torstaina, huhtikuuta 28, 2016

Kansan vihaa tilauksessa Toivakka vs Harakka


Eikä eroa? Nyt tarvitaan vasta-aggressiota.

Nyt ihmiset elävät sumussa minkä takia eroakaan ei vaadita; poliitikot hyvin yleisesti turvautuvat valheeseen mutta toimittajien avulla se tulkitaan julkisuudessa huonoksi muistiksi. Vastuu on massamedian systemaattisuudella hälvennetty ja massamedia korostaa vain alamaisuutta ja leikkaamisen tarvetta, syyllinen on aina alamainen poliitikon törkeään aggressioon, valheisiin ja  valtion tuhoamiseen europrojektissa.

Hierarkinen eliitti on tottunut nyt siihen että alamaiset väistävät kun minikekkoset huutavat.


Kekkonen oli pahinta mitä Suomen demokratialle on tapahtunit.

Kansa opetettiin sensuroimaan itseään, pelkäämään, hännystelemään.

Kekkosesta tehtiin kirkollinen puujumala määräämään jokaisesta sanasta ja väittämään alistumista rationaaliseksi konsensukseksi.

Kansalaiset hyväksyvät nyt salaliitot eli salaiset asioiden "selvitykset" eivätkä vieläkään ymmärrä että eliitti haluaa tuhota demokratian ja viedä suomalaiset sotiin imperialismin ja elitismin rautanyrkin alle.

Jos suomalaisten viha ei nouse, kauhit odottavat taas Suomea kuten 1917 kun eliitti salaliitolla päätti luovuttaa Suomen Saksalle ja kutsua kuninkaan ja estää eduskunnan päätösten toteutumisen, lopulta laittomasti hajottaa pelotteluterrorin jälkeen rduskunnan.


Silloin kansa reagoi mutta Saksa valloitti maan eliitin pyynnöstä.Hallitus pyrkii shokkimaiseen täystuhoon. Nyt tarvitaan herättävää vastashokkia.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ MIKAEL KALLAVUO


”Tohtori” Stubb on kommentoinut TTIP sopimusta vaarattomaksi. Vaaraton on myöskin Venäjän pakotteisiin liittyminen eikä haittaa tunnu olevan myöskään valtion talouden romahduttamisesta. Stubb on edelläkävijä valtiotieteen alalla
AUVOROUVINEN.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
Ei kommentteja: