keskiviikkona, huhtikuuta 13, 2016

SITRA:n tuhokapitalismi RATKAISU 100Oikeistoeliitti väittää uudella kampanjalla voivansa kääntää luomansa katastrofin voitoksi

  • "Ratkaisu 100 -kilpailu kääntää Suomen ongelmat voimavaraksi" 
Retorisesti vedotaan taas luovaan tuhoon ja vaaditaan kaikkia tukemaan eliitin projektia pohjoismaisen mallin tuhoamiseksi ilman talousromahduksen syyllisten syrjään siirtämistä. Epäpolitisoinnin taktiikkaa riittää. Oikeistolainen ideologia eli luokkasota pohjoismaista mallia vastaan esitetään tämänkaltaisilla pseudovetoomuksilla järkeväksi ja kampanjoilla epäpoliittiseksi ja "ainoaksi vaihtoehdoksi" sääntelyn vapauttamiseksi, orjatyön esittäminen jaloksi muutosvoimaksi - eliitin rikastuttamiseksi.

"Asennoidu positiivisesti"

"Valtiota ei tarvita, jokainen on yksin rahojensa kanssa - rikkaille on vain annettava kaikki rahat, terveys ja onni köyhien työllä" 


SITRA esittää:Ratkaisu 100 -kilpailu kääntää Suomen ongelmat voimavaraksi ja yhteiset haasteet suuriksi mahdollisuuksiksi. Mutta minkä...
SITRA.FI


 
 

Sande Parkkonen10 tSITRA on se putiikki, josta sikisi Esko Ahon johtokaudella ajatus koko Suomen tuhoamisesta. Idean nimi oli alunperin Valtion konsernimalli, josta luovuttiin sen liian rehellisyyden vuoksi. Idea piilotettiin näkyvistä useampaan osaan hajautettuna ja sitä on sitten toteutettu vuodesta 2008 lähtien.
Tämän SITRAn idean perustana on lakkauttaa kaikki ministeriöt ja perustaa niiden tilalle yksi ainoa valtionkonttori. Koska tämä ei pysty hoitamaan kuin välttämättömän ja on suoraan pääministerin käskyvallan alla ja tekee niitä hommia, kaikkien muiden ministeriöiden alat on siis lakkautettava, eli yksityistettävä. Nykyisenkin hallituksen ministeri lausui erästä asiaa kommentoidessaan, että "... sitten kun ministeriöt on lakkautettu, niin... " mutta tämähän meni toimittajilta ohi sekin.Voima-lehden haastattelema SITRAn mies totesi jo vuosia sitten, että tämä "uudistus" tuodaan osina etteivät ihmiset tajuaisi asiaa. Kuntauudistus, hallintouudistus, SOTE-uudistus jne. ovat kaikki saman suunnitelman osia, eivät erillisiä Brysselistä määrättyjä asioita. Ne ovat SITRAn suunnitelmaa, jota hallitukset ja eduskunnat ovat toteuttaneet vuodesta 2008.b)

Koettakaa ymmärtää selkeästi:

Nokia:n tuhosi Ollilan valitsema amerikkalainen yrityskulttuuri, suomalaisen ryhmähengen tuhosi amerikkalainen korporaatiofasismi ja wall streetin käskyjen tottelu.

SITRA edustaa aivan samaa oikesitoeliitti-piiriä ja pörssi-ideologiaa, joka tuhosi Nokian, suomalaisen innovaation suuren projektin.Mikael Koskivirta : 
- "Ratkaisu 100 -kilpailu kääntää Suomen ongelmat voimavaraksi ja yhteiset haasteet suuriksi mahdollisuuksiksi"
Siis mitä hittoa tää nyt taas on?? Voiko enää enemmän perseillä SITRAkaan? Tätä yritysjargonia on nyt alettu käyttämään koko maan ongelmien hoitoon, ja jokainen järjellä varustettu ihminen tajuaa sen, että tämä on pelkkää näkyvyysjargonia, jolla haetaaqn näkyvyyttä, mutta ei ratkaisuja.
Tai ratkaisuja haetaan siihen, miten voidaan entistä enemmän siirtää rahaa veropitista yksityisille.
Sitra on täysin samassa veneessä EK:n ja ETLA:n ja EVA:n kanssa. Kaikki edellämainitut ovat eliitin kyhäämiä yhdistyksiä, jotka ajavat eliitin etua köyhien kustannuksella.Karu tulos Suomen terveyseroista: Erot EU-keskiarvoa suurempia


http://www.talouselama.fi/uutiset/karu-tulos-suomen-terveyseroista-erot-eu-keskiarvoa-suurempia-6538643
https://www.facebook.com/anna.blond.77/videos/936191269813219/

2 125 katselukertaa
Anna Blond
Eilen 13:13
Jeremy Corbyn's Response to PM David Cameron's statement to Parliament about the Panama Papers and the tax dodging scandal - April 11, 2016.


Firmoilla on tapana sertifioida sitä sun tätä. Omaa tointaansa prosessejaan ja työntekijöitään.
WWW.TIEDE.FI
Tämä kaavio yksin kertoo kuinka järkyttävää huijausta elitismi on, kuinka elämme valheessa ja eliitin luokkasodan alla. 
Järjen tuho ja feodaaliajan palauttaminen pseudologiikalla:


... half the macroeconomics profession basically said, “what are you going to believe, our models or your lying eyes?”The point is that the monetarist idea no longer serves any useful purpose, intellectually or politically. 


 
X

Ei kommentteja: