keskiviikkona, huhtikuuta 27, 2016

Vasemmistoliitto ja SDP totalitarismin sekä islamistien asialla - Vappu valheita pullollaan

Vasemmistoliitto valehtelee, valehtelee. Vasemmistoliitto on 100% tukenut koulujen laitonta uskontopakkoa ja fundamentalisti-imaamien palkkaamista verovaroin, mm minä olen yrittänyt saada vasemmiston takaisin vaatimaan kirkkolain ja uskontopakon lopettamista.  Oppilas ei saa kieltäytyä tunnustuksellisesta opetuksesta jos vanhemmat eivät anna vapautusta. Ja tämä tunnustuksellinen tapahtuu verovaroilla, naisvihamielisillä fundamentalisti-imaameilla ja valtionkirkon käsikirjoittamana.

Myös vas Kataisenkin hallituksessa hyväksyi totalitaristisen salaisen "isäntämaasopimuksen" salaisen valmistelun eli kenraalien salaliiton naton kanssa.  Vas ei ole vastustanut cian uutta keskusta Helsingissä eikä virkamiesten cia-mi5 koulutusta. Vas ei vastusta Afganistanin ja Malin sekä Irakin hyökkäyssotaan osallistumista armeijalla eikä tuo julkisuuteen armeijan luovuttamia palkkasotilaita Amerikan palvelukseen. Vas vaatii erityisoikeuksia fundamentalisteille avoimilla rajoilla ja erityistukimuodoilla mm somaleille lomarahoja maahan josta ovat muka paossa sekä perustuslain vastaista taktista väestönsiirtoa ilman mitään rajavalvontaa kuten muut  europuolueet. Vas on hyväksynyt Eun liittovaltiototalitarismin vaiheet ja demokratian kieltämisen EU-ideologian tähden.

 Vas ei ole pitänyt ääntä ylen oikeistolaisesta militarisoimisesta ja oikeistolaisesta laittomasta propagandasta verovaroin. Vas tuki Kiovan natsien laitonta vallankaappausta ja tukee Kiovan hyökkäystä itäisiin kaupunkeihin natoasein ja naton palkkasotilaiden kouluttamana. Vas puhuu venäjävihaa Cian ohjaamana Amerikan geopolitiikassa ja tuhoaa työpaikoja kauppasodalla Venäjää vastaan.

Vasemmistoliitto ei puhu valtionyhtiöiden palauttamisesta eikä veroprogressiosta eikä oman markan tullijärjestelmästä suojaamaan työläisiä.

Vas ei puhu omavaraisuudesta öljydollaripörssin kaappaamassa Suomessa.


     Valevasemmisto ei puhu työläisistä ja itsenäisyydestä

 eikö välitä työttömistä Brysselin uhripolitiikkaa ylistäessään ainoana ratkaisuna hyperkapitalismissa. Itsenäisyys on vasemmistoliitolle uhka amerikkalaisessa maailmankuvassa , totalitarismissa.

Vasemmistoliitto toimii 100% kuten muut europuolueet murtaakseen demokratian ja pohjoismaisen mallin uusliberalistisen militarismin alle.

   Herätkää.


Turkki on EU:n agenda ja terroristien pesä.

These EU leaders will pose for the cameras in Turkey tomorrow, pretending that it is safe to return refugees from Greece. It isn't: Turkey is deporting people to danger and shooting Syrians at border crossings. It’s time to speak out for refugees’ rights – take the pledge:http://amn.st/6187Bimw1


Suomella karmea ihmisoikeustilasto – tuomioita enemmän kuin muilla Pohjoismailla yhteensä

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/58770-suomella-karmea-ihmisoikeustilasto-–-tuomioita-enemman-kuin-muilla-pohjoismailla-yhtee

Alan Salehzadeh, Suomessa asuva Iranin kurdi, tutkija ja analyytikko, väitti blogissaan,  ettei suomalainen vihervasemmisto ole tarpeeksi kriittinen islamia kohtaan. MV kertoiasiasta eilen.
Tuomas Enbuske isännöi tänä aamuna Huomenta Suomen lähetyksessä Li Anderssonia ja Alan Salehzadehia, jotka keskustelivat ääri-islamin tunkeutumisesta politiikkaan.
 
Sosiaalisen asuntotuotannon voitot suuremmat kuin Supercellin


Huumekartellien voitot kalpenevat SATOn asuntovuokrista saamien voittojen rinnalla

SATOn (alkujaan Sosiaalinen asuntotuotanto) liikevaihto viime vuonna oli 312,3 miljoonaa euroa ja voitto ennen veroja 152,2 miljoonaa euroa eli 49 % liikevaihdosta. Voiton määrä tarkoittaa, että SATO olisi voitollinen vaikka se puolittaisi kaikki vuokransa.Suomen hallituksen tuhokapitalismi Naomi Kleinin mukaan

 
31 28439

Onko Juha Sipilän hallitus tullut hulluksi? Vai onko kohuja herättäneiden leikkausten, hätäisten aikataulujen, pakkolakien ja koulutuksen alasajon taustalla kuitenkin yhtenäinen päämäärä?Liittopomon mitta täyttyi: ”Jari Lindström on ryhtymässä työnantajien juoksupojaksi”

KUVA: KARI HULKKO
Ammattiliitto Pron puheenjohtaja Jorma Malinen varoittaa, että hallituksen suunnitelmat työn halpuuttamisesta voivat vaarantaa jo saavutetut ratkaisut. https://demokraatti.fi/liittopomon-mitta-tayttyi-jari-lindstrom-on-ryhtymassa-tyonantajien-juoksupojaksi/
Venäjävihan tunnustus. 2000 vuotta länsimaisena "arvona".

  • "Putinin miehet ja kananmunat"

Tämän tekstin järjetön epä-älyllisyys kertoo venäjävihan ideologisesta projektista kaiken. Oikeistolla ei ole muuta identiteettiä kuin venäjäviha - viha suomalaisia kohtaan jotka eivät toimi Amerikan tai Saksan geopolitiikan ja hyökkäyssodan bulvaaneina

Uskomaton teksti. Kirjoittaja ajattelee olevansa älykkö mutta ei arvioi samoin kriteerein länsimaisia johtajia ja Amerikan jatkuvia verilöylyjen politiikkaa. Jotakin tekstissä myönnetään Amerikan sotahullun aggression seuraamuksista mutta silti Amerikan fasismista pidetään kiinni lämsimaisena arvona.

#vasemmisto #vihervasemmisto demarit antti rinne demarinuoret vasemmistonuoret

Ei kommentteja: