maanantaina, kesäkuuta 22, 2015

Kuinka natointo estää ilmaiset matkat suomalaisilta - Suomi edelläkävijäksi sähköautoissa


 Ilmaiset matkat kaikille!

Miksi oikeistolainen natoihailu estää tämän?
  

Kun uudet pikaladattavat akut tulevat markkinoille ihan kuukausien sisällä, iso tilaus Suomeen vauhdilla (kuten ruotsi on jo tilannut massa-alennuksella), oma iso bussitehdas valtionyhtiönä pystyyn ja kaikki matkat ilmaiseksi Suomen kansalaisille,

busseja myyntiin maailmalle bronto, bensa-autoille reippaat raippaverot, halvalle sähkölle paksut linjat Norjasta (nyt poliitikot kieltävät halvan sähkön Suomesta ja on olemassa feikki pohjoismainen sähköpörssi vaikka Suomi on leikattu pois Norjan sähköverkosta poliittisesti) ja Suomi saa uskomattomasti profiilinnostoa maailmalla.

Mutta poliitikot eduskunnan lampaat ovat öljyteollisuuden voitelemia, ‪#‎vasemmisto‬ a myöten, Nato = öljyteollisuuden armeija ja vasemmistoliittokin ihailee Amerikan energiaterroria ja - imperialismia Ukrainassakin.

Pohjoismainen malli on hyvinvoinnin ja toimintakyvyn malli. Sen on käytävä pörssisaalistajien globalisaatiota eli keinottelijoiden ja imperialistien pörssi-ideologiaa vastaan valtionyhtiöillä.

Demokratia on kansan valta ja kansantalous kansan hyväksi toimintaa. 


Orjien marssi,  missä ovat mielenosoitukset

Miksi ilmainen
Synergia ja vapaan liikkumisen taloudelliset ja mielenterveys- hyödyt kansalaispalkan kanssa.  Matkojen halventaminen on ensimmäinen askel ja verotuksen kohdistaminen, energiasodan tunnustaminen ja oman linjan vetäminen -- ja onhan se fantasiaydinvoimalakin tulossa 3-6 vuoden sisällä 10 v myöhässä mutta sen sähkönhinta pitää pitää alhallla esim piuhoilla norjaan. 

 PS

Sähkön tuottamiseen on myös kehitetty uusia vapaa-energialaitteita, jotka lypsävät energiaa avaruuden eetterikentästä, jonka Nasakin on todistanut olemassaolevaksi tyhjiömoottoritesteillä. Ufoa? Pörssieliitti on niin öljyhumalassa, keinottelun kontrollipsykoosissa ja osakekurssiaddiktiossa, että se estää kaiken tieteen keinot, halvan energian ja elintason nostamisen.  Autotehtaat esim tekivät salaliiton 1920 ja sähköauton kehittely ja tuotanto kiellettiin.

#‎
omavaraisuus‬ ‪#‎aurinkoenergia‬ ‪#‎ydinvoima‬ ‪#‎öljysodat‬ ‪#‎ukraina‬ ‪#‎kaasu‬ ‪#‎sss‬ ‪#‎ssshallitus‬ ‪#‎hallitus‬ ‪#‎keskusta‬ ‪#‎demarit‬ ‪#‎persut‬ ‪#‎soini‬ ‪#‎sipilä‬ ‪#‎rinne‬ ‪#‎eduskunta‬ ‪#‎vihreät‬ ‪#‎luonto‬ ‪#‎talouskasvu‬ ‪#‎pohjoismainenmalli‬ ‪#‎hyvinvointivaltio‬

Ei kommentteja: