perjantaina, huhtikuuta 22, 2016

Suomalaiset orjina ja halveksunnan narratiivin kohteena


Tutkijoiden uskomaton vähättelevä ideologinen retoriikka suomalaisten kohtalosta.

  • "Jos suomalainen pikkutyttö tai –poika olisi todella päätynyt Persiaan hallitsijan käsiin, hänen elämänsä olisi mullistunut – eikä välttämättä huonoon suuntaan." US

Tutkijan mukaan omasta heimosta, kulttuurista, kielestä, perheestä, metsistä, luontokulttuurin shamanismista pois joutuminen seksiorjaksi "ei ollut hassumpaa". Ja SEKSIORJA-sanaa ei käytetä koska noudatetaan suomenruotsalaista vähättelevää ja ivallista historiantulkintaa, jossa suomalaisille ei saa osoittaa sääliä vaan suomalaisten on "metsäläisinä" oltava kiitollisia kolonisaatiokulttuurin seuraamuksille ja oman kulttuurinsa tuhoamiselle. Tämä halveksiva narratiivi manipulaationa on siirtynyt itsereflektioksi, juuri nyt iso elementti suomalaisten itsehalveksunnassa ja poliittisessa passiviisuudessa oikeiston terrorille. On luotu psykologinen pakko samaistua poispäin kelpaavuutta etsimään, ruotsalaisiin, saksalaisiin - ja Amerikkaan.

Tutkija ei taaskaan kerro että suomalaisten ei olisi tarvinnut joutua seksiorjiksi, jos paavi ruotsalaisten avulla ei olisi tuhonnut suomalaista laajaa heimosysteemiä ja vanhaa satakunta-sotilaskulttia, jota jopa roomalaiset matkivat. Alkuperäistä eurooppalaista heimokulttuuria.
Isovihan aikana suomalaiset joutuivat orjiksi, koska Ruotsi julisti sodan Venäjää vastaan. Suomalaiset uhrattiin, Ruotsi ei puolustanut lainkaan suomalaisia vaan suomalaiset olivat  vain orjia Ruotsille sotilaina ja viljaveron kohteena. Ruotsi suojeli vain ruotsalaisia sillä Suomi ei ollut osa Ruotsia vaan vain kolonisaatioalue. Huvittavintahan suomenruotsalaistenidentiteetin tyhjyydessä on se, että ritarihuone Helsingiss on Ruotsin kuningashuoneen hylkäämä: kuningas otti 1800-l kaikki aatelisarvot pois suomenruotsalaisilta - "ähäskutti ette ole koskaan olleet ruotsalaisia vaikka ostitte aatelisarvot isolla rahalla" - mutta silti heidän on leikittävä aatelisleikkejä ritarihuoneella. Aivan uskomaton psykoosi.  


II

Nyt eliitti ja raharemmin mediahuorat julistavat että suomalaisilla on liikaa, "Meillä on liikaa".

Liikaa omia metsiä, liikaa demokratiaa, liikaa sosiaaliturvaa, liikaa pohjoismaista mallia, liikaa suomalaisia Suomessa, liikaa estetiä eliitin mielivallalle.

Keskustelu suomalaisesta depressiosta ja alkoholinkäytöstä unohtaa suurimmat traumat - psykohistorian. 30-vuotinen sota tappoi tai vammautti 50% täysikäisistä miehistä. Suomalaiset elivät nälässä, yhteisöt tuhottuina, verotaakan alla ja miehet tapettuina vain Ruotsin rikastuessa Saksan ryöstöhopealla - mielettömästi.

Matti Tiisala yritti nostaa psykohistorian suomalaisen ahdistuksen avaajaksi mutta sai vastaansa aggressiivisen vastustuksen eliitin ja johtavien lääkärien puheluoperaation painostusoperaationa estämään psykoterapeuttisen ymmärryksen laajentamisen kulttuuriseksi ymmärrykseksi traumahistoriasta ja traumaprofiilista.

Eliitti tietää tasan tarkkaan suomalaisten alistmaisen historian ja trauman voiman eliitin vallan takeena.


Alamaisidentiteetistä pidetään joka päivä kiinni koska pappi ja eliitti niin käskee traumahistorian voimalla - ja toimittajien avulla. Jotta torjutaan traumaidentiteettiä ja traumatietoisuutta. Joka päivä.

 "LUKSUS-orja" vs seksiorja. Narratiivivalinta.  

     Ole suomalainen kiitollinen että sukulaisesi saivat olla luksusorjia. 

Suurin osa seksiorjista asui elämänsä koko alkuvaiheen vain suljetussa huoneessa tai seksiorjahallissa suljettujen puuluukkujen takansa kunnes joutui eteenpäin: Sinut myytiin kuparikaivoksille syöpymään kun muslimi-isäntä kyllästyi tai ruoski sinut muodottomaksi. 

Ole saatanan pakana kiitollinen ruotsalaisten ja paavin raiskaavasta kolonisaatiohistoriasta ja verotuksesta Tukholmaan, paavin istuimelle ja Turun eliitille, mikä tuhosi suomalaisten heimojen tuhansien vuosien puolustuskulttuurin orjakauppiaitakin vastaan sekä käänsi vanhan Novgorodin ruotsalaisten kaappaamia suomalaisia vastaan aktiiviseksi viholliseksi.
 
Islamistit ovat kaapanneet suomalaisia kalliiksi orjiksi KOSKA paavi tuhosi Suomen heimoarmeijasysteemin 1100 jälkeen - kirjeet Tuholman pääarkistossa paavin käskyistä tapaa suomalaisia todistavat tämän kulttuurituhon paavin johtamaksi ja rahoittamaksi kolonisaatioksi. 
  Onko kukaan valtamediassa kertonut että Vatikaanin ristiretkien takia suomalainen heimojen puolustusteho tuhottiin orjakauppiaille otolliseksi? Suomi oli selkeä kulttuurialue, kielellisesti ja sotilaallisesti laaja heimovaltio, yhtenäinen puolustusalue vaikkakin itsenäiset heimot niin yhteinen kulttuuri-identiteetti. 


   III

Oikeistoeliitin jatkama suomenruotsalaisten luoma manipulaatioprojekti - suomalaisten alamaisidentiteetin vahvistamiseksi - on jokapäiväistä ja toimittajien hyvin omaksumaa keskiviikkokerhon salaliittolaisten, päätoimittajien ohjaamana. Ymmäryksen ja todellisuustajun väärentämistä hurjalla sensuurilla.

Historian brutaalisuuden ja suomalaisten kauhea elämä ruotsalaisten veronkeräyksen, nälän ja Ruotsin välinpitämättömyys suomalaisten turvaamiseksi orjakauppiaita kohtaan vähätellään metodisesti.

Suomalaisten itseymmärrystä vähätellään ja tyhmyyttä terrorin historiasta Suomessa vahvistetaan sensuurilla. Tyhmentäminen on jokapäiväistä mm. television tekstitysten väärennöksillä. Aggressiivisia lauseita pehmennetään ja suomalaisia kohdellaan kuin lapsia jotta katsojissa ei heräisi aggressioita. Kun tv-draamassa puhutaan "high" kannabispöllystä niin se käännetään känniksi viittamaan alkoholiin. Kirkko on tietysti yhä tärkeä koneisto kieltämään alamaisten vihan ja poliittisen tiedostamisen eliitin toiminnasta. 

Kyllä rikkaimmat showta ohjaavat ja natoa kutsuvat eli suomenruotsalaiset eliittisuvut pitävät suomalaisia tyhminä - systemaattisesti, strategisesti oikeiston kulttuurihegemoniassa, metodeilla ja taktiikoilla. Syy ja seuraussuhteita väärennetään ja poistetaan tajunnasta.


Ruotsalaiset ja suomenruotsalaiset aivan selvästi pitivät Suomea erillisenä kolonisaatioalueena, jolla oli vahva vastustava identiteetti:


Jokainen suomalainen, joka ei tahdo oppia ruotsia ja käydä kirkossa, on hän jokaisen ruotsalaisen edessä henkipatto "  
       - 1622 käräjäoikeuden pöytäkirja 
      
Kuinkahan harva suomalainen käsittää kuinka sitkeää suomalaisten vastustus pakkoruotsia on ollut oman identiteetin ja sielun pelastamiseksi?

Suomalaiset ovat se vanhin natiivikansa Euroopassa, vanhin kieli. Geenitutkimuksetkin todistavat, suomalainen geenilinja ("ruotsalaistenkin" taustalla) on alkuperäisin linja vanhasta Euroopasta 43000 vuotta ja säilynyt eurooppalaisen vanhimman kulttuurin avulla omana kulttuurialueenaan. Jopa ruotsalaisten, tanskalaisten ja saksilaisten sekä italialaisten kirkkoruhtinaiden muokkauksen alla omana kielialueena suomalaisella uhmalla.

  IV

"Norjan valtiollisessa näytettiin hiljattain dokumenttiohjelma, jonka mukaan pohjoisafrikassa kuoli 1600-1800 lukujen aikana noin miljoona euroopasta orjaksi kaapattua henkilöä. 
Heitä kaapattiin myös pohjoismaista, aina Islantia myöten. Dagbladet-Linkissä alla lisää tietoa, jos osaa lukea Norjaa tai Ruotsia.  Kummallista että tälläistä tietoa ei ole tietääkseni saatavana suomenkielellä." 

Eurooppa oli turvaton rooman kolonisatiota jatkaneen ahneen paavin alla, alkuperäinen Eurooppa oli tuhottu Rooman geopoliittisen kolonisaation alta - ja islam oli erittäin aggressiivinen monoteismi Vatikaanin luomana, irtipäässeenä sotilaskulttina - tässä kaksi pointtia mitä tässäkin vääristellään ja miksi historiaa vääristellään.

Ranskakin joutui ristiretken kohteeksi, tiesitkö sitä koulutiedoilla, mediatiedoilla? Paavi tappoi 100000 alkuperisen kristinuskon eli gnostilaisen kristinuskon edustajaa, ranskalaiset korkean sivistyksen kataarit teurastettiin ja humanistinen kristinusko tuhottiin imperialistisen rooman mithras-"kristinuskon" tieltä.

Suomessa oli asukasluku vähentynyt 1100>1600 luvulle Ruotsin, saksien ja Tanskan teurastuksen, verotuksen ja metsastyskielon takia mutta laajassa Karjalassa oli satoja kyläheimoja. Vähälukuinen Suomi kärsi suuresti ruotsin pakkovärväyksestä, vaikean vehnän pakkoviljelystä ja orjalordien kaappausretkistä. Ihmiset muuttivat Turkuun kuolemaan aliravitsemukseen ja kylmään suurin määrin.Ny bok om handelen med hvite slaver som pågikk fram til 1800-tallet.
DAGBLADET.NO


      Keskiajalla myös suomalaisia myytiin orjiksi


  

Keskiajan sotapäälliköt tekivät säännöllisiä ryöstöretkiä Suomeen orjien perässä. HS.FI 

  
Keskiajalla ja vielä uuden ajan alussa useita tuhansia suomalaisia joutui orjuuteen. Erityisen haluttuja olivat vaaleahiuksiset, sinisilmäiset suomalaiset pikkutytöt- ja pojat.
UUSISUOMI.FI

   V


Ruotsalaisen statuskulttuurin ja luksuskoulun seksiterrori.

Kun meidät on upotettu valheeseen ja suomenruotsalaisten fantasiaan hyvistä ja sivistyneistä ruotsalaisista "metsäsuomalaisten" ihanteeksi 900 vuoden ajan niin koettakaa tajuta, eliitti on aina elänyt omaa elämäänsä ja heidän nokkimisjärjestyksensä on hyvin julma, seksualsiesti alistava ja se näkyy eliittikouluissa ja piireissä aivan suoraan, on aina näkynyt. Ruotsalainen eliitti on aina ollut rasistista vihakulttuuria eikä aijo muuttua feodaali-ihailunsa kanssa, kuningaskulttinsa kanssa. Ei ruotsalainen eliitti liiku maahanmuuttajien kanssa mutta se rajojen aukaisu on loistava kulissi ja ase suvaitsemattoman eliitin suojaksi ja normaaliruotsalaisen keskinäisen solidaarisuuden hajottamiseksi. Hajota ja hallitse:


Students came forward with the reported abuses to a teacher at a literary festival in Kalmar, Sweden
IBTIMES.CO.UK|HENKILÖLTÄ JAMES TENNENT
Se, että rikkaat suvut eivät tule kertomaan mediaan yliseksuaalisesta rahaeliitin kulttuurista, pedofiilisedistä, orgioista ja insestistä, se on vain itsestään selvyys että eliitti ei ikinä kerro ulkopuolelle julmuuden kulttuuristaan mutta julmuuden voit nähdä suoraan köyhien halveksinnassa ja luokkaerojen korostamisessa asennemalleina. Ei tässä ole mitään selitettävää, näin on ollut ja aina on oleva, jos eliitin sallitaan jatkaa ryöstämällä samaansa vanhan rahan kasaaminen.

Suomalaiset on aina lumottu eliitin pseudokristillisellä profiililla. Kirkon tehtävä on ollut kertoa satua eliitistä, joka keskustelee Jumalan kanssa.

Metsänpeitto / Covered by Forest from Salla Hämäläinen on Vimeo.


     Ukonvaaja Elokuva
video10 haastattelua

http://www.helomedia.fi/ukonvaaja/


Ukonvaaja, ensimmäinen pitkä dokumenttielokuva suomenuskosta on piirua vailla valmis. Pieni hämeenlinnalainen Helomedia Oy on tehnyt sitä joukkorahoituksen…
YLE.FI|HENKILÖLTÄ MARKKU KARVONEN

https://www.facebook.com/ukonvaaja

The Inquisition took countless human lives in Europe and around the world as it…
CHURCHANDSTATE.ORG.UK 

Muinaissuomalaiset muinaisusko luontoyhteys luonnonyhteys luonnonsuojelu voima mahti Muhkan uhrilehto kveenit kvenland viikingit viikinki vikings yrtit suippumadonlakki identiteetti Finland nature summer 2016

Ei kommentteja: