sunnuntaina, huhtikuuta 03, 2016

Taiteilijat IHME kahleisiin - elitistinen IHME taidefestivaali

Launataina oli IHME taidefestivaalin kafkamainen pääkeskustelu. 

 "Ratikkasoittajien kiertue  Discussion on Tram Buskers’ Tour ENG"

 Byrokraattien irvokas taide. 

Voitte hyvin päätellä kuinka eliitti estää poliittisesti vaikuttavan ja yhteiskuntakriittisen, vaikuttavan ja itsenäisen taiteen nousun rahoittamalla eliitin varpaiden nuoijoita, narreja. Oikeiston marionetit julistavat että taiteen on oltava vain terapeuttista ja taiteilijan egoamista, ei eliitin terroria vastustavaa ja yhteiskuntamme korruptiota paljastavaa. 

Vasemmistolainen taidekäsitys nostaa taitelijat vallan vastapainoksi ja paljastajaksi, oikeistolainen taide estää eliitin vallan edestä häiriöt ja paljastajat.  

Taide ei saa olla nyt purkavaa, dekonstruktiivista pelon mekanismeista, kansan valtaa vapauttavaa ja tiedostamista  eliitin vallan keinoista, historian vääristämisestä, militarismin narratiivista koulussa, kirkossa, valtamediassa ja eikä paljastavaa korruption tilasta, mielen tilasta uuden globalisaatiofasismin alla.
     
Taitelijat ovat puudeleita ja syövät rahaa, tottelevat piirrettyjä rajoja ja ovat sokeita eliitin käskyttävälle fasismille,
Sokea taide, kiltti taide, tyytyväinen eliitti ja rahahanojen hyväilijät. Pelokas taiteilija. 

 
   

IHME-teos 2016 -keskustelu:Ratikkasoittajien kiertue / Discussion on Tram Buskers’ Tour ENGThe IHME Project 2016 teos Kateřina Šedá and Hamza Walker, kuraattori, Renaissance Society, Chicagon yliopisto Juhlasali 19.00-20.00Miten koin IHME-teoksen?JuhlasaliYleisön edustajina Tiia Roivanen ja Esa-Matti Harkke, raitiovaununkuljettaja Saara Raukko, taidekriitikko Otso Kantokorpi, kirjailija, kulttuurihistorian ja sosiologian dosentti Jari Ehrnrooth, Helsingin kaupunginmuseon museonjohtaja Tiina Merisalo http://www.ihmefestival.fi/ohjelma/
 

Onkohan pienen pienen piirin oopperan tuki nyt about huikeat +95 milj e vuosittain kaikkine eläketukineen. Oikeistolaisten kustantajien kirjallisuusala ja aidosti uusi elokuva ja vapaa teatteri jyrätään laaduttoman ja mauttoman oopperaelitismin alle koska ooppera on poliittisesti vaaratonta puolue-eliitille: ruhtinaiden hoviin luotu taidemuoto harhaisen eliittikeskeisen ihmiskuvan takia. Kaikki poliittisesti muutosta tuova taide on tukahdutettu hyvin järjestelmällisesti sensuurieetoksella. Ylikansalliset hotellit ottavat makeat rahat kun turistit tulevat katsomaan maailman halvinta oopperaa veronmaksajien rahoilla. Olen kokenut todella huvittavia hetkiä ulkomaisten tuottajien kanssa jotka eivät sensuroi ilmaisujaan kun kysyn heidän mielipiteitään suomalaisista elokuvista.
SANDEN BLOGI: ORWELLIN SUOMI 
rayhablogi.blogspot.com
Ei kommentteja: