms for a haircut for Greece. Hard to imagine that Europe can lift the Greece aid without the IMF. Sooner or later, Merkel will have to give in.
Then, however, Merkel would have to admit that the money for Greece's gone. Hard to imagine that her chancellorship survived. 


Massojen kontrolli ja eliitin erikoisjoukot
Liberan tutkimusjohtaja Heikki Pursiainen hyökkäsi kielitieteilijä Janne Saarikiven uudenvuodenpuhetta vastaan. Oheisessa tekstissä poraudutaan tarkemmin Pursiaisen “keskustelumetodiin” ja Liberan yhteiskunnallisiin motiiveihin.


Kulissit, kulissit

Kulissi on aina salaliitto


The world watched in admiration last year when over two dozen Icelandic bankers who played a role in causing the 2008 financial crisis were sentenced to prison.
DISINFORMATION

Saksan demaripuolueen työläissiipi vaatii kurssinmuutosta vastalääkkeeksi puolueen nopeasti alenevalle kannatukselle. Viimeisimmäsä mittauksessa se oli enää 21 %. Työläissiiven mukaan puolueen pitää olla tunnistettavissa tylöläisten etujen ajamisesta ja oikeudenmukaisuudesta. Puolueen oikeistosiipi vastustaa linjan muuttamista.


Viele wüssten nicht, wofür die SPD steht. Das sagt der Arbeitnehmerflügel der Partei - und fordert eine Debatte über den Kurs. Der "Seeheimer Kreis" lehnt eine Korrektur ab.
M.TAGESSPIEGEL.DE
Pistetään yksi keskuspankki tulemaan Suomellekin. Paljastuis Sipilän leikkauspuheetkin saduiksi.


Euroopan keskuspankki julkaisi tutkimuspaperin, joka koski voittojen jakojen ja menetysten kattamisen sääntöjä keskuspankeille.
TALOUSELAMA.FI

Euro on Saksan markka
Olemme sidottu veronkierto-euroon, siis eliitin orgioihin, joiden maksajiksi olemme suostuneet -- eliitti luo keinotekoisia vihan kohteita, jotta emme erottaisi eliittiä ja palaisi vieläkin selkeämpään pohjoismaiseen malliin, ihmisten yhteiskuntaanSaksassa on purettu torstaina suuri rahanpesurinki, joka on kierrättänyt maassa ainakin viiden miljoonan euron edestä heroiinikaupasta saatua rahaa, kertoo Wall…
TALOUSELAMA.FIVäähän vaikuttaa, että Liechtenstein -paljastus oli kuitenkin Suomelle suurempi kuin Panama.


Kun arvostelee Nordeaa, muistetaan että se alunperin leikkasi harmaan talouden torjunnasta


 1. Tietysti Sipilä on veronkiertäjä - vaikka kierrät veroja lakien avulla - luotu perustuslain vastaisesti veroja kiertämään veronkiertäjille.

 2. Verohelpotusten ja -kulujen perusteiden valehtelu "kierrättämiseen" on rikos. Tämä on fakta, jonka kansanedustajat ja toimittajat ohittavat.
Kuinka perustuslaki ohitetaan lainvastaisesti joka päivä


 • Varatuomari Sauli Niinistö harhautti perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan ominaisuudessa suomalaisia äänestäjiä, ja Suomen eduskuntaa ennen EU-jäsenyyspäätöksiä vuonna 1994, kirjoittaa Seppo Hauta-aho blogissaan. 
  Sauli Niinistön tekemän megaluokan harhautuksen ydin

Miksi eduskunta alistuu? Uhkailulla, vlaheilla, eliitin vaatimuksilla, puolueiden luomalla hierarkialla jossa luodaan uhkailun värittämä illuusio, että kansanedustaja on velvollinen vain puoluejohdolle eikä äänestäjälle


Brysselissä ihmetellään Spiegelin mukaan Saksan lepsua suhtautumista Panaman paperien paljastuksiin. Nyt on käynyt myös ilmi, että Saksa on toiminut jarrumiehenä hankkeissa, joissa on ajettu omistustietojen julkisuutta. Oikeuministeri Maas (sd) haluaa nyt Saksaan samoja läpinäkyvyysperiaatteita, mitkä on hyväksytty EU:ssa jo viime vuonna.


Kaum waren die Panama Papers in der Welt, kündigte Justizminister Maas ein Transparenzregister gegen Briefkastenfirmen an. Doch ein vertrauliches Protokoll…
WWW.SPIEGEL.DE|HENKILÖLTÄ SPIEGEL ONLINE, HAMBURG, GERMANY


Hur upprörd finns det anledning att vara på Nordea? 
Faktiskt ganska ordentligt. Ledningens agerande är en fara inte bara för bolaget utan även för Sverige.
SVD.SE|HENKILÖLTÄ ANDREAS CERVENKA | ANDREAS.CERVENKA@SVD.SE


19 t
The problems of our time will be solved by our collective capacity to change the world, not self-therapy.


The appeal of individualistic and therapeutic approaches to the problems of our time is not difficult to apprehend.
JACOBINMAG.COMHenkilön Kaasuputki kuva.

"Jokainen, joka ymmärtää asioita, tietää hyvin, että Matti Apunen saa rikkailta palkkaa siitä, että hän perustelee rikkaiden etuoikeuksia päivästä toiseen ja vuodesta toiseen nimenomaan näiden lehtien ja median palstoilla. Hän on hyvin taitava siinä, ja siitä hän myös saa palkkaa. Mitään oikeasta yrittämisestä hän ei tiedä"- Riku Rantala

Pohjoismaan voisi luulla olevan etujoukoissa vaatimassa läpinäkyvyyttä, sanoo…
SUOMENKUVALEHTI.FI


1 kommentti:

Petri Kiiveri kirjoitti...

Näinhän se menee