perjantaina, kesäkuuta 12, 2015

Kasvatuksen alasajo ja kasvattajien alamaisuus kokoomusvirkamiehille


   "Kasvatuksen" alasajo?
   

 Mutta se päivähoitajien kokoomuslainen pappimainen asenne nukkekouluttajana - pienipalkkaiset, jotka äänestävät kokoomusta tai rkptä;

Muistan vain todella vittumaisen aggressiivisuuden aikoinaan Porissa, jossa lapset olivat vain esineitä, joita mitattiin vain tottelevaisuudella - vaikka hoitajia aikoinaan riitti. Ei mitään vuorovaikutusta, lapsilta odotettiin vain palvontaa lyhytpinnaisille tätijumalille. Lapset nähtiin sieluttomina ja epäluovina lego-nukkeina, joiden piti toistaa kaikki ja ottaa modulit, legot kiinni itseensä naks naks mitä jumalatädit vaativat esittäessään suurta showta esiintyjinä, päiväkodin ohjaajina 900-vuotisen ruotsalais-saksalais-roomalais-katolisen kirkkokulttuurin pappiskultin malliin. 
  
Nyt olisi käytössä 100% standardisoidut psykopaattitestit olemassa aivokuvaus-vastetesteinä mutta eivät julkiset kasvattajat niihin halua missään nimessä.

 En luota kasvattajiin enkä varsinkaan opettajiin jotka haluavat olla kokoomuksen Akavassa saksalaisen kasvatusperinteen, uskontoperinteen ja  fasistisen kulttuuriperinnön kunnioittajien alamaisina.

En luota kasvattajiin, jotka hiljaa sallivat kirkon ikivanhan terroria pakkouskontona päiväkodeissa ja kouluissa - oppilas ei saa itse vaihtaa pois tunnustuksellisesta uskonnonopetuksesta ET-opetukseen.  (Kyllä, se on laissa määritelty tunnustukselliseksi mutta uudella kielikuvalla)
 

Kyllä, lapsilla täytyy olla pienet ryhmät mutta kasvatusalan ihmiset eivät voi luulla, että oikeistolainen manipulaatio, feodaali-statuskilpailun korostaminen ja uskontosuggestio olisi hyvää kasvatusta. Monet luulevat olevansa hyviä kasvattajia ja ihailevansa talvisotaan johtanutta uhrautumista saksalaismieliselle eliitille. 

Kasvattajien tulee ymmärtää kuinka kammottava ja lainvastainen salaliitto jätettiin voimaan mm opetushallituksessa VKTS-virkamiessalaliiton jälkeen.

Opetus ja kasvatus on poliittisesti täysin talvisodan henki -fasistien muokkaamaa.

Historian väärentäjien käsissä. 

Henkinen väkivalta lähtee historian vääristämisestä ja oikeiston laajasta manipulaatiosta, jotta lapsista tehdään kelpaavuutta kerjääviä matkijoita ja alamaisia.  


Turha ihmetellä sitten kun kasvattajien kasvattamat  äänestävät oikeistolaisia kansanedustajia eivätkä tunnista valevasemmistohuijareita, jotka marssivat kokoomuksen, keskustan  ja rkp:n tahdissa, jotka romuttavat innolla pohjoismaista mallia ja ihmisarvoista yhteiskuntaa 70-luvun vasemmiston taistelua pois pyyhkien.

Kasvattajat, jotka uskovat myös oikeistolaisia demareita  ovat syypäitä tähän tilanteeseen.

Kasvattajat, jotka eivät näe OKM-virkamiesten äärioikeistolaista maailmankuvaa, ovat syypäitä oikeiston nousuun.Te kasvattajat teette poliittisen valinnan, kun uskotte oikeistolaisten ajattelutapaan, rajaamiseen, sensuuriin, ihanteisiin, eliitin uskontoon, korruptioon ja vallankäyttöön ilman vastarintaa

Kannattaa googlata oikeiston kasvatuspolitiikan kaappausta, VKTS-salaliittoa, lain päämäärätietoista rikkomista virkamiesten salaliitolla ja operaatiolla 70-luvulta lähtien. Se ei ole loppunut, siksi on tämä outo opetushallitus opetusministeriön rinnalla oikeistolaisena propaganda-STASina ohjaamassa koululaitosta ja kasvatushegemoniaa alamisten puserrusprosessina. 

Kysymys on siitä alamaisuus-kiltteys-kulttuurin ujuttamisesta lapsille "Aikuisia täytyy totella" "Suomi on hieno maa". Valheita. Usvaa. Suggestiota. "Olkaa kiitollisia, nyt." 

Oikeistolaisen ajattelemattomuuden ja alistumisen alamaiskulttuuria 100% maustettuna törkeällä historianväärennöksellä. Poliittisten lampaiden kasvatusta kiittämään itse itseään alistumisen elkeistä.


Talvisodan hengessä, kansalaiset!

Euroopan kovaa ydintä kiljuvien virkamiesten alistamina.


 Akava esittää - valheilla tukea hallituksen politiikalle

 Todellisuustajun kumoaminen.

Epäpoliittisuus oikeiston vanhana muokausaseena.

Suurin osa opettajista opettaa oppilaille Mannerheimia vapahtajana vaikka Mannerheim on suurin joukkomurhaaja Euroopassa väkilukuun suhteutettuna, virallista lukua valehdellaan yhä eikä kerrota Mannerheimin rahakkaasta salaliitosta mm Ranskan kanssa käynnistää sota Neuvostoliitossa 1919. Jos opetat oikeiston valheita, ajat oikeiston politiikkaa. 

Oikeistoeliitti aloitti sisällissodan ja eduskunnan terrorisoimisen.

Tämä on yksinkertainen fakta kymmenin yksityiskohdin, josta ihmiset ahdistuvat suunnattomasti, kun opittu suomikuva on uhattuna. 1917-1919 ajankohdan tutkimuskirjat 2008 julkaistuna eivät kiinnosta ihmisiä koska ihmiset ovat ostaneet "talvisodan henki" -hegemonian oikeiston kädeltä. Kaikki valheet käyvät kun suomalaiset on lapsesta asti opetettu samaistumaan eliittiin sitä sokeasti ihaillen, avuttomasti totellen eliitin luomassa fantasiahistoriankäsityksessä - eikä samaistuta kanssakulkijoihin tai faktoihin oikeiston maailmankuvasta ja sen taustasta. Ei kommentteja: