tiistaina, huhtikuuta 05, 2016

Nordea maksamaan väistetyt verotNordea maksamaan väistetyt verot.

Miten olisi oikeusyhteiskunta?II

Yritykset ja pankit väittävät etteivät ole osa yhteiskuntaa - mutta haluavat koulutettuja, luotettavia, ja mielenterveydeltään eheitä työntekijöitä.

Uskomaton valhe eliitin vapauttamisesta

Suomalaiset OVAT maailman luotettavimpia ihmisiä usean vertailun mukaan. En puhu suomenruotsalaisesta eliitistä ja heidän juoksupojistaan vaan ihmisistä, joilla on omatunto ja ihmisyys. Eliitti halveksii moraalia heikkoutena, se on kuultu kokoomus-bileissä. Halveksii sydämensä kyllyydestä.

Vasemmistoliittokin on niin korruptoitu valtasysteemiin että se ei julista veronkierron olevan laitonta perustuslain valossa.

Verohelpotusten ja kulujen perusteiden valehtelu on rikos.

Tämä on arkijärkeä ja arkimoraalia jonka kansanedustajat ja toimittajat ohittavat.


Tietysti Juha Sipilä on veronkiertäjä.
Hän laittoi rahansa vain verotusta kiertämään "vakuutussalkkuun" ja perheenjäsentensä nimiin, ei minkään muun takia. "Laillista" tulkinnan takia mutta älkää hyvät ihmiset sekoittako semantiikan tasoja. Sinä olet veron kiertäjä vaikka kierrät veroja lakien avulla, jotka on luotu perustuslain vastaisesti veroja kiertämään, veronkiertäjille.   III

Pohjoismaisen mallin palauttaminen olisi niin helppoa. 70-80-luvun verotusprogressio, absoluuttinen verotus firmoille ilman veronkierron mahdollisuutta.

Mauno Koivisto ja Holkeri aloittivat terrorin ja keinottelun, vapauttivat pankkeja ja keinottelijoita verovastuusta, vahva markka oli tarkka tilaus pankkikeinottelijoilt. Antoivat jopa Lontoon ja Wall streetin keinottelijoille TAKUUT keinottelulle, jotka suomalaiset veronmaksajat maksoivat. Tämän sikailun journalistit väistävät sillä Koivistoa suojellaan jostain syystä: 80-luvun vastuullisia ei haluta tunnustaa julkisesti rkp-kokoomuksen talousterroristeiksi.

Suomen suurin talousromahdus ja journalistit väistävät sitä yhä jotta salailevan salaliittojen kapitalismin kasvot eivät paljastuisi Suomessa. Jotta Suomi alistuisi lisää pörssiterrorille ja euroterrorille pörssirikollisten lypsettävänä.Britannian entisen suurlähettilään Craig Murrayn mukaan Panama-vuodoilla…
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ CRAIG MURRAY
  • Kaija Irmeli Olin-Arvola 59 min

    · Eikö ole todellakin hämmästyttävää, ettei Brittiläisiä Neitsytsaaria edes mainittu BBC:n vuodettuja dokumentteja käsitelleessä ”tutkivassa” ohjelmassa? Hämärtäessään tarkoituksella Britannian rahanpesukeskuksen, Brittiläisten Neitsytsaarten, keskeisen osan rahansiirroissa BBC osoitti juuri sen, miksi koko vuodettu tietokanta täytyy saattaa julkisuuteen sen sijaan, että rehellisyydeltään kyseenalaiset valtiolliset ja kaupalliset toimittajat saavat suodattaa sen tietoja. Tätä ei muuta se, että BBC käsitteli myös kahta alemman tason brittiläistä kätyriä ohjelmansa lopuksi. BBC voisi myös tutkia, miksi Glasgowissa sijaitsevaa BBC Scotlandin pääkonttoria vuokraa 100 miljoonalla punnalla Cayman-saarilla sijaitseva yritys, jonka omistustiedot on salattu
 
  • Mikko Niskasaari

  • EU jäsenmaineen ei ole puhtoinen pulmunen veroparatiisiongelmassa. EU:n komission puheenjohtaja Jean-Claude Junckerin aiempi poliittinen ura oli yhtä kuin luoda Luxemburgista veroparatiisi. Lontoon City lienee maailman suurin veroparatiisi. Hollanti on osa järjestelmää.
      IV

 Kyllä, lavastettu paljastus hyvin todennäköisesti käytetään maailmandiktatuurin eli maailmanhallituksen vaatimuksiin ja ajamiseen:

paljastusten ohjaaja ja sensuroija on wall streetin pankkiirien ohjaama firma


    ktshttps://www.corbettreport.com/what-i-learned-from-the...


The Panama Papers are out and the Panama Papers propaganda is out right along with it. So why does this new mega-leak seemingly only expose those in the State Department crosshairs or expendable others and not a single prominent American politician or businessman? And what does this have to do with…
CORBETTREPORT.COM   V

Tuleva sekoomuksen keihäänkärki Elina Sekomäki on perinjuuriaan myöten mukana sikailuissa ja ahnehtimisessa, myös perheensä kautta.
Teppanat ja keppanat itkee onnesta kun ahneuden raiskaama Elina Sekomäki tepastelee sekoomuksen johtoon otsa kirkkaana, päässään jo laskee kuinka hyötyy uudesta tittelistään itsellensä ja perheellensä.
Uusi sekoomusjohtaja tulee olemaan helppo loanheiton kohde seuraavissa vaaleissa, ryvettynyt pohjamutiaan myöten, muissa puolueissa odotetaan innolla näin helppoa vastusta.
Sekoomuksessa ei oikein osata laskea mitä trendit tuo tullessaan.
Uusi aika tuo tullessaan trendin jossa sikailu ja ahnehtiminen muiden kustannuksella on "out" ja suorastaan vastenmielistä, sekoomus on tuomassa uuden ahneuden riivaaman keulakuvakseen.
Sekoomuksessa ei myöskään ymmärretä että ihmisiä ei voi enää ohjailla valtamedian kautta vanhan kaavan mukaan, mielikuvien luominen ei enää ole yhtä helppoa kuin ennen, ankat ammutaan taivaalta alas vaihtoehto-median voimalla varsin nopeasti, some-maailmaa unohtamatta.

VI


Nyt on varmistunut lähteitteni kautta että CIA on soluttautunut suomalaiseenkin musiikkielämään JA teatterilaitoksiin - nostaakseen "Amerikan ystäviä" ja luodakseen suloista korruptiota ja ohjailua.
Journalistit ovat tietysti hiljaa,
pussissa kasvatetut "toimittajat"


Investigation finds USAid recruited musicians ‘to break information blockade’ as part of covert social project
THEGUARDIAN.COM|HENKILÖLTÄ MATTHEW WEAVER  • Taide on täysin kaapattu rkp-kokoomuksen operaattorien hallintaan. 100% -- myös KOM-teatteri 100%. Tietysti he päästävät muutaman idiootin vasemmistolaisen harmittoman johdateltavan sekoilijan läpi - mutta ei ketään poliittisesti toimivaa vastavoimaa.Tuloerot kasvavat - oikeiston malli, feodaaliyhteiskunta ja kirkkolaki yhä voimassa


Hallituspuolueiden eduskuntaryhmien johto vakuuttaa, että hallituksen kaavailemat neljän miljardin euron säästöt toteutuvat.
YLE.FI|HENKILÖLTÄ TEEMU HALLAMAA
Uuden talouden ehdot 
vahvan valtion immateriaalinen talous ja vakaat valtionyhtiöt


Immateriaalinen talous ja ideologinen tyhjiöTALOUS
ON KESTÄVÄÄ VAIN

HUMANISTISENA TALOUSMALLINA,
VALTIONA IHMISTEN YHTEISKUNTAA VARTEN,
EI PANKKEJA JA PÖRSSIÄ VARTENUusi talous? 

Uusi yhteiskunta?

Pohdintaa itsenäisestä taloudesta ilman pankkiirien painostamaa globalisaatio-ideologiaa pörssikeinottelijoiden hyväksi.käyttäjän Peace House videon.


-1:07

290 883 katselukertaa
Peace House

 

Ei kommentteja: