lauantaina, kesäkuuta 27, 2015

Vasemmistoliitto Saksaa eiku Kreikkaa pelastamassa

Solidaarisuutta Kreikkaan! -mielenosoitus
  maanantai kello 17:00


Aha. Ensin vasemmistoliitto vaatii, että Suomen on rahoitettava Kreikan laiton liittäminen euroon ja maksettava lainoja saksalaisille pankeille 7 miljardilla - EU:n pelastamiseksi -

 ja  nyt vasta vaaditaan vapahdusta Kreikalle kun on vasemmistotyyppinen puolue Kreikassa vallassa ja pulassa. 

Sikamaista valehtelua, vasemmistoliitto. Tuhoatte Suomen taloutta uusliberalistisessa suurpääoman eurohihhulinnissa, valheiden toistossa ja Amerikan taloussodan ylistämisessä Venäjää vastaan hävittämällä työpaikkoja Suomesta, tuette Suomen armeijan kaappamista naton kriisientuottamisen alle - ja vaaditte sitten Kreikalle vapautta?

 Valevasemmisto pesee kasvojaan kerta toisensa jälkeen.

Vasemmistoliiton johtajat ovat törkeitä elitistejä tukemassa oikeiston sodansytyttämisen natopeliä, euroterroria, keinottelurikoksia, valtioiden tuhoamista hajottavalla liittovaltioterrorilla (kaikki harkittua),  Kreikan, Suomen ja Italian laitonta liittämistä euroon ja TTIP-diktatuuria takaamassa kuten SAK:n johto.


Kreikassa taitaa olla tilanne että valevasemmisto on päässyt ruoriin, valheet paisuvat, pankit rikastuvat, eliitin veronkierto jatkuu ja kansa pettyy. Orjuus, kaaos vai kapina laittomasti euroon sitonutta eurojunttaa ja Saksaa vastaan?

Syriza välttää viimeiseen asti vastuuta vetoamalla nyt kansanäänestykseen.
  
Miksi kansanäänestys vaikka kansalta on jo vaalien ansiosta mandaatti euroeroon?

Grexit.Vasemmistoliitto kannattaa EU:ta ja EU ajaa suuryhtiöiden diktatuuria Ei kommentteja: