keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2015

Romahtaako Kreikka valtiona Saksan veromaakunnaksi

 

  • 'Red lines' have been crossed and that very little is left of Syriza's programme.Syriza roikkuu Saksan armoilla vaikka Kreikka ja Italia liitettiin euroon täysin laittomasti.

Kymmenet maat ovat tehneet konkurssin ja silloin vain jätetään maksamatta velat ja aloitetaan oma valuutta alusta.  Kreikkakin 4 kertaa.

Hidastelu on alistumista
- Jos valtiot, vaikkapa USA, pakotettaisiin maksamaan velkansa samassa tahdissa kuin mitä Kreikalta nyt edellytetään, niin talousmaailma romahtaisi kaikkialta.
Rauli Suhonen


  • A Parody of Negotiations

So, despite the verbiage about “progress” and an “imminent agreement,” what the latest developments have come to confirm is that the last five months have been nothing but a parody of “negotiations.” Because how else can one characterize a procedure where, after four months of alleged progress, the proposal—or rather the ultimatum—put forward by one side is, as Greek Interior Minister Nikos Voutsis has confessed, a particularly loaded variant of the proposal that was on the table at the outset. In other words, the agreement accepted by the previous right-wing Greek government.

   
Onko kohta enää Kreikan valtiota tässä roikkumisessa? 

Miksi suurten veronkiertäjien velkoja ei ole metsästetty?

Laina-ansoitus ja Kreikan sekä Italian laiton liittäminen euroon näyttävät päämäärätietoiselta kriisintuottamiselta - liittovaltiodiktatuurin tuottamiseksi. Samoin Suomessa valtion tuhoaminen on erittäin päämäärätietoista eliitin veronkierron ja kansallisomaisuuden luovuttamisen mekanismeilla.

 
Kreikka on tuhoutunut CIA:n geopoliittisessa otteessa ja lahjonnassa kuten SAK ja Suomen demarit SDP on järjestönä täysin CIA:n kontrolloima ja lahjoma 65 vuotta eri keinoin. SDP ei paljasta ketkä ovat olleet CIA:n suoran lahjonnan toimijoita puolueessa. P Lipponen koulutettiin tarkoituksella "yllättäen" Amerikassa. 
 
1941 lähtien Amerikka rahoitti kreikkalaista mafiaa ja äärioikeistoa jotta vasemmisto ei nousisi valtavan kansan suosion myötä demokraattiseksi valtavoimaksi ja yhteiskunnan muuttajaksi.  Britit auttoivat myös 1945 äärioikeistoa tappamaan vasemmistolaisia natsien vastustajia.
 

1970-luvun murhat ja sotilasjuntta on 100% CIA: rahoittama, kouluttama ja aiheuttama.

Kreikassa on tuhansia soluttautuijia, jotka äärioikeiston operaationa soluttautuvat puolueisiin ja vaihtoehtojärjestöihin ja aiheuttavat konflikteja ja muutosvoiman sabotointia.

Sotilasjuntta on jo valmiina, Kreikassa on Euroopan suurin armeija suhteessa valtion budjettiin.

Venäjän tuki on ainoa mahdollisuus säilyttää Kreikan itsenäisyys ja lopettaa korruptiokoneisto.


Get real. Tunne historia.

Euro on vain saksan markka ja öljydollarin tukija naton imperialistisessa laajentumisessa, geopoliittisessa vallankahminnassa kaikin keinoin.

Katso kokonaiskuvaa ja eliitin keinoja hajottaa ja hallita.

Oho, Suomen kuivalehti luopuu virallisen järjellisyyden ja järjestyksen kulissista

  • "Keskuspankit ovat ostaneet finanssikriisin jälkeen valtion velkakirjoja ja arvopapereita tuhansilla miljardeilla ja näin manipuloineet paitsi korkoja ja pörssikursseja..."

- Mutta puhe "elvytyksestä" varmasti jatkuu, johtopäätöksiä ei uskalleta tehdä pankkien vallan kasvattamisesta


http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/valuuttasota-kay-kuumana-valtiot-elvyttavat-varastamalla-toisiltaan/?shared=86412-cd60a0cc-999


Afganistan oli vain sormiharjoittelua, totuttelua sotaan Euroopan kustannuksella ja uhaksi

Illusion is power

 Orwell 1984   Rautaa Kiovan nukkehallitukselle YK-sopimusten vastaisesti


Saulin pikkulikaiset asebisnekset
Greek crisis: Merkel placing investors above democracy, says Habermas

German philosopher accuses chancellor of undermining EU and its common currency


http://www.irishtimes.com/business/economy/greek-crisis-merkel-placing-investors-above-democracy-says-habermas-1.2260499*

  • Yhteisvaluutta euron olemassaolo ei riipu Kreikan eurojäsenyydestä, sanoo Saksan keskuspankin Bundesbankin pääjohtaja Jens Weidmann.

Osoittaa epätoivoa ja pelkoa että saksalaiset nyt vakuuttelevat tätä, tietysti myös uhkavaatimuksena tätä kuten mafiosot suojelurahasta puhuessaan

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015061819887450_ul.shtml
Ei kommentteja: