perjantaina, huhtikuuta 15, 2016

Kapitalismi on valhetta, ei markkinataloutta vaan eliitin kommunismia


Kaikki on ollut tahallista, salaliittoa, kaaoksen luomista, lainojen luomista eliitin rikastuttamiseksi ja kansalaisten velkaannuttamiseksi pörssiteatterissa.
valhetta vapaasta lännestä, BIS-keskuspankin teatteria kohti diktatuuria liittovaltiota; EU ja BIS tekee sitä, mitä se ehdottomasti kieltää valtioilta ja kunnilta: talouden sääntelyä. Nyt vain pörssieliitti hyötyy elitismin periaattein, ei kansantalous tai ihmisarvoinen yhteiskunta. Raha ja valta kasaantuu taas fasistisesti ja rajojen aukaisua käytetään kaaosaseena kansalaisia vastaan.

Sääntely tapahtuu nyt pienen eliitin rikastuttamiseksi ja vallan kaskittämiseksi: ei yleisen elintason nostamiseksi Euroopassa. Eurooppaa tuhotaan rajattomuuden ja "globlisaation" ideologisilla valheilla sillä Amerikka ja Kiina eivät ole avoimia talouksia vaan suojautuvia ja tuhoavat Euroopan korkeaa teknologiaa omaksi edukseen juuri ns "globalisaatio" ideologian vaatimuksilla.

Työläisille ja kansalaisille sääntelemättömyys ja eliitille sääntely.

    Tätä on fasismi, se on aina eliitin organisoitua fasismia, elitismiä. Katumellakat eivät ole fasismia vaan eliitin salaliitot ja vallan keskittäminen ovat totalitaarista fasismia ilman moraalia. Kapitalismi luo nyt teknologista valvontayhteiskuntaa luomalla teatterina valeterrorismia palkkasotilailla.

Kapitalismi on rahan valtaa,
 se ei ole rehellistä markkinataloutta
vaan salaliittoja ja salaisia kartelleja: Rahan valtaa.
Suojattua valtaa demokratiaa estäen eli kansan valtaa ja avointa tietoa tuhoten.

  • Kapitalismi estää nyt valtioita ottamasta huipputeknologiaa elintason kohottamiseen valtionyhtiöinä ja valtionrobotteina. Robotisaatiokin halutaan käyttää eliitin vallan ja rikastumisen lisäämiseen, ei hyvinvointiin ja ihmisten vapauttamiseen. Eliitin kommunismissa alamaiset ovat feodaaliyhteiskunnassa palvelemassa vaineliitin statuksen ja vallan lisäämistä. 


Pohjoismainen malli luo kuluttajia bisnekselle joten pohjoismainen malli on markkinatalouden ihanne. Kapitalismi eli kasautuminen on korruptiota ja salaisia sopimuksia epärehellisessä markkinasodassa - se ei ole markkinataloutta. NYT pienet firmat maksavat 10-50 kertaa enemmän prosentuaalisesti veroa kuin rahaeliitin suojelemat suurfirmat. Yhteiskunta on koneisto myös suurfirmoille mutta suurfirmat kieläytyvät osallistimasta kuluihin. Tämä on nyt feodaalidiktatuuria. Lääketeollisuus on uuden fasismin kauhein ilmentymä: se tekee salaisia kokeita, joita se ei julkaise ja julkaisee vain lavastettuja kokeita, joita kukaan ei voi testata ja väittää lääkkeitä lääketieteen tulokseksi lahjomalla lääkäreitä ja asettamalla omia työntekijöitään satohin valtion virastoihin ja  hallituksiin länsimaissa.

  • Pohjoismainen malli laittoi kapitalistit kuriin sosialistisella kapitalismilla, yksilön elintason, turvallisuuden ja sivistyksen varmistamisella. Rikkaat eivät saa käyttää pohjoismaisessa mallissa yhteiskuntaa tai orjuuttaa yksilöä palkan pienentämisen kierteellä

Lamakaaoskin on tahallista, sotien ihannointi rauhansanoilla rauhanturvaajilla sodanturvaajilla, pankit hierovat käsiään, verorahoilla rahoitetaan  nyt pankit ja niiden saalistus, ihmisten kotien ja pikkubisnesten varastaminen, eliitin vapautta elitismiin ja salaliittoihin.


Ranskassa ovat alkaneet laajat mielenosoitukset - valtamedia on peloissaan ja toimii eliitin osoittaman taktiikan mukaan massojenhallintakoneistona sillä olemme mediasensuurin alla jatkuvasti Euroopan suurista mielenosoituksista Lontoostakin. Jatkuvasti.

Kansa ei ymmärrä että valta on sillä vaan uskoo eliitin satuja ja eliitin ylistämistä. Ja tietysti nyt puhutaan systeemieliitistä, joka palvelee rahaeliittiä.       Taas yksi paljastus satojen salaliittojen ja paljastusten joukossa:

In a stunning victory for "conspiracy theorists" within the precious metals space, overnight Deutsche Bank not only agreed to settle a lawsuit accusing it of…
ZEROHEDGE.COM

"

If the governments of the world won't prosecute Banisters for financial terrorism, fraud and market manipulation will people wake up enough to dish out street justice? will the future of Banksters be one where they are scared and uncomfortable to walk out the front door?"
" If the governments of the world won't prosecute Banisters for financial terrorism, fraud and market manipulation will people wake up enough to dish out street justice? will the future of Banksters be one where they are scared and uncomfortable to walk out the front door?" 
  II
Koettakaa viattomat lapset nyt ymmärtää että suomalainen eliitti, jota ohjaa rikkain eli suomenruotsalainen eliitti haluaa tuhota kansallisvaltion ja demokratian, suomalaisen identiteetin ja kulta on luovutettu vain sen takia että Lonoon eliitit rikastuisi ja Suomi köyhtyisi. Olemme olleet sodan kohteena varsinkin 1917 lähtien. 1918 - 1943 Suomi maksoi veroa Saksalle ja oli 100% Saksan määräämänä ulkomaankaupassa Saksan eduksi - sillä Suomi oli valloitettu maa 1918 eliitin kutsuman kolonisaattorin Eli Saksan alla. n. 1870 suomeruotsalainen eliitti teki salaiset sopimukset jo Rothschildien kanssa. Voi teitä viattomia, jotka suljette yhä silmänne ja palvotte tyhmyyttä ja tietämättömyyttä.
JOS BRITIT LÄHTEE HE PITÄVÄT KULTAVARANNOT
Suomen Pankki on toimittanut suuriman osan kultavarannoistaan Bank of Englandille, mutta talletusvarannoista ei ole saatu mitään kuittia.
Tein vuosi sitten paljon töitä BoE -kirjanpitokeississä, mutta EU -maiden, eikä Suomen kultavarantojen olemassaoloa mainita missään pankin kirjanpidossa.
- Vain lyhyt epämääräinen maininta talletetusta ulkopuolisesta kullasta erään BoE -vuosikertomuksen kuvatekstissä.


Suomen keskuspankin ympäri maailmaa säilömää 49, 1 tonnin ja 1, 5 miljardin euron arvoista kultavarantoa ehdotetaan palautettavaksi takaisin kotimaahan.
HS.FI  
Miten pitkään oikeusvaltiomme kestää hallituksen vähäosaisten perusoikeuksia murentavaa politiikkaa? kysyy Tapio Kuosma.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ TAPIO KUOSMALuuletko että Suomessa on nyt demokratiaa? Lakia? 


Puoluejohtajat ja halitus vetoavat vain EU:n vaatimuksiin murskata perustuslaki 
Talvivaaran osakkeita omistava oikeuskansleri on allekirjoittanut useita yhtiöön välillisesti liittyviä päätöksiä
WWW.SUOMENMAA.FI"Sote-palveluja siirretään nyt markkinavoimien armoille härskisti EU-korttia käyttämällä – vaikka siihen ei olisi mitään pakkoa."

Miksi ihmiset luulevat että oikeistopuolueet ja SDP valevasemmiston härskimpänä ilmiönä ovat valtion hyvinvoinnin puolella?
Lakot ja mielenosoitukset käyttöön - keskusorganisaatio puuttuu nyt köyhiltä, demarit soluttautuvat joakiseen kansanliikkeeseen ja estävät toimnnan  


Oikeusoppineet kummastelevat Sipilän hallituksen päätöstä maakunnallisten sosiaali- ja terveyspalvelujen yhtiöittämisestä. Kriitikot sanovat, että…
YLE.FI|HENKILÖLTÄ ARI MÖLSÄ


Jos valtio lakkaa toimimasta, sotalordit ja klaanit ottavat vallan.


Rahaeliitti tukee nyt terroristeja ja mafiaklaaneja, EU on ollut klaanikulttuurin synnyttämisen tarkoitus.


Police Union: Germany is a "toothless state"

According to Rainer Wendt, the head of the German Police Union, Germany is "a weak, toothless state". He calls for "expulsion and immediate deportation" for Arab offenders.
Hesari esittää Amerikkalaisten tulon ilmoitusasiana,

ei poliitikkojen valitsemana ulkopolitiikkana:


Sande Parkkonen15 tOlennaista on nyt muistaa, että tämäkin suurvalta kutsui itse itsensä Suomeen harjoittelemaan ja suojelemaan suomalaisia. Edellisen kerran vastaavaa tapahtui 1939. Onneksi silloin ei ollut presidentti Sauli Niinistöä, kenraali Jarmo Lindbergiä ja muita. Valitettavasti nyt on.
Kansalainen, sinulla ei ole enää isänmaata. Sinä elät EU:n osavaltiossa, jota hallitsee suurvalta aseellisesti. Ja sinä pelkäät, että maahan tulee vieraita sotilaita? Niin tulee, mutta toisesta suunnasta kuin kuvittelit.

Puolustusvoimien yhteistyö yhdysvaltalaisten joukkojen kanssa näyttää muodostuvan aiemmin suunniteltua laajemmaksi: nyt mukaan tulee myös…
HELSINGINUUTISET.FI|HENKILÖLTÄ JARI PIETILÄINEN
 
.

Ei kommentteja: