sunnuntaina, huhtikuuta 10, 2016

Salaliitto Wahlroosin nostamisen takana: "Uusliberalismi"


  INTRO


Björn Wahlroos:

 "En tiennyt mitä Luxemburgin konttorissa tehtiin. Sain tietää tästä vasta noin pari viikkoa sitten." 
    Mutta
Yki Yrjö Räikkälä :
 " Ja sitten tuli se onneton lausahdus, jonka kuullessani kelasin, kuulinko oikein:

 "Nordea on hyvin kaukana siitä että se olisi ainoa pankki..."   Siinä se tuli. Ei Nordea yksin tässä ole, vaan muutkin tekevät samaa. Ja kun muut, niin kyllä sitten mekin... Tästä viimeistään tuli ilmi se, että Nalle oli hätää kärsimässä. Hän tuli paniikissa paljastaneeksi sen, että hän oikeasti TIESI mitä hänen pankkinsa eräässä haarakonttorissa oltiin puuhasteltu vielä viime vuonna. Ja veti maton itsensä ja aijempien selitystensä alta. 
  
  II

   Kuinka Wahlroos nostettiin?

Tietysti takana on Suomalaisen kolonisaation vanhan rahan terrorisysteemi el klaanisuku. Wahlroosin isä, sukulaiset ja ystävät.
Ja tyhmät nousukasmaiset valevasemmistolaiset. 
Wahlroosin nostaminen valtion rahojen ja pörssitoimnnan johtoon oli salaliitto. Perinteinen salaliitto. 

  Salaisten neuvottelujen "TULOS". Wahlroos ja lamanaiheuttajat jatkoivat laman väärinkäyttäjiinä. 

Kai te ymmärrätte että oikeiston vallan laajentaminen aina on perustunut salaliitoille, joita idioottimaiset nousukkaat, valevasemmistolaiset, cia-nousukasdemarit ja keinokeskustalaiset tukevat.


Wahlroosin suurin takapiru - valevasemmiston tarkoitus eliitin nostamille tottelevaisille nousukkaille;
Suvi-Anne hyväksyi itse salaiset neuvottelut ja salatut sopimukset eli eliitin salaisen vallan vasemmiston saamalla poliittisella vallalla: 

Kirjan mukaan Siimes ja muu hallituksen talouspoliittinen ministerivaliokunta kuuli valtiovarainministeri Sauli Niinistön valmiiksi neuvottelemasta sopimuksesta joulukuun ensimmäistä viikonloppua edeltävänä perjantaina.

Siimes hyväksyi salaliiton kumileimasimena.  "Lukijoille saattaa (paljastusten) tässä vaiheessa nousta mieleen ajatus salaliittoteoriasta, mutta kannattaa muistaa, että Panama-papereissa on kyse de facto salaliitosta. Wikileaksin ja Snowdenin kaltaisten ilmiantajien jälkeen pilkkasana ”salaliittoteoria” on jo syytä unohtaa.
Panamapapereiden lopullinen vaikutus on avoin, mutta viitteitä siitä voi jo saada. Paljastuneiden joukossa ei ole superrikkaita muutamaa diktaattoria lukuunottamatta. "Nyt YLE-Hesari myöntää.
Suomenruotsalaisen rahaeliitin vanhoja rahoja ei ole vielä paljastettu Sveitsistä ja vaikea on paljastaa
http://www.hs.fi/talous/a1460165743482...  


Suvi-Anne Siimes pohtii, joutuiko demarien likaisten temppujen uhriksi. Tiistaina julkistettava Wahlroos-kirja (Into) murtaa yli kymmenen vuotta vanhan myytin siitä, että vasemmistoliiton puheenjohtaja, toinen valtiovarainministeri Suvi-Anne Siimes olisi…
KANSANUUTISET.FI

Eliitti teki vallankaappauksen fraasilla "Talous on vapautettava".

Talous on tuonut totaalisen laman ja syöksykierteen koska aito ideologia on: Suomen valtio on uhrattavan pörssi-ideologian voitonteon lypsettäväksi ja huijattavaksi.


Antti Lindtmanilla oikea tilannekatsaus: "Lindtman sanoo, että Wahlroos ja finanssisektori ovat olleet osaltaan aiheuttamassa finanssikriisiä, joka syöksi Suomen ja monet muut maat taantumaan. 
– Wahlroosin laskuja tässä jokainen tavallinen suomalainen maksaa. Finanssikriisi syntyi finanssipelureiden holtittomasta riskinotosta. Lasku jätettiin tavallisten veronmaksajien maksettavaksi, Lindtman viittaa valtionvelkaan."


Nordea ja pankin hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos eivät ole kovin…
SATAKUNNANKANSA.FI
Valtio on ryöstettävä ja pohjoismainen malli, demokraattinen valtio, hajotettava koska eliitti käskee ja vaatii lisää voittoja rikastumisen ideologiassa

According to the online newspaper Finland Times, the government announced plans to convert public health care units into publicly-owned companies.This is…
FINLANDPOLITICS.ORGIII

Sauli Niinistö valehteli eduskunnalle Lipposen kanssa monessa vaiheessa EU-junttauksessa ja markka tuhottiin perustuslain vastaisesti eli meillä on laiton valuutta ja tullin luovutus EU:lle käytössä.

Älykkäät ihmiset eivät tästä näytä välittävän vaan kaikki "oli välttämätöntä".
IV


Wikileaks toimii ihmeen terävänä eikä anna markkinahumun hämätä arvioitaan.

Leading news site for global finance, economics, market, and political analysis.
ZEROHEDGE.COM

Panaman jäljet


- Uusin tietovuoto, Panama papers, ajoi karille jo alkumetreillä. Aivan ensimmäiseksi maailmalle levisi tieto Islannin pääministeristä, vaikka vähän yli 300 tuhannen asukkaan maan ei pitäisi olla paljastuksen kohokohta. Englantilainen Guardian-lehti julkaisi kaksi pitkää artikkelia, joissa mainitaan vain presidentti Putinin nimi, ja vielä moneen kertaan kuvien kera, vaikkei hänen nimeään löydykään listalta.  

http://alexjalo.blogspot.fi/2016/04/panaman-jaljet.html


Mitä Wahlroos, Nordea ja keinottelijat TAAS tulevat maksamaan suomalaisille, 
valtiomme kautta omistamme suurimpana omistajana Nordeaa

Mikäli käy ilmi, että Nordea on auttanut amerikkalaisia asiakkaitaan verovälttelyssä, pankkia voi uhata Yhdysvalloissa jopa miljardisakot.
M.TALOUSSANOMAT.FI
V

Anneli Jäätteenmäki "Yksi räikeimmistä on Islannin pääministerin Gunnlaugsonin tapaus. Hänellä itsellään on ollut veroparatiisiyritys samaan aikaan, kun hän on kerännyt kansan suosiota veroparatiiseja vastustamalla.
 


On käynyt jälleen ilmi, että kaikki eivät osallistu hyvinvointiyhteiskunnan rakentamistalkoisiin samoilla säännöillä.Vuodetut tiedot ovat paljastaneet suuren joukon yhtiöitä ja yksityishenkilöitä, jotka mahdollisesti välttelevät veroja
JAATTEENMAKI.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FIVI

Eliitti valmistautuu armeijan eli naton avulla vallankaappaukseen kun taloudellinen huijaus on romahtamassa: Euron kriisissä on kyse jättimäisestä veivauksesta, jossa velat siirtyvät yksityiseltä sektorilta veronmaksajille, kirjoittaa Argentiinan keskuspankin entinen johtaja Financial Times -lehdessä.
TALOUSELAMA.FI
Pankit ovat tehneet itse aiheuttamastaan lamasta rikkaiden keinottelijoiden saatanallisen ja fasistisen lypsykoneen PÖRSSI-IDEOLOGIAN KONEISTON VAUHDISSA PITÄMISEKSI - tämä aiheuttaa kaaosta ja nälkää, vihaa ja sotia - ja kaikki tämä eliitin massamedian propagandan sekoituksen alla. Rahaa pumpatan eliitin fantasiavoittoihin pörssihuijauksessa.  

" Politiikan teon vastuu ei voi olla vain keskuspankeilla, jotka ajautuvat entistä rajumpiin ja poikkeuksellisimpiin toimenpiteisiin. Samalla kun valtio miettivät yhden euron säästöjä, keskuspankit joutuvat miettimään sadan euron elvytystä. Kokonaisuus ei ole nyt tasapainoinen."

  


Talouspolitiikan kaksi tärkeintä lohkoa ovat rahapolitiikka ja finanssipolitiikka.
KALEVA.FI
Kehittämiskeskus Tekes sekä alueelliset työ- ja elinkeinokeskukset ovat jakaneet viime vuosina miljoonia euroja tukia yrityksille, joita johdetaan veroparatiiseista tai…
HS.FI


VII

 Auvo Rouvinen,

kun mietitään tilannetta, mä en näe kun yhden ratkaisun. esteks nykytilanne:


1. ostovoima koko euroalueella on pieni
2. tästä seuraa ettei kukaan investoi
3. koska ei investoida, jokainen investoinnin kuoletus tuhoaa rahaa pois kulutuksesta ja uutta ei synny.
4. valtio joutuu paikkaamaan palkkatulojen loppumista työttömyyskorvauksille eli velkaantuu lisää
5. imbesillit poliitikot kiristävät työttömyysturvaa ja pyrkivät alentamaan palkkoja
6. josta seuraa yhä aleneva kulutus ja yhä aleneva investoinnin kannattavuus
     - korjaus:
1. valtio alkaa maksaa 3000 e kk kansalaispalkkaa tai käynnistää vastaavan suuruiseen investointiohjelman.
2. seuraa kulutuksen käynnistyminen ja yleinen optimismi eli kulutusjuhlat
3. euron arvo alenee
4. yksityiset investoinnit käynnistyvät
5. talous ylikuumenee, tulee työvoima pula ja kaikilla on hauskaa
6. zyzkovits ja muut saatanan kätyrit ampuvat itsensä koska paholaisen juoni ihmiskunnan tuhoamiseksi idioottimaisella talouspolitiikalla epäonnistuu, helvetti ei tulekkaan maan päälle
7. mä voin juoda pubis konjakkia muiden kanssa koska niilläkinm on siihen viimeseltä rahaa.
8. voin lopettaa maailmanlopun blokkaamisen
9. face ja usari tekee konkan koska roskapostin jakaminen loppuu. niiden omistajat lähtee rehellisiin töihin paskakuskeiksi
10. luonto puhdistuu koska paska uudelleen käytetään lannoitteena


A far-reaching new study suggests a staggering $21tn in assets has been lost to global tax havens. If taxed, that could have been enough to put parts of Africa…
THEGUARDIAN.COM|HENKILÖLTÄ HEATHER STEWARTABUNDANTHOPE.NET|HENKILÖLTÄ USKumpi on eliitille mieleinen massamedian harhautus?
Moving money out of the usual offshore secrecy havens and into the U.S. is a brisk new business.
BLOOMBERG.COMEx-Channel 4 News economics editor tells International Journalism Festival that making a film about Greece gave him new insight into reporters’ knowledge
THEGUARDIAN.COM|HENKILÖLTÄ MARTIN BELAM

Kirjailija Taina Haahti jätti parikymmentä vuotta sitten menestysuran pankkimaailmassa. Hän ehti tehdä Suomen lisäksi Luxemburgissa ja Sveitsissä.Kun ensimmäinen...
KSML.FI|HENKILÖLTÄ TERHI SÄYNÄJÄRVI
Aamulehden  kulttuuritarjonta ja elitismin mediakulttuuriÄärioikeiston nousu


Kokoomuksen puheenjohtajaksi pyrkivä Elina Lepomäki, 34, on loukkaantuneena puuskahtanut, että mitä pahaa on olla oikeistolainen.
20-luvulla SAK:n edeltäjä lakkautettiin kaksi kertaa. Kokoomus havitteli Sdp:n lakkauttamista Lapuan liikkeen mahtiaikaan. Nytkin erilaisissa porvarien salaseuroissa elää unelma ammattijärjestöjen lakkauttamisesta. Aluksi on ajateltu lopettaa jäsenmaksujen perintä. ---
Historian kokemuksen valossa voi sanoa, että suomalaisessa oikeistolaisuudessa on paljon pahaa. Ennen kansalaissotaa työnantajat eivät ottaneet töihin työväen urheiluseurojen jäseniä. Esimerkiksi Hannes Kolehmainen ei saanut muurarin töitä, kun oli vasemmistolaisen urheiluseura Jyryn jäsen. Tukholman olympialaisiinkin Kolehmainen pääsi vain siten, että hänen puolueveljensä keräsivät matka-, ruoka- ja majoitusrahat. Kokoomuslaiset urheilujohtajat boikotoivat pitkälle 50-luvulle TUL:n urheilijoita niin, että he eivät päässeet olympialaisiin.
Lepomäen mielestä siinä ei ole varmaan mitään pahaa.
Suomen oikeiston historiaan kuuluvat myös massamurhat ja muilutukset jo ennen Hitlerin valtaannousua. Saksassa kouluja käynyt Lepomäki ei tietenkään ole saanut koulukirjoista lukea näistä asioista kuten en minäkään, koska murhaajat sensuroivat koulukirjat.
Vasta koulun jälkeen minullekin selvisi, että uskonnonopettajani oli Lapuan liikkeen muilutusryhmän johtaja.  
Ovatko isommat pojat vetäneet Wallua hanuriin?
‪#‎vasemmisto‬ ‪#‎vasemmistonuoret‬ ‪#‎panama‬ ‪#‎ssshallitus‬ ‪#‎wahlroos‬‪#‎salaaminen‬ ‪#‎salainen‬ ‪#‎elitismi‬

Ei kommentteja: