maanantaina, huhtikuuta 04, 2016

Valevasemmisto vaikertaa mutta ei vastusta euro-oikeistoa JOS-ihmettelyä valevasemmistolta.

Rankaisukulttuurimme ei ole ratkaisukulttuuri

Demarien debiiliys oikeiston harmittomana valevasemmistona vasemmistoliiton lamaantuneen passiivisuuden pönkittämänä - ja äänestäjien ivaaminen jossittelemalla: 

Nyt taas demarikansanedustaja ihmettelemässä. Käyttää voimakkaasti jos-sanoja ja jos-passiivisuutta vetoomuksena  eli on  harmiton jos-ihminen jos vuorosanoja lukemassa, joka ei vaadi poliittista muutosta puolueensa sisällä, ei vaadi ydinterroria myötäilevän puoluejohtonsa vaihtamista pois euro-orjuudesta eikä muutosta eduskunnassa, vallan ytimessä, vaan viljelee ahdistunutta ja lannistunutta jos-ihmettelyä.

Jossittelee mutta toistaa  eliitin osoittamia ratkaisumalleja puolue-elämässään, suostuu suurissa linjoissa vain oikeiston määrittelmään maailmankuvaan ja euroterroriin Suomen uhraamisessa. Pikku asioissa uikuttaa kansanteatterissa ja saa sokeripalan ja silityksen.

Valevasemmistopuolueet ovat turvallinen kainalovasemmisto, joka ei toimi eikä ole vaihtoehto vaan "harmittelee" ja "purkaa yhteisiä tuntoja", kettu joka syö häntänsä vaikka lahot aidat olisi kaadettavissa.

Alistunutta voivoi-uikustusta eduskunta täynnä kun valevasemisto polvistuu kuin muslimit alistumisen eli "konsensuksen" uskonnossa, demokratiaa pilkaten cia:n läpilahottamassa lippos-demaripuolueessa porvarien ihmiskuvaan ja elitismin ensisijaisuuteen tarrautuneina muruja tontulta odottaen; Vastuunväistelyn harmittelijat armahtavat itse itsensä lumedemokratiassa palkintoa odottaen.

Valevasemmisto vapisee vaikka köyhät tietävät oikeiston luokkasodan olevan vain ideologista porvarin vihaa ja terroria - eikä "talouden pelastamista".


  • Valevasemmisto ei kerro äänestäjille vallankäytön kuvioista, salatuista papereista, salaisista sopimuksista ja puolueen sisäistä painostusta ja uhkailua myötäillä oikeistoa ja luopua toimivaksi todistetusta pohjoismisesta mallista ja korkean teknologian valtionyhtiöistä venäjänkauppaan.

    Hyvin harva tietää, että oikeistoeliitti demariporvarien kanssa pakottivat mm. paperikonevalmistajat paljastamaan teknologiset salaisuudet pois Suomesta 90-luvulla koska eliitti haluaa purkaa pohjoismaisen mallin vahvuudet ja talouspohjan ideologisessa sodassa. Kaija Irmeli Olin-Arvola 

  • Iltalehden tekemän selvityksen mukaan Suomen valtion todellinen valtapiiri on erittäin pieni. 
Vain kuudella henkilöllä on automaattinen oikeus saada sekä talous- että ulkopolitiikan painavimmat asialistat liitteineen. 
Jos nuo kuusi henkilöä ovat Suomen ydinpäättäjät, seuraavalla kehällä on 14 henkilöä. Heillä on oikeus saada kahden eri ministerivaliokunnan paperit.
"Tuohon ryhmään kuuluu viisi ministeriä: keskustan Anu Vehviläinen ja Kimmo Tiilikainen, perussuomalaisten Jussi Niinistö sekä kokoomuksen Petteri Orpo ja Lenita Toivakka.
Hallituksessa on neljä ministeriä, jotka eivät pääse raskaiden päättäjien listalle lainkaan: kokoomuksen Sanni Grahn-Laasonen, perussuomalaisten Hanna Mäntylä sekä keskustan Anne Berner ja Juha Rehula. Heillä on silti lupa lukea EU-ministerivaliokunnan asiakirjoja."

Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari
tuttavan enemmänkin 1918 aikoja. Nöyrät suomalaiset ovat valmiitä herran pelossaan alentamaan omia palkkojaan ja yksin taistelemaan työnantajia vastaan ilman ay-liikkeen tukea. Porvarillisen median totaalinen ylivalta on tehnyt suomalaisista tietämättömiä kuten lukutaidoton osin feodaalisissa oloissa elävä köyhälistö 1900-luvun alkukymmenluvuilla. Sen sijaan, että vaadittaisiin edes alkeellista verotuksellista tasa-arvoa pääomatulojen verotuksen nostamiseksi edes EU:n keskitasolle tai ylipäätään verotulojen lisäämistä progressiota korottamalla, ollaan valmiita nöyryyttämään eläkeläisiä, vammaisia, koululaisia ja päiväkotien lapsia. Subjektiivisen päivähoito-oikeuden peruminen on merkittävä ihmisoikeuskysymys.
EU:hun liittymällä oltiin valmiit luopumaan itsenäisyydestä ja liittoutumattomuudesta.
Nykyinen hallitus pääsi valtaan peittämällä vaalikeskusteluissa ennen vaaleja aikeensa. Sipilä vaikeni tavotteistaan.
Presidentti Niinistön tavaton pyrky Yhdysvaltojen läheisyyteen lähentelee säälittävyyttä. Hän ei vieläkään ole paljastanut tietävänsä, että Ukraina on muuttunut USA:n siirtomaaksi. Hänen ainoa merkittävä tapaamisensa USA:n matkalla oli Viktoria Nulandin, Ukrainan vallankaappaushallituksen mahdollistajan, tapaaminen. Ei ihme, että Niinistö usein sijoitetaan korruptoituneen Poroshenkon ja kaunaisten balttien seuraan kv paneleissa ja tapaamisissa. USA edellyttää harhaista Venäjä-vihamielisyyttä, jonka myötäilijäksi presidenttimme valitettavasti asettuu.
Vasemmisto ei vieläkään käsitä, että todelliseen demokratiaan ei ole oikotietä. Keskustelut, opiskelu, todellisen yhteisöllisyyden ja aitouden tavoittaminen vie aikaa ja vaivaa. Jos kolulaitosta sallitaan kehitettävän sellaiseksi, että siellä ei tarvitse opiskella historiaa, on selviö, että vallalla oleva rahan ja viihteen valta kasvaa ja tyhmyys sementoituu.Toistamme väkivaltaista sotiin perustuvaa maailmanhistoriaa, johon olemme tähän mennessä osallistuneet usein väärällä puolella.

 Panaman veroperatiisin veronkierto-"vuoto" on nyt vain lavastus superrikkaiden pankkiirisukujen suojaksi eli globalisaation operaattoreiden superruhtinaat suojataan yhä:


https://www.craigmurray.org.uk/archives/2016/04/corporate-media-gatekeepers-protect-western-1-from-panama-leak/
                     CRAIGMURRAY.ORG.UK

”Kyse on loppujen lopuksi siitä, kuinka huonot velat jätetään maksamatta”, sanoo taloustieteen professori Michael Hudson.
SUOMENKUVALEHTI.FI


Politicians, Criminals and the Rogue Industry That Hides Their Cash
PANAMAPAPERS.ICIJ.ORG

Keihin eliittiin kiipivä samaistuu?

Ei luulisi olevan vaikea kysymys vasemmistopolitiikassa käsiensä päällä istuville.Expressen: Ruotsin ex-pääministeri viettää nykyään luksuselämää - suuttui luokkaero-kysymyksestä

maanantai 4. huhtikuuta 2016VEROPARATIISIVUOTO eli KUINKA MEITÄ MANIPULOIDAAN

Suurella rummutuksella mainostettu Panaman veroparatiisi-vuotouutinen on osoittautumassa juuri siksi, mitä pelättiinkin. Sensijaan, että sadat toimittajat ympäri maailmaa olisivat paljastaneet omien maittensa poliitikkoja ja liike-elämän pomoja, uutisoinnin pääpaino eli uutisoinnin kärki on ollutkin Putin, Islanti, Assad ja mm. jo kuolleet Gaddafi ja Hosni Mubarak. Kun nettiaikakauden lukijat lukevat yleensä vain otsikon ja sitä seuraavan ns. leipätekstin, mielikuvaa saadaan muokattua tehokkaasti. 


Kansalaiset raivoissaan - useiden päättäjien rahat veroparatiiseissa.
MVLEHTI.NET
Areena ohjelma
ja tutkijoiden itsepetos hegemonian suojelemiseksi - aivan käsittämätöntä

 a)

Tutkija Jonas Sivelä väittää että "Suomi ei ole salaliittojen luvattu maa".

Kylläpä on hyvin salaliitot toimineet ja tehonneet, jos älyköt näin ajattelevat - ja toimivat hegemonian ylläpitäjinä, apurahojen lypsäjinä oikeistoeliitin jalkojen juuressa harmittomina.

Samalla kun joukkohautojen avaaminen on kielletty ainoana maana Euroopassa ja alle 0.1% suomalaisista tietää että Mannerheim teki hyökkäyssopimuksen Ranskan ja Englannin kanssa Neuvostoliiton hävittämiseksi ja sai panssareita ja rahaa. Suomalainen massamedia on kokonaisuutena historian vääristämisen ja "pehmentelyn" salaliitto, oikeistolaisen maailmankuvan malli. Sisällissodan vääristäminen on ollut kova, uhkaileva ja laaja salaliitto oikeiston "poliisin" Supon sekä ideologisen ohjauskeksuksen VKTS-"opetushallituksen" avustamana.   (jonas noin 15% kohdassa)

 b)

Sekä historiantutkija Tuomas Tepora kehottaa hyväksymään yhä vaikuttavan talvisodan salaisen propagandan ja salaliiton (10000 palkattua vakoiijaa ja propagandan levittäjää natsien oikeistolaisten liittolaisten palkkaamana jo talvisodan aikana)  luoman narratiivin hyväksymisen koska "se on niin syvällä kulttuurissamme". (ohjelman lopussa)

 Uskomatonta epä-älyllistä oikeistologiikkaa, tiukasti kontrolloitua ajattelumallia, itsesuggestiota valtarakenteen ja maailmankuvan muuttumattomuudesta "turvallisin ajatuksin".

Jos älyköt ajattelevat näin että ei ole muuta kuin oikeistolainen identiteetti niin mitä kaikkea sotakiihkoa ja salaliittoja "identiteetin tähden" kenraalit ja natolobbarit pitävät nyt itsestäänselvänä oikeutettuna - salassa ja tuettuna.

                  Jotkut poltergaist-ilmiöt ovat oppineet puhumaan..."                                                                "Reality" is a hostage for hegemony
John Silver  - "Kertoo aika paljon suomalaisen "journalistin" realismista, mikäli täysimittainen veronkierto todella varakkaiden keskuudessa, tulee "yllätyksenä ja paljastuksena".  
Mistäköhän tuo "journalisti" oikein kuvittelee johtuvan sen, että lait ja asetukset on täynnä porsaanreikiä, veronkiertoa varten, mikäli varakkuuden taso ylittää tietyn arvon (yksityinen tai yritys). Laeissa ja asetuksissa ei porsaanreikiä vahingossa ole, ikäänkuin "sattumalta" sinne jääneet.
Löytyy globaaleja yrityksiä joiden yksi suurimmista ja tuottoisimmista sektoreista on veronkierto (verosuunnittelu), em.yrityksillä erittäin suuri arvovalta. Samaisilla globaaleilla yrityksillä suomessakin omia toimipisteitä, vaikkakin veronkierto on globaalia toimintaa, eräänlaista kiertämistä eri maiden lakien mukaan, hyödynnetään kunkin maan lakeja ja asetuksia.
Kyseisten yritysten toiminta on laajamittaista ja useissa maissa ovat vaikuttamassa lainsäädäntöön, myös EU-organisaatiossa, vaikuttamiskeinot on hyvinkin tehokkaita." > 

Kukaan ei halua maksaa liikaa veroja. Siksi veronkiertäjät ja veronkierron mahdollistavat järjestelmät pitää potkia esille. Veronkierto tarkoittaa aina rehellisten ihmisten verojen nousua.
TALOUSELAMA.FI
Mikko Elo3 tVielä lyhyt päivitys päivän puheenaiheesta, eli veronkierrosta. Jotenkin tuntuu ihmeelliseltä, etteivät suomalaiset mediat tuo esille ongelman ydintä, eli EU-komission puheenjohtajaa Jean-Claude Junckeria, joka on veroparatiisimaan Luxembourgin pitkäaikainen, entinen pääministeri. Eihän Juncker ala sahaamaan oksaa, jonka päällä istuu koko Luxembourgin talous.
Ei kommentteja: