tiistaina, kesäkuuta 16, 2015

Wahlroosin terrorismi eduskunnan suojeluksessa

Wahlroos on eliittisuvusta,

60-luvullakin hänen ideologiansa oli vain sama elitismi erityisvallan ja diktatuurin saavuttaminen  ja tietysti hän ei ole normaali-ihmisten ongelmien kanssa tekemisissä kun suku on ollut lahjomassa koko ajan kuten kaikki eliitin lakeijat ja puppugeneraattorit median nostamina ovat lahjonnan ja kiristyksen kohteena, koko ajan, mutta sekö vapauttaa heidät moraalista ja vastuusta?

Wahlroos muka ei ole tietoinen erityisasemastaan suomenruotsalaisten sukujen ja valtamedian nostamana;  näkökulmasokea suvun ja rahaklaanin salaisista toimista hänen  omaisuutensa takana ja tietämätön lojaalisuusvelvotteista klaanille?

Wahlroosin politiikka 60-luvullakin oli vain unelmaa eliitin anarkiasta, josta vain 80-luvulla hän palasi sukunsa eliitin anarkiaan, ei mitään muuta. 
  
 Ei tuo eliitin ylimielisyys ja salaiset sopimukset saa olla empaattisen ymmärryksen kohde, ei siinä ole mitään empaattista, humaania tai itsestäänselvää, se on brutaalia valtaa, salaliittoja, demokratian hajottamista, enemmistön vallan hajottamista ja sitä on vain vastustettava kun sen näkee. Nähdäänkö eliitin anarkiaa?

  •  Eliitin toiminnan systeemin näkeminen on poliittista heräämistä, ei "leikkausten vastustaminen".


Wahlroosin puhe ei ole vain puhetta vaan se on eliitin perinnettä ja toimintaa Suomessa.

Jos Wahlroosin puhe hymyilyttää, niin et ole ymmärtänyt eliitin fasistista päämäärätietoisuutta ja taktiikkaa.

Wahlroos esitetään mediassa yksittäisenä loose cannonina vaikka hän vain tuo valtaeliitin maailmankuvaa - hyvin laajalla medianäkyvyydellä


Puhe hyvästä Suomesta "konsensuksena" on ollut vain eliitin puhetta ja sumutusta , "yhteisessä veneessä" että he saisivat porata reikiä veneeseen ja että ihmiset unohtaisivat kammottavan köyhyyden vielä 60-luvulla ja työväestön hurjan työtaakan suomenruotsalaisten sukujen verovapaudeksi. 70-luvun työläisten taistelusta eliitin talousterroria vastaan vaijetaan täysin, 1100 -lakkoa antoi pohjoismaisen mallin, ei "Kekkonen". Kulutus nousi, elintaso nousi, bk nousi, valtionyhtiöt kasvoivat.

Oikeisto on hallinnoinut mielikuvaa itsetään  sensuroimalla mm. suomalaisen eliitin yhteistyön ja innon natsien kanssa. Tämä on ollut natsien palkkalistoilla toimineen Kekkosenkin sensuurivallan ensisijainen motiivi "YYA-sopimuksen tähden" hallinnoida historiaa ja luoda pelotteita demokraattisen avoimenja analyyttisen kulttuurin tukahduttamiseksi.   

Ihmiset vähättelevät eliitin päämäärätietoisuutta ja julmuutta, siksi puolueet päästetään vähällä viakka he tukevat elitismiä ja valtion tuhomista eliitin vallan lisäämiseksi.  Sumutus eliitin ahneuden unohtamiseksi samalla kun poliitikkoja uhkaillaan puoluekurin ehdottomuudesta ja eliitin uralupauksista poliitikoille valtion ja verotuksen murentamisen puolesta.

Rkp tukee kesksustan rahamiesten luksustukiaisia kun kesk tukee rkp:n luksustukiaisa ja kokoomus siunaa kaiken kun valtion sääntelyä puretaan ja superfirmat saavat tarpeettomia tukiaisia pörssisijoittajille ja valtionyhtiöt on estetty nostamasta työllisyyttä.
II

 Ja tämä tukiaiseliitti kieltää valtionyhtiöt ?

Eli rahaa mätetään rahaeliitin mässäilyyn ja sijoittajien rikastumisen juhlaan

mutta ei tehokkaisiin ja teknologiaa kehittäviin valtionyhtiöihin?

  • Karut luvut: Viking Linelle tukia 24 miljoonaa, maksaa veroja alle 2 miljoona


Julkisuudessa eliitin valtamedia on luonut harhaa, että valtionyhtiöt ovat tehottomia vaikka Suomessa on ollut maailman tehokkaimma valtionyhtiöt?

Kun katsotaa valtionyhtiöiden alasajoa Suomessa, ei katsota lainkaan sitä korruptiota jolla eliitti tahallana ajoi valtionyhtiöt alas, jhotta veronmaksajien rahat ohjattaisiin rahaleiitin pörssikorruptioon.

Poliitikot ja vasemmistoliitto hiljaa mukana pumppaavat Ahvenanmaalle 400-600 milj euroa ylimääräisiä tukia rasistisen elitismin rotuperiaatteen takia. EU:n kolmanneksi rikkain maakunta suomenruotsalaisen eliitin ohjaaman rasistisen politiikan takia.

Veronkiertoa, verohelpotuksia jatukiaisa veronkiertäjille yli 40 miljardia vuosittain Suomessa.III

Rikkauden historia on valehtelun, varkauden, huijaksen, salaliittojen, saastuttamisen, lahjonnan historia

The bottom 20 percent has 0.1 percent of the wealth. The next 20 percent has 0.2 percent of the wealth. Together, it's 0.3. The next group has 3.9, 11.3, and the richest group has 84-85 percent of the wealth. So what we actually have and what we think we have are very different.

Dan Ariely: How equal do we want the world to be?

http://www.ted.com/talks/dan_ariely_how_equal_do_we_want_the_world_to_be_you_d_be_surprisedIV

Miten ihmiset eivät jaksa olla kiinnostuneita eliitin talousterrorismista?

Koska media syyllistää nyt köyhiä ja estää näkemästä testattuja talousmalleja ja yhteiskuntamallia, joilla Suomi nousi 70-luvulla.  Ja joilla Kiina ja Intia nousevat: oma valuutta, oma tulli, omat valtionyhtiöt, tiukka säännöstely oman talouden puolustamiseksi.


Media käyttää taktisesti ns "huonomuistisia toimittajia" eli orjamielisiä toimittajia, jotka päätoimittaja määrää olemaan hiljaa mm Wahlroosin rahan alkuperästä valtionyhtiöiden ryöstössä ja suomalaisten kansallisomaisuuden ryöstöstä jatkuvana ketjuna.

  •      Esko Seppänen:

"Minä olisin kirjoittanut aivan oman lukunsa Vakuutus-Pohjolan kaappauksesta ja tyhjentämisestä Sammon hyväksi ja sitä kautta Sampo-Leonian hyväksi ja sitä kautta Björn Wahlroosin hyväksi. Koko tapahtumasarja lienee saanut alkunsa Björn Wahlroosin päässä, ja yhteistyökumppanina hänellä toimi vanha kilpailija Peter Fagernäs. Hän rahasti Pohjolasta ne sadat miljoonat, jotka sinne jäivät Wahlroosin poikien viedessä miljardit. Siinä apuna toimi ruotsalainen vakuutusyhtiö Skandia, ja sana ”ruotsalainen” tarkoittaa usein näissä yhteyksissä Wahlroosia.

Mitä taas kotimaisiin valtakeskittymisiin tulee, turhan pieneksi on kirjassa jäänyt analyysi Wahlroosin klaanin liitosta työeläkevakuutusyhtiö Varman kanssa. Näyttää siltä, että Suomen suurimman eläkeyhtiön rahoilla valtaa on ostettu Wahlroosin Sammon hyväksi."

Arvopaperi-lehti:

"Ruuskasen mielestä mekanismi näyttää jälkikäteen selvältä: Mandatumin ja Sammon osakkeiden vaihdolla Wahlroos sai omistuksen Sammossa, minkä jälkeen suomalaisten vuosikymmeniä maksamat lakisääteiset maksut kulkeutuivat osinkoina Wahlroosille ja muille osakkeenomistajille.

Wahlroos perusteli kevään 2001 jättiosinkoja ylikapitalisaation purkamisella. Hän itse sai tuona vuonna 26,5 miljoonan euron pääomatulot.

"Tästä yhteisten varojen purkamisesta ei käyty keskustelua julkisuudessa, vaikka valtio oli Sammon suurin omistaja. Mielestäni sosiaali- ja terveysministeriön vakuutusosasto olisi voinut kiinnittää siihen huomiota”, Ruuskanen arvostelee."

Kansan Uutiset:

"Björn Wahlroos tienasi autovakuutuksellasi miljoonia

Vakuutusyhtiö Sampoon kerääntynyt varallisuus purettiin uusille omistajille keväällä 2001.

Miten Sammon hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos tienasi yhdessä päivässä 26,5 miljoonaa euroa yhtiöstä, jossa ei ollut ollut päivääkään töissä?

Jokaisen auton omistajan on otettava lakisääteinen moottoriajoneuvon vastuuvakuutus. Jokainen työssäkävijä on vakuutettu tapaturman varalta. Nämä kaksi vakuutusta muodostavat 30–40 prosenttia vahinkovakuutusyhtiöiden saamista vakuutusmaksuista.

Vaikka vakuutukset ovat lakisääteistä sosiaaliturvaa, saavat vakuutusyhtiöt jakaa niistä kertyvät voitot samalla tavalla kuin vapaaehtoisista vakuutuksista koituvat voitot."

Esko Seppänen:

"Rahastojen valvojiksi ilmoittautuvat työnantajien ja työntekijöiden järjestöt. Se symbioosi on korporatismia, sitä itseään.

Järjestöt käyttävät kansalle – ja tässä tapauksessa työeläkkeen saajille – kuuluvaa valtaa ilman että ne ovat siihen täysin edustavia. Niiden edustajat yhtiöiden hallintoelimissä ovat eläkkeensaajien tavoittamattomissa ja ylisuurilla palkkioilla korruptoituja.

Kun olen nostanut demokratian pelsebuubina framille Wahlroosin, kiinnitän huomion siihen, että hänen johtamansa Sampo Oyj:n ja suurimman työeläkeyhtiömme Varman välillä on kummallinen personaaliunioni.

Varma kuuluu käytännöllisesti katsoen kaikkien merkittävien suomalaisten suuryhtiöiden omistajien kärkikymmenikköön, mutta pienehköillä osuuksilla. Varaa olisi niitä osuuksia kasvattaa sen sijasta että meidän eläkerahoistamme 2/3 sijoitetaan ulkomaille hyödyttämään ulkomaista talouselämää.

Luvut elävät, mutta viime vuoden lopussa Varman 4 000 miljoonan euron ja 70 suomalaisen pörssiyhtiön salkussa yli neljäsosa oli kiinni Sampo Oyj:n osakkeissa ja muita käyvältä arvoltaan suurehkoja myös Fortumissa, Nokian Renkaissa, Wärtsilässä, Nokiassa, Elisassa, Metsossa, UPM-Kymmenessä ja YIT:ssä. Varma on sijoittanut lähes yhtä paljon (3 750 miljoonaa) riskipitoisiin ulkomaisiin hedge-rahastoihin kuin suomalaisiin turvallisiin pörssiyhtiöihin, ja ulkomaisissa sijoituskohteissa on myös monien veroparatiisien yhtiöitä."
 #rkp #wahlroos #kokoomus #kesksuta #soini #sipilä

Ei kommentteja: