lauantaina, kesäkuuta 20, 2015

Kreikkaa voidellaan raippaa varten

Rauli Suhonen
- Jos valtiot, vaikkapa USA, pakotettaisiin maksamaan velkansa samassa tahdissa kuin mitä Kreikalta nyt edellytetään, niin talousmaailma romahtaisi kaikkialta.


Päätoimittajat rajaavat mediavyöryä ja käyttäytyvät propagandauhossa kuin eurojuntta ja Goldman-Sachs eivät olisi liittäneet laittomasti Kreikkaa ja Italiaa euroon. EU:n talous- ja sosiaalikomitea ja Euroopan keskuspankki-virkamiehet tiesivät tarkkaan mitä GS tekee Kreikan tilikikkailuilla ja jopa itse Saksan virkamiehet väärensivät Italian taseet!

Unohtakaa, unohtakaa, vain se sovun antaa... tai konfliktin kenraalien mieliksi. 
  
Nyt Kreikkaa voidellaan - mutta onko viimeinen tappi se vanha tuttu CIA:n verinen sotilasvallankaappaus? Elitistinen liittovaltiojyräys koko Euroopan yli, totalitaarinen oikeiston unelma?


   Eurojuntta-paniikki 


 - mitä tapahtuu, mitä ei olisi tapahtumatta;
   
Kreikkaan pumpataan nyt rahaa salaa median sensuurin alla,
 

 3  miljardia on kulissien takana vilahtanut viime viikolla, aika hurja harhautusmeininki. Taas uutisia myöhässä, sensuurin takaa "hallitusti" - Kreikan hätähakemuksestakaan maanantaina ei kerrottu kuin nyt:      - http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1434762610932.html  

Kun samalla valtamedia, oikeiston massamedia, antaa kuvan että Kreikkaa uhkaillaan ja pidetään kurissa vaikka sitä voidellaan - että Kreikka ei saisi mitään ilman sopimusta
  • EU on kuplan paljastumisen perusteella valmis taipumaan ihin tahansa jotta CIA:n 70 vuotta geopoliittisesti hallinnoima ja korruptoima Kreikka pysyisi eurossa eli liittovaltiossa? MIksi CIA:n toimista ei puhuta lainkaan massamediasta - koska siinä on se pihvi.

Pankeille - myös ei-euro London city veronkierto-pankeille ja Luxenburgiin (!) - on pumpattu + 4000 miljardia
, jotta kriisin aiheuttajat esitettäisiin pelastajina ja  "eurooppalaisen identiteetin" peruskivenä. Elämme mielipuolisia aikoja, jotta ideologinen pörssisysteemi ja eliiitin lypsyautomaatti pysyisi pystyssä veronmaksajien rahoilla. Pörssi esitetään länsimaisen elämäntavan ehtona ja valtioita tärkeämpänä toimintatasona mutta nyt se on vain Eruoopan orjuuttja ja tuhoaja. 

  • Pörssi ei ole markkinataloutta vaan korruptiokoneisto, epädemokraattinen salainen sääntelysysteemi eliitin ja keinottelijoiden voittojen maksimoimiseksi. Libor-skandaalissa liikuteltiin mielipuolienen määrä rahaa yli 20 vuotta salaliittona, salaisena sääntelynä - 100 000 000000 satatuhatta miljardia eli 5000 vuotta Suomen valtion budjetti  (veronkierron kuihduttama budjetti mutta kuitenkin).

Vaihtoehtoja? 

Venäjä ja Kiinakin ovat motivoituneet auttamaan kreikkaa ja korottamaan omaa profiiliaan, väittäisin.
Kreikan viljelyalueet ovat reilusti alikäytössä ja Kiinan, Intian ja Venäjän eliitit haluaa nyt laatutuotteita elintarvikkeinakin massoittain. Kreikan auttaminen olisi ennenkaikkea poliittisesti ajateltuna murtamassa ukrainan nukkehallituksen diktatuuria ja terroria.
  

Täysromahdus eurolle?

Seuraamuksia on mahdoton ennustaa, kenraalit ainakin ovat täpinöissään ja sotaa lietsomassa.
 

  
  Kovia sanoja

    Telegraph:

Greek debt crisis is the Iraq War of finance


Guardians of financial stability are deliberately provoking a bank run and endangering Europe's system in their zeal to force Greece to its knees

 http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/11687229/Greek-debt-crisis-is-the-Iraq-War-of-finance.html


 

Ja EKP vyöryttää rahaa, jotta raha ei loppuisi kreikkalaisista pankeista, kuplan ja eurojäsenyyksien suojelu kiihtyy
Greek bank run: Deposit withdrawals hit €3 billion in four days

Valehtelua "naurettavuudesta",
Kreikkakin on tehnyt konkurssin 4 kertaa ja moni muu Euroopan maa ja silloin jätetään velka-ansat maksamatta, basic prosedure 
... " he eivät ole koskaan aiemmin nähneet mitään yhtä kertakaikkisen naurettavaa lainansaajamaalta", UniCreditin pääekonomisti Erik Nielsen sanoo Bloombergin mukaan".Ne oikeat kysymykset - Kreikan veronkiertäjät Suomen hallituksen erityissuojeluksessa

 http://susijumala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/197098-ne-oikeat-kysymykset
   "As the stock market surged close to all-time highs and the Federal Reserve hinted it wouldn't raise interest rates, former Rep. Ron Paul (R-Texas) reiterated his fears that the US economy is not sustainable, predicting a huge crash in the near future."


" Maksaisitko sinä veroja edellisen kaltaisista "palveluista"? Todennäköisesti et. Pyrkisit välttämään rahojesi heittämistä kaivoon, eli toisin sanoen välttelemään veroja. Kun kaikki tekevät niin, mikä on ymmärrettävää mutta lyhytnäköistä, yhteiskuntasopimus raukeaa.

Kreikkalainen murhenäytelmä
 .

 
  

Ei kommentteja: