perjantaina, kesäkuuta 05, 2015

Perussuomalaiset palkitsevat Kankaanniemen kristillisten arvojen pilkkaamisesta

Perussuomalaiset palkitsevat Toimi Kankaanniemen perussuomalaisten perimmäisten arvojen suorittamisesta oikeistolaisten konservstiivisella röyhkeydellä: 

  valtiovarainvaliokunnan kunta- ja terveysjaoston puheenjohtajuudella. 
  

Tosiaan ihmetyttää kun talonpoikaisjärjen osasto perussuomalaisista antaa ultraoikeistolaisten ja EU-puolustajien määritellä puolueen toiminnan mennen tullen "puolueen yhtenäisyyden nimeen"

- vaikka kaikkia puolueen moraalisia julistuksia rikotaan.

Tämä on nyt niin kokoomuksen & RKP:n aikahyppypuolue 50-luvulta taakse päin: molemmat aikatasot vaatimassa jatkosotaa takaisin venäjävihalla ja valtaa saksalaisille virkamiehille sekä Saksaan sitoutuneille kenraaleille.

Soininpalvonta ja eliitintottelu tässä puolueessa on aivan verrattavissa Mussolinin keinoihin ja päämääriin. 

 
Toimi toimii nyt EU-myönteisen ja armeijaa nato-kenraaleille luovuttavan Soinin tukena vaikka vannoi äänestäjille vastustavansa euroterroria.  Tietysti Toimi oli uhri ja erityiskohde valikoidun hyökkäyksen kohteena eu-vastaisuuden takia muiden poliitikkojen nauttiessa median suojelua mutta nyt hänet on nöyränä nöyryytettynä ammuttu riviin suoraksi. Muuten valtamedia (oikeiston ohjaamat päätoimittajat) suojelevat eliittiä vimmatusti. Varsinkin eliitin sukulaisten fasismi 20-40-luvuilta  on tiukan sensuurin kohteena.

  • Venäjäviha on nyt pyhempi asia kuin mikään kristillinen arvo perussuomalaisillakin suomalaisista työpaikoista välittämättä Amerikan ulkoistamassa taloussodassa:  Amerikka lisää kauppaa Venäjän kanssa kun perussuomalaisetkin haluavat uhrata suomalaisia työpaikkoja amerikan kolonisaatiostrategiassa. 


Se, että perussuomalaiset puhuvat ääni väristen kristillisistä arvoista ja samalla naimisissa oleva vallankäyttäjä saa käyttää vihaista seksuaalista kuvastoa häiriköidessään työkumppaneitaan ei ole mikään ihme niille ihmisille, jotka ovat lukeneet Rooman, keskiajan ja äärioikeiston pseudokristillistä historiaa, tekopyhyyden ja vallankäytön kristinuskoa.

Rooman keisarin luoma "Kirkon moraali" rikkaiden aseena on aina ollut vain moralismia, keinotekoista taktiikkaa lamaannuttaa köyhiä ja totuutta etsiviä eliitin porsastelulla ja tuomiovallalla.

Kristinusko eliitin hallinnoimana instituutiona on eliitin asen kansaa vastaan. 

 Paavali oli yksi Jeesuksen tappajista, temppeli-Gestapon päällikkö 

ja soluttautui kristittyjen sekaan muuntaakseen sen takaisin temppeli-instituutioksi, valvonnan organisaatioksi ja uhriuskonnoksi. Ja onnistui.


Kekkonenkin tiesi kuinka uskonto ja kirkko on oleellinen osa salaista valtakoneistoa ja eliitin hyväntahtoisuuden illuusiota.


Palkitut oikeiston rintamassa - Jungner on aivan samaa klaania uravoitelussaan puolueensa periaatteiden nakertajana:
  • Perussuomalaisten eduskuntaryhmän pääsihteeri Toni Kokko siirtyy viestintätoimisto Miltton Networksiin. Kokosta tulee vaikuttajaviestinnän johtava asiantuntija.


  • 60-luku muistetaan yleensä protestoivasta nuorisosta, mutta usein unohtuu, että silloin protestoivat myös syrjäseutujen asukkaat - YLE

 


Perussuomalaiset, piilo-oikeisto, valevasemmisto, pehmofasistit kansaa kusettamassa.

Valevasemmiston vetovuoro on vaihtunut.

Arhinmäkikin jää nyt huijarina kakkoseksi kun Soini ja muut äärioikeistolaiset saavat valtaa vanhan oikeiston kainalossa. Siksi Arhinmäki on taas ottanut vasemmistolaisen julistajan roolin ja tietysti on feikki kun ei puolueen painostuksesta voinut tuudittautua oikeistoeliitin kainaloon.
 
Mediavalheiden luoma ylimielinen eliitin puhe "sivistysvaltiosta".

Koulut ovat aivopesuloita, ei siellä faktoja kerrota ravinnosta tai politiikasta.
Voin ja kananmunan demonisointi ja epäterveellisen pastöroidun maidon epätieteellinen lobbaaminen on tappanut suomalaisilta parikymmentä miljoonaa elinodotevuotta ennenaikaisina kuolemina nuorillakin.

Työttömillä ei ole varaa laatulihaan vaan paskaa kemikaalinakkiin ja köyhät ovat alttiimipia teollisuuden mainonnalle monestakin sosiaalisesta ja emotionaalisesta syystä.
Häkämies myi suurimman kansallisomaisuuden - joka on otettava takaisin kansallistamalla tai verottamalla 90%

160 miljoonaa oli hinta koko lannoitesektorista "ulkoistamisessa" norjalaisille sijoittajille ja 2-3 vuotta meni niin rahat oli kerätty maajusseille myydyllä korkeahintaisella fosforilannoitteella. 

Soklin myötä meni suomalaisten noin parin sadan vuoden eläkkeet, koska esiintymä on 5 km halkaisijaltaan ja parhaimmillaan noin 5 km syvä, täynnä fosfaattia ja harvinaisia erittäin arvokkaita harvinaisia maametalleja. Fosfaattipitoisuus on yksinään niin suuri, että kaivettava aine on laimennettava, ennenkuin sitä voi edes yrittää levittää pellolle
Alijäämäterroristien suuri harppaus

#oikeisto #kokoomus #äärioikeisto #persut #soini #keskusta #rkp #sss

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Luin taannoin mielenkiintoista keskusteluketjua "Pakoon Suomesta - kannattaako?". Tämä on sittemmin hävinnyt Kauppalehden sivuilta jonnekin bittiavaruuteen. Satojen kommenttien ja kymmenten ulkomaille muuttaneiden mielipiteet nostivat esille muutamia epämiellyttäviä totuuksia Suomesta:

Suomalainen ei pysty kohtaamaan toista ihmistä katsomatta tätä joko ylös- tai alaspäin. Vapautta ei kestetä, saati siedetä lajitoverissa - ulkomaalaisessa kylläkin. Pokkurointi ja pahanilkisyys hallitsevat.

Poliitikkomme ovat isoja fisuja pienessä lammikossa ja aika säälittäviä kommunikoidessaan muualla maailmassa. Yleensä tästä seuraa hyvää tahatonta komediaa :-)

Sensuuri, pelko, häpeä ja salailu eivät yllättäen toimikaan muualla kuin meillä. (?)

Nuoret eivät ole tyhmiä ja moni hankkii koulutuksen ja monipuolisen kielitaidon. Toivoa siis on.