keskiviikkona, huhtikuuta 13, 2016

Massamedian taktiikkana luoda harhainen todellisuus

* päivitetty iii


Harha-analyysi

Miksi päättäjät matkivat Amerikan Rooman "rukousaamiaisia"?Miksi analyysiani uskonnon käytöstä eliitin vallan tukipilarina ei ole haluttu kuunnella vasemmiston ja humanistien piirissä? Historia ei ole loppunut, sivistys ei ole voittanut. 


Väheksynnän massaprojektio on toimittajien päätehtävä, jota tehostetaan provosoinnilla ilman vuorovaikutusta massamedian norsunluutornista.

Rakel ja Jessika ovat päivittelijöitä ja kauhistelijoita, joita ympäröidään oikeistolaista sensuuria ja kivaa pinnallisuutta tukevilla ihmisillä, kauhistelusta tehdään hyve ja sitä kautta kuuntelijoita houkutellaan tukemaan sensuuria ja vihapuhetta, porvarillisuutta, konsensusta vastavoimia vastaan, jotta näiden cheerleadereitten "herkkä" kupla emotionaalisesti säilyisi koskemattomana, jotta heidän moralisminsa säilyisi koskemattomana eikä kuuntelija ymmärtäisi kuinka eliitti ja sen korruptiomaailma ohjaa tätäkin ylimielisyysnäytelmää paheksunnan ja tietämättömyyden kautta. 

Kouluttamattomat ja sivistymättömät pseudotoimittajat sekä alistuneet poliittiset luottotoimittajat nostetaan varoituksen merkeiksi: näin idiootit ihmiset toimivat ilman estoja ja moraalia korruptiossa kun eliitti vain heidät nostaa julistamaan eliitin evankeliumia eliitin ylivoimasta.

Näin helposti saadaan ihmisistä sieluttomia kun heidät saadaan nojautumaan eliittiin ja hegemoniaan papistona kirkon 1650 vuotta jatkuneen elitismin lähetystyön jatkoksi saarnaamaan ja paheksumaan. Ilman vuorovaikutusta.

Narrit ovat aina hovikulttuurissa vahvistaneet eliitin valtaa. Mitä naurettavimmat ihmiset nostetaan puhumaan mitä mielettömimpiä asioita sitä voimakkaampi on eliitin määräämä status quo eli konsensus. Konsensus merkitään emotionaalisesti suoja-alueeksi kuten kirkkokulttuurin syntimässäily ja armohysteria on merkitty suoja-alueeksi pois eliitin, korruption ja vallan analysoimisesta.
  
Kekkosen Yleisradiossa luotiin illuusio vasemmistolaisuuden ja humanismin "hyväksymisestä" mutta kaikki kritiikki ja analyysi Kekkosta ja rikkaimpia sukuja eli suomenruotsalaista eliittiä, natseja tukeneita fasistisukuja vastaan kiellettiin ja sensuroitiin täydellisesti. Näin ihmisten mieli ja identiteetti kaapattiin.

Suomi kaapattiin.

Luotiin konsensus eli kansa hyväksyi eliitin räikeän sensuurin ja pelon "kansan parhaaksi" kouluissa ja mediassa sekä krijallisuudessa. Väinö Linnakin hyväksyi laajan itsesensuurin sotakokemuksistaan mitä katui hyvin raskaasti mutta alistui siihen.

Neuvostoliittopelkoa markkinoitiin mediassa hurjalla frekvenssillä kansojen ystävyytenä vaikka se oli vain eliitin ja Kekkosen paranoijan ase. Kun ihmiset hyväskyivät valheen ja eliitin paradoksin se oli samaa toistoa kuin Vatikaanin kolonisaatio Tanskan ja Ruotsin vallan aikana: ihmiset saatiin uskomaan harhoja ja valheita elämäntärkeimpinä asioina.

Kirkko on paradoksien paradoksi, elitismin teatterin huipentuma: kirkon sanoma on kirkon arvovalta. Eli kirkolla on merkitystä kun kunnioitat ja pelkäät pappeja ja tuet pappiskulttia, joka nojautuu vuorovaikutuksettomuuden luomaan suggestioon, alamaisen suggestiooon olla vain vastaanottaja ja saneltu, määritelty. On niin turvalista olla muiden sanelema ja määrittelemä - tämä on yleisin turvallisuusaffekti johon ihmiset tukeutuvat.

Vatikaanin kolonisaatio on mielen kolonisaatiota, pakkoindeksointi, uudelleen määrittely, eliitin pelkojen ja toiveiden pakottaminen alamaisten päähän koko todellisuutta määrääväksi skeemaksi. 

Sensuuri toimii kun ihmiset eivät tiedä mitä kaikkea massajulkisuudesta kielletään. Suurin osa suomalasista luulee että massamedia on sama kuin todellisuus.
Jopa vasemmistolaisuus kaapattiin kun ihmiset suostuivat tähän konsensukseen eli eliittiä myötäilevään sensuuriin, eliitin hysteriaan, raiskattuun todellisuuteen, ohjailtuun todellisuuteen.
Kirkko loi illuusion paheksunnan jumalalllisesta voimasta ja eliitin ohjailun välttämättömyydestä, alkuperäisten kulttuurien totaalisesta tuhoamisesta. "Länsimaiset arvot".

Nyt miellä on illuusio Amerikan ja natomaiden hyökkäyssotien välttämättömyydestä hyvänä imperialismina. Ja taluskatastrofin huojuessa illuusiota pusketaan epätoivoisesti ja hirvittävällä aggressiolla jotta romahdukseen syylliset voisivat vain lisätä valtaansa ja naamioitua fasismia romahduksella. 
Aito eliitin kypärä 1840 Japani.
Aito pelotekypärä. 

Politics and the Cult of Sentimentality

Wilde said that sentimentality is the desire to have the luxury of emotion without paying for it.  - WSJ 
Mitä kaikkea todellisuudesta täytyy peittää?

Kaikki eliitin todelliset pyrkimykset ja keinot
Mikko Elo
3 t
 580 Knight Frank-nimisen konsultointiyhtiön mukaan. Superrikkaaksi pääsee, kun omaisuuden arvo on 30 miljoonaa dollaria. Näiden superrikkaiden määrä on kaksinkertaistunut 10 vuodessa. Miljonäärejä Suomessa oli 49200. Heidänkin lukumääränsä on kaksinkertaistunut vuosikymmenessä.
Samanaikaisesti köyhien määrä on lisääntynyt voimakkaasti. Tasan eivät käy onnen lahjat.
 #Liekki #aro saara jantunen saarajantunen ssshallitus #juha sipilä soini stubbThe Inner Ring

By C. S. Lewis
Economist Paul Krugman explains how the United States is becoming an oligarchy - the very system our founders revolted against. Visit the Bill Moyers site…
YOUTUBE.COMThe entire role of the brainwashing industry is to figure out how to spin information to influence journalists and control public opinion.
WAKINGTIMES.COM


 propaganda yle merkel eduskunta kuolema sairau

s timoEi kommentteja: