tiistaina, kesäkuuta 09, 2015

YLE Hitlerin otteessa - miksi YLE puskee väärää tietoa ja natsifantasiaa Katsoiko joku "Skandinavia Hitlerin otteessa" sarjan kokonaan?
 
 
Mainittiinko siellä kertaakaan Suomen ev-lut kirkon sopimusta natsien kanssa ja Norjan ja muiden kirkkojen painostuksesta suomalaisten piispojen toimesta? Outoa jos ei. Ei varmaankaan.


Mielenkiintoista että tanskalaisilla on ollut niin vimma jättää Suomi ulos sarjasta ja käsitellä vain "Skandinaviaa".
  
Ehkä he näkevät Suomen niin natsimieleiseksi että sen käsittely olisi saastuttanut muutkin pohjoismaat eivätkä viitsineen valkopestä Suomea kuten Ruotsia sarjassa valkopestään - vaikka Ruotsi se rikastui suunnattomasti ase-, insinööritaito- ja materiaalikaupalla sekä muulla rauhansopimusten vastaisella sotilaiden ja aseiden kuljettamisilla.
 

Eli Skandinaavien valhe elää yhä kirkkaana viattomuudesta.
Tanskalaisetkin vapauttivat pahimman natsin syytteistä sodan jälkeen.
  

Skandinavia esitetään tässä uhrina kuten Suomessa valtamedia esittää Suomen natsien uhrina:

Hitlerin kannattajia Suomessa säälitään romanttisesti eikä oteta lainkaan todesta, että Suomessa oli vahva fasistinen rintama ja salaisia sopimuksia natsien kanssa (mm. Erkkojen suku) joka sytytti Talvisodan. Tämä syyllisyydestä vapauttaminen on poliittinen valinta, valtamedian tiukka eetos, eikä "armollisuutta ja ymmärtäväisyyttä ajan pyörteisiin joutuneille ihmisille". Oikeisto pesee kätensä likaisesta menneisyydestään jotta oikeiston samoja päämääriä voidaan yhä jatkaa valtion uudessa tuhoamisessa. Suomi on ainoa Euroopan maa joka ei tutki oikeiston rikoksia ja oikeiston murhaamien 50000-60000 suomalaisen joukkohautoja sisällissodasta ja jatkosodasta vaan yhä viranomaiset kieltävät kaikilla oudoilla syillä tutkimisen "hautarauha".

Helsingin kaupunki on jopa kieltänyt joukkohautojen selvän merkinnän mm Suomenlinnassa kenraalien vaatimuksesta. 

Sisällissodan aloittajaksi esitetään yhä valtamediassa vasemmistoa vaikka oikeisto mm. aloitti aseiden salakuljettamisen, eduskunnan uhkailun, sopimukset Suomen luovuttamiseksi Saksan maakunaksi ja laittoman militanttiarmeijan.

Mannerheimin kirjeet Hitlerille (ainakin 6) ja Hitlerin kirjeet Mannerheimille ulkoministriön arkistossa ovat vieläkin sensuroituna lain vastaisesti.

Kekkosen toimia natsien palkkalistoilla ja natsi-ideolopgian ja rotuopin saarnaajana mm. Ruotsissa ei myöskään tutkita. 
    II


Teemalla ja Areenalla pyörii myös taas Hitlerin karismasta sarja, jossa on vakavia faktavirheitä ja vakavia manipulatiivisia väitteitä katsojan suggestoimiseksi.

Ohjelmassa pokkana esitetään väitteitä ja asetelmia - kiteytettynä väitteet: "Karismaattinen vaikutus on yksilön ja kansan välinen suhde".

Ja että Hitlerin voima oli poikkeuksellisen yksilön vaikutusvoimassa.

Hitler demonisoidaan ja häntä ihaillaan samaan aikaan tämänkin sarjan manipulatiivisessa otteessa.

Jotta katsojan historiallinen tietämättömyys ohittaisi eliitin valitseman sotapolitiikan natsien nostamisessa.
 

  Mikä tässä on väärin? Kaikki. 

Katsojalle ei kerrota, että Hitler oli vain osa eliitin suunnitelmaa - kuten mm. Himanen, Stubb, Urpilainen ja Katainen ovat eliitin (n)ostamia sätkynukkeja Suomessa.   Lipponen ja Stubb koulutettiin CIA:n käyttämissä värväysyliopistoissa, Mauno Koivisto toimi teollisuuseliitin salaisena ilmiantajana satamassa nuorena ay-toimintaa vastaan - tuskin hänen palveluksensa siihen loppuivat.
    

Ohjelmassa ei kerrota, että Thyssen, kenraalit ja muu rahaeliitti antoivat Hitlerille valtavat resurssit esiintyä kansan pelastajana ja vasemmistolaisten tappajana katutaisteluissa poliisin suojaamana.

Ohjelma ei edes kerro, että armeija koulutti ja jopa hypnotisoi Hitlerin sopivaksi ja fanaattiseksi soluttautujaksi pieneen sosialistipuolueeseen, josta muodostettiin myös lahjomalla natsipuolue.
 
Hitlerin ohjelmointi ei päättynyt vaan alistuvasta ja epätoivoisesta masokistista muokattiin ylimielinen yli-ihmisen suggestio samalla kun häntä esiteltiin superrikkaille illalliskutsuilla. 
 

Hitler oli pelkkä näyttelijä, nukke, joka eliitin luomalla mielivallalla ja resursseilla sai esiintyä messiaana.

    -  http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/chapter_07.htm

Lebensraum-sodan ja eetoksen käynnistämiseksi Saksassa luotiin jopa uusi valuutta, jotta työllistämisen ihme saataisiin käyntiin ja pankeille luvattiin Neuvostoliiton öljyvarannot ja kaivokset lainojen ja uuden vlauutan katteeksi.

YLE levittää todella vaarallista propagandaan historian väärentämiseksi ja eliitin oikeistolaisten käsien pesemiseksi.


 • Syntyikö natsien teknologinen ihme tyhjästä ja omin voimin yli-ihmisen toimesta?

  Ei, Amerikka ja Suomi auttoivat sotateknologian kehittelyssä. 

  Amerikka tuki natseja laajasti, taloudellisesti, poliittisesti ja teknologisesti  mm sotilaallisella lentokone-teknologialla ja sijoitusrahalla ja sotavaruselu lainoilla kunnes huomasi, että Venäjä voittaisi Saksan ja vasta sitten Amerikka ryntäsi Eurooppaan jotta ei menettäisi koko Eurooppaa Venäjän sotilaallisen voiton alle. Venäläisiä kuoli kymmenkertainen määrä amerikkalaisiin ja britteihin verrattuna.  Stalinia rauhoiteltiin pienellä tuella jotta Amerikan natsituki ei paljastuisi ja että sota heikentäisi natsiarmeijaa Amerikan varmistaessa pankkiierin valtaa Euroopassa.  


     III


  YLE:n "Terrori Suomessa" -sarjassa ei käsitellä laajimpia terroritoimia - eli merkittävimmät poliittiset ilmiöt ja tekijät ohitetaan koska ovat oikeistolaisia

Tämä kuvaa täydellisesti suomalaista tajunnantilaa tämäkin YLE:n rajaama reportaashisarja:

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/08/23/tarinoita-suomalaisesta-terrorismista


YLE:n terrori-sarjassa ei käsitellä laajimpia oikeiston terroritoimia, rahoituksia, terroristien koulutusta ja tekoja rajan yli Neuvostoliittoon eikä Mannerheimin sopimusta hyökätä Neuvostoliittoon 1919 Ranskan ja Englannin laajalla rahoituksella. Eikä suomenruotsalaisen rikkaan oikeiston ohjaaman salaisen osaston "salaisen poliisin" EK tekemiä murhia sisällissodan jälkeen ja salaisia vankiloita 1945 saakka.

Keskistysleirien murhia ja joukkomyrkytyksiä ja jatkosodan SS-joukkojen kuolemanpartioiden auttamista ei lasketa terroriksi valkoistetussa tarinahistoriassa. SS-miesten koulutuskin suomalaisen oikeiston toimesta 20-luvulla vaijetaan. Uskomatonta propagandaa sensuroimalla. Tämä on jatkuvaa terroria tajunnan ja tiedostamisen väärentämisellä.

Yleisradiolaki on periaatteessa hyvä mutta keskustan ja kokoomuksen ja tietysti RKP:n kaappama YLE on nyt vain vakava oikeistolainen propagandakoneisto sotaa ja Naton maihinnnousua Suomeen lietsomassa. 


Nyt vasta julkaistaan tietoa jota pelokkaat tutkijat eivät ole uskaltaneet julkisuudessa tai kirjoissaan käsitellä oikeistosta ja eliitistä. Suurin osa suomalaisista ei ymmärrä, että suomalaisten ymmärtämistavat ja sensuurinhyväksymiskäytännöt ovat yhä tämän saman eliittilinjan ja vihapuheen kontrolloimia, nyt vain eri keinoin mutta yhä se vanhin venäjäviha kaiken oikeistolaisen vimman "pyhittäjänä".

Se, että eliitti kannattaa nyt halpatyövoiman "maahanmuuton" tuomista pohjoismaihin palkkatason laskemiseksi ei todellakaan ole rasisminvastaista työtä vaan eliiti haluaa hallita massoja monin tavoin ja eliitin ohjaama valtamedia mahdollistaa tämän pelokkailla toimittajilla.

 • Ruotsi oli rodunjalostuksen suurvalta 1920–30-luvuilla

 • Tapio Tammisen tietokirja ruotsalaisen uusnationalismin juurista ja hyvinvointivaltiosta on hyytävää luettavaa  HS


   " Suomessa tapahtuu asioita, jotka eivät ole normaaleja, vaikka niitä sellaisiksi väitetään. Miljoonalle reserviläiselle lähetetään kirje heidän sodanaikaisesta sijoituspaikastaan. Poliitikot vakuuttavat, että ajoitus on sattumaa. Uuden hallitusohjelman mukaan kouluissa lisätään liikuntaa niin, että sitä on tunti päivässä. Tätä ei perustella.

  Hallitusohjelmassa luvataan myös käynnistää uusien sota-alusten ja Horneteja korvaavien hävittäjien hankinnat. Toimittaja Matti Virtanen arvioi (Talouselämä 22. 5.), että hallitusneuvotteluissa sovitut asehankinnat tulevat maksamaan noin kymmenen miljardia euroa. Summa on yhtä suuri kuin hallituksen kymmenen vuoden säästötavoite.

  Hufvudstadsbladet tiivisti hallitusohjelman: "Militären och polisen får barnens pengar" (28. 5.). Armeija ja poliisi saavat lasten rahat.

  Ja sokerina pohjalla: kansalaisia kielletään kovin äänenpainoin arvostelemasta budjettileikkauksia. Asiallinenkin kritiikki leimataan "marinaksi" ja "ininäksi".

    Onko tällainen normaalia? Ei.

  Voi kysyä, onko tämä ennemminkin sotaan valmistautuva kuin kansantaloutta tasapainottava hallitus?"

  http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1433733131735?jako=2219aa04e975a0ab60e67b5443acca4e&ref=og-url,

Ei kommentteja: