torstaina, kesäkuuta 04, 2015

Huumelait ovat valhe kapitalistisen vallan takia - Stoned Ape Theory   Stoned Ape Theory 


Vanhimmassa syntiinlankeemusmyytissä Ad ja Ev eivät syöneet omenaa vaan punaisen ajatuksia vapauttavan sienen ja siksi heimojärjestyksen jahve ajoi vaimonsa kanssa tottelemattomat hipit patriarkaalisesta heimotarhasta ulos.

Ihmisen aivojen poikkeuksellisen nopea kasvu  johtui psykedeelisistä kasveista. Trippailu kasvatti mielikuvitusta, loi tarinankerrontaa, poisti aggressioita ja lisäsi keskinäisen viestinnän tarvetta visioista kertomiseen. Marihuana, punaisen kärpässienen pintakalvo kuumakuivattuna, ayascha ja lootuskukka ovat jumalamme. 

Ei ihme että rautakaudella ja pronssikaudella Suomi oli kuuluisa ja pelottava alkuperäinen Harry Potterin maa, juuri Suomessa on maailman laadukkain hummaussieni, Hyperborean sinisen veren sieni, näkyjen taikalakki,  pieni suippumadonlakki  sekä tuntemus metsän yrteistä ja mahloista ihmisen terveyden ytimenä. (Sieni vuotaa ainutlaatuista  sinistä verta kun villäät sitä tunnistaaksesi pyhän jumalan esim lehmien tai hevosten laidunalueelta - jumala tukkää lannasta). Kreikkalaisten mukaan Apollo käy joka kesä Hyperboreassa metsäniityillä yöttömän yön bileissä, alkuperäisen tiedon mättähillä, siniveristen vieraana.

  • Suomalaisen metsän puiden mahlat ovat tutkimuksissa osoittautuneet uskomattomaksi lääkkeiden ja terveysruuan lähteeksi. Mutta ei kiinnosta pörssiteollisuutta palvelevaa terrorihallitustamme. Koivunmahlasta on kehitetty oivallinen shampanja, jonka markkinat olisivat miljoonissa pulloissa jos valtio auttaisi suurtuotannon psytyttämisessä ja raha jäisi Suomeen valtiohyhtiön kautta.
   
Jeshuas käytti marihuana-tahnaa shamanistisissa katuperformansseissaan ja syötti marileipää opetuslapsille - mitä ei teologisessa tiedekunnassa kerrota opiskelijoille alkutekstien selvistä nimikkeistä. Eikä myöskään sitä että johanneksen evankeliumin ensimmäiset lauseet ovat suoraan Veda-kirjaasta ja että Jeesuksen buddhamaiset opetukset eivät ole sattumaa vaan kulttuurvaikutteita. 
 
Turhaan rukoilette puista tapettua jumalaa kirkossa ja juotte verta ilman maria.

Moderni Liisa ihmemaassa on eräänlainen moderni tiivistelmä shamanistisesta kulttuurista ja yksilön individuaation ehdoista.  Liisa on Punahilkan variantti - jota kirjallisuustieteilijät eivät avoimesti jostain syystä pohdi. Kumpikin ovat aivan huipulla lasten mielenkiinnon kohteena.
  • Vanhat eurooppalaiset sadut viittaavat usein kuinka yksilö pelastaa yhteisön muuttamalla yhteisön, avaamalla yhteisön kaapin ja sen mörön. Yksilö saa salattua tietoa, joka rikkoo yhteisön kirouksen ja staasiksen peikon vallan alta. Yhteisölle hyödyllisin yksilö rikkoo yhteisön statusjärjestyksen ja yhteisö elpyy.

  
Suomi saisi välittömästi 5 miljardin euron turisti- ja tulovirran, jos Suomi julistettaisiin puhtaiden huumeiden vapaaksi maaksi ja metsiin perustettaisiin mari- ym trippailukeskuksia
- eli crack&coca olisi kielletty mutta mari, syötävä mieto heroiini ynnä sienet olisivat ohjatusti ja puhdistetusti vapaita. Myös Professori Jaakko Hämeen-Anttila on selkeästi kertonut tutkimuksissaan kuinka syötävä heroiini oli yhtä yleistä kuin tupakka eikä ole tappava kuin 120 myrkkyä sisältävä tupakka. 
   
USA vahvisti kannabiksen terveysvaikutukset: ”Tappaa syöpäsoluja”   Ideologinen sota ja leimaaminen eliitin statusvallan hyväksi

Huumeenkäyttäjä on nyt vapaa vihan ja inhon kohde. Se on ikäänkuin vastakohta ja todiste kapitalistiseen ahneuteen ja kulutustyydytykseen sitoutuneelle ihmiselle hegemoniaa jnoudattavan ihmisen kelpaavuudesta

   - kun epäkelpo on kaikkien tiedossa voidaan humaltua omahyväisyydestä.

Nyt huumeenkäyttäjät ovat kapitalismin luomia keinotekoisia demoneja, pelotteita, todisteita kapitalistisen rahanhimon onnesta suhteessa pelottaviin huumeidenkäyttäjiin vaikka samalla alkoholiliuotetta myydään nyt kieltolain aikana tuhoamaan ihmisten sisäelimiä kun totuus on että huumelait pakottavat  ihmisistä varkaita ja huoria, pelottavia hylättyjä hahmoja.

Huumelainsäädännössä on kyse ideologisesta sodasta.

Työhulluus ja alkoholin luoma häpeä ja aggressio sopivat kapitalistiseen neuroosikulttiin. Riittämättömyys on bensaa kapitalismin porvarillisen ahneuden liekkeihin. Näkyvällä Statuskulttuurilla on hyvä peittää häpeää ja suvun väkivaltaa eikä selvittää ongelmien syitä. Alkoholi noudattaa kapitalismin näennäisen vapauden logiikkaa: puhevapautta on - humalassa kunhan et harkitusti uhkaa systeemiä ja eliittiä.  

Tajuntaa laajentavat huumeet nollaavat suggestiota ja aivopesua jota sotaintoinen kapitalismi mediasuggestion kautta pumppaa - siksi ne ovat "vaarallisia" ja kiellettyjä. Tiede ei ole määritellyt kapitalismin demonisoinnin kohteita vaan kapitalistinen statusideologia. Ymmärrystä Laajentavat ja suhteellsitavat huumeet nollaavat kilpailukulttuuria ja poistavat epätoivoa, tuota kapitalismin perusmotivaatiota. Kelpaamisen ehdot ovat mainonna eli kapitalistisen harhan perusedellytys ihmisten kontrolloinnissa.

Aineettoman ihailu ja mielikuvitukseen panostaminen ahdistaa porvaria joka haluaa varmuutta varman statusvertailun ja hierarkian kautta.

  • Suomalaisissa elokuvissa näkyy elokuvasäätiön panostus ja sensuuri mielikuvituksettomuutena ja porvari-ihanteiden toimiessa akselina myös sekokomedioille pikkuporvarillisen varovaisina ja eliittiä loukkamattomana.

Hyvinvointi ei ole kapitalismin bensaa vaan pahoinvointi, pelko, kelpaamattomuus, sadistinen tv-viihde, halpa viihtyminen brändielokuvien typeryyden ja vihajaottelun kohteena, alistamisen välineinä. Mainonta korostaa sinun kelpaamattomuuttasi jos et tuhlaa ja jos et syö kemiallisia lisäaineita. Mikään aito tiede ei antaisi lupaa tappavan sokerin mainostamiseen. Viihdeväkivalta tekee inhosta nautittavaa ja se on fasismin perusmekanismi.
 

Huumeidenkäyttäjät ovat neekereitä, intiaaneja, mustalaisia, saastaisia - pelottavia pelotteita jotta et astuisi suurrikkaiden ohjaaman kapitalismin ulkopuolelle. 
  • On mielipuolista korostaa alkoholia kun samalla terveyttä edistävät huumeet on kielletty. Nyt vasta LSD:n vaikutusten tutkiminen mm alkoholistien nopeaan elpymiseen uuden identiteetin löytämisessä. Marihuana on syöpää ja dempressiota estävä ja poistava lääkeaine kunhan ei käytä väärin jalostettua versiota.

Mari on todettu jo lääkkeeksi mutta ihmiset pysyvät pelossaan kun ovat uskoneet pseudokristillisen kapitalismin vallankäytön pelolla ja toiseutta vihaamalla. Suurin synkkä vitsi on että Amerikan liitovaltio omistaa patentin hamppuöljyyn lääkkeenä vaikka vielä kieltääkin sen yleisen käytön jotta kemianteollisuuden lääkkeeitä voitaisiin vielä markkinoida ihmisille!

Maailmassa on todistetusti ollut yksi kulttuuri, jonka rauhanaika on kestänyt 1000 vuotta. Meksikossa n. 3800-2800 ekr on rannikolla sijainnnut kulttuuri, joka käytti kulttuurissaan terveellisen rasvan kalaa, huumeita ja huiluja.


Why You Should Be Eating Hemp Seeds Every Day


 

Omavarainen talous = hamppu ja tuhat käyttötarkoitusta

mm paras eriste, dieselin korvike, tehokas lääke, karjan rehu, ravinto, maaperän elvytys, vaatteet ja oma design huonekalut ym x1000

Hamppupurjeet ja köydet ym olivat ensimmäinen Suomen Nokia kivikaudella

- maailman vanhin kalastusverkko on Suomesta ja hampusta 10500 v vanha - Suomi oli Eurooppalaisen kultturin keskus mutta nyt ölljykapitalismin orja

 Alla Keskustelu, jossa on hieman liioittelua mutta hyvin vankka keskusidea miksi kapitalistinen eliitin kontrollima vihakulttuuri vihaa ja leimaa onnellisia ja rauhallisia ihmisiä, jotka eivät juokse epätoivoisesti statusrahan ja median perässä  Ei kommentteja: