keskiviikkona, huhtikuuta 13, 2016

Kirkon raiskauskulttuuri avautuu - lähetysseuran salailua 100 vuotta


*Nosto 

Sosiologien epävirallisten arvioiden mukaan kirkossa on suhteellisesti eniten psykopaatteja

Sosiologien arvioiden
mukaan kirkossa on suhteellisesti
eniten psykopaatteja
                
Kirkollista globalisaatiota. 

Jo tämän kirkon pedofiilien suojelutapauksen tkaia kaikkien sivistyneiden ihmisten tulisi erota kirkosa sillä eliitin luoma kirkkofantasia ei aijo muuttua vaan on eliitin vallan käyttöä varten luotu koneisto.
Eliitin bileet - kansa ei halua nähdä mitä terroria eliitin ilo on ollut, mitä pedofiileja juhlitaan suurina ihmisinä, median ylistäminä
Kirkon raiskauskulttuuri avautuu
Kirkon raiskauskulttuuri avautuu
Kirkon raiskauskulttuuri avautuu

Kirkon raiskauskulttuuri avautuu
Kirkon raiskauskulttuuri avautuu
Kirkon raiskauskulttuuri avautuu
Kirkon ja eliitin raiskauskulttuuri avautuu. Hitaasti.

Onko tämä tarpeeksi laaja cue, merkki, jotta muutkin kirkon pedofiilien uhrit uskaltautuvat puhumaan julkisesti ja selkeästi?
Tuntemani lähetystyöntekijäin lapset ovat olleet aika sekaisin, todella sekaisin.

Harmillista tässä lähetysseuran lopulta tunnustamassa pedofiiliraiskaajien toiminnassa ja nimettömässä paljastumisessa on taas se, että taaskaan todistajat eivät esiinny omalla nimellään julkisesti vaan jäävät blurratun epätodellisiksi hahmoiksi kuin Hannu ja Kerttu -sadussa. Pedofiilit eivät voi toimia ilman suojelijoita.

Raiskaajien suojelu tässäkin tapauksessa on ollut systemaattista ja laajaa poliisi mukaan lukien. Pedofiilien suojeluringit ovat tietysti perinteinen osa suomalaista kiinteän rakenteellista korruptiota.

Lähetysseura kieltäytyi virallisesti tekemästä tutkintapyyntöä poliisille vaikka uhreja paljastui lisää ensimmäisen tutkinnan oudon keskeyttämisen jälkeen.

Uhrit olivat itse tehneet ensimmäisen tutkintapyynnön.

Lähetysseura vastusti tutkintapyynnön tekemistä vaikka joutui tunnustamaan ensin uhkailtuaan uhreja.

Kristillistä!


Rakenteellinen korruptio on se pimeä varjosuomi, joka luo päätoimittajille heidän päätehtävänsä ammatissaan median ja julkisuuden hallinnassa:  kansalaisten harhauttamista toivio-Suomella, lottovoittajien sinivalkoisella "Suomella", kokoomuksen "maltti-Suomella", "vastakkainasettelujenaikaonohi", jotta eliitin hyvä veli -klaanikorruptio voi jatkaa uhkavaltaansa todellisessa vallankäytössä median luodessa kulisseja ja jauhaessa pelkkiä murusia ja pimeiden remonttien ovenpieliä. 

Kansalaiset todellakin luulevat, että median puskema ja rajaama julkisuus on yhtä kuin todellisuus.


Nyt laajan "moraalisen" eli moralistisesti rajatun julkisuuden kontrolloijien eli toimittajien tulisi etsiä tarkkaan ne henkilöt, jotka olivat salaamassa ja suojelemassa lähetysjärjestön raiskaajia jokaisen paljastumisen jälkeen.
Kirkkohallitus on varmasti ollut mukana kuviossa.
Suojelijat ja salaisen armon julmat jakelijat ovat julkisuutensa nyt ansainneet "Herran palvelijona".

Journalistinen agenda ei tulisi tässä olla yksilöiden kauhukokemuksissa vaan siinä, ketkä suojelivat pedofiilejä ja ovatko pdeofiilit sekä suojelijat yhä kirkolla ja valtiolla töissä tai valta-asemissa "luottamushenkilönä".


Jos jäädään vain mässyttelemään uhrien traumakokemuksilla eikä käydä valtakuvioon käsiksi, ei ole saavutettu mitään.
Jos yleisölle suunnattu ainoa viesti on uhrien häpeä, niin semanttisesti ja "emotionaalisesti" yleisö mieltää suurimmaksi ongelmaksi häpeän ja asetelman jopa niin, että uhreilla on jotakin hävettävää.  Häpeän kohteeksi ja lähteeksi ei nosteta pedofiileja ja suojelijoita, jos heidän nimiään ei nosteta julkisuuteen.


Suojelun jatkuminen mediassa olisi selvä sanaton asenneviesti siitä, että pedofilia tarvitsee lisää suojelua.

Kirkon väkivallan laajempi mentaalinen psykohistoria ei avaudu, jos tässäkin julkitulossa "yleisöä" ohjataan dramaturgisesti heti sivuraiteelle eli "ihminen voi eheytyä kammottavistakin kokemuksista".
Kirkko on polttoleimannut kulttuurimme, ihmiskuvamme ja mentaliteetimme monin eri tavoin syntikulttuurilla ja alistumisen eetoksella, joten kirkon väkivaltakulttuurin avaaminen on tärkeää koko kulttuurimme ongelmien ja sokeiden pisteiden avautumisen vuoksi.

Kirkko suojelee yhä useita lahkoja, jotka katsovat olevansa itsestäänselvän suojelevan ja salailevan anteeksianon suojassa. Ilman vastuuta.

Suomalaisten sosiologien ja psykologien epävirallisten arvioiden mukaan kirkossa on suhteellisesti eniten psykopaatteja suomalaisista työpaikoista.Poliisi on tiiviisti ollut mukana kirkon kulissien pystyssäpitämisessä
  • "Janne Villan kirjan mukaan useat Taiwanissa työskennelleet suomalaiset ja heihin kytköksissä olleet ulkomaalaiset hyväksikäyttivät yhteensä kolmeakymmentä lasta 1960-1990-luvuilla.

    Poliisitutkinnassa rikoksista ei kuitenkaan löytynyt näyttöä. Mitä oikein tapahtui?"


Janne Villa nostaa asian esille kirjassaan Hengellinen väkivalta (Kirjapaja)  • Nyt jo ilmoituksia useista pedofiileistä monessa lähetysjärjestössä.
Kirkon lähetystyön toimikunta ottaa tarvittaessa huhtikuun lopun kokouksessaan esiin epäilyt joiden mukaan pedofiliatapauksia olisi esiintynyt useampien kirkon lähetysjärjestöjen toiminnan yhteydessä, toteaa Kirkon lähetystyön keskuksen johtaja, kirkon lähetyssihteeri Risto Jukko Kotimaa24:lle.

  III


Lähetysseura peruu sitten pikavauhtia kieltävän ja torjuvan   lausuntonsa viikossa. kts linkki

Nyt toiminnanjohtaja Seppo Rissanen suostuukin uuteen selvitykseen kun eilen pikatiedotteessa seura anonyymissä tiedotteessa ilman allekirjoitusta kieltäytyi pedofiilien toimintojen ja uhrien kokemuksien uudelleen arvioinnista.

Julkisuus tekee ihmeitä.

Toiminnanjohtaja ei kerro, onko selvitys vain sisäinen vain päästävätkö ja palkkaavatko he ulkopuolisiapuolueettomia ei-kristillisiä, ei-kirkollisia asiantuntijoita tekemään selvitystä. 

Syyttäjä keskeytti 90-luvun alussa ilman perusteluja valtion virallisen tutkinnan. Lähetysseura kieltäytyi virallisesti tekemästä tutkintapyyntöä poliisille vaikka uhreja paljastui lisää tutkinnan keskeyttämisen jälkeen.  Uhrit joutuivat itse tekemään ensimmäisen tutkintapyynnön, sitäkään ei lähetysseura tehnyt. Toista ei tehty.

Lähetysseura on nähtävästi vain yksi pedofiilien toimintoja sallineista kirkon järjestöistä.

"Lähetystyön toimikunta" on julkisuuden myötä myöntänyt tiistaina, että useasta järjestöstä on tullut yksilöiltä ilmoituksia nuorten raiskaamisista.

kts

Lähetystyön siunauksia imperialismin voittokululle.

Ei kommentteja: