sunnuntaina, kesäkuuta 28, 2015

Kreikan, Italian kaaos ja Irlannin uusi asuntokupla vahvistaa EU:ta?

Grexodus

Italian kaaoskin ja Irlannin uusi asuntokupla vain vahvistaa EU:ta Kreikan tuhoamisen lisäksi?


Kreikka on laitettu paljon kovemmalle kuin Espanja, Italia ja jopa ulkopuolinen CIA:n nukkehallituksen Ukraina. Kaikki geopolitiikkaa, nyt vasemmistoa taas murskaamaan fasismin perinteiden mukaisesti. 
  
Venäjä on ainoa toivo Kreikan resetille, no Kiinakin on kiinnostunut viljelymaista, Kreikka on hyvin hedelmällinen laatuelintarvikkeille orgaanisille markkinoille ja "EU" eli pankkikoalitio on asettanut hurjat rajoitteet mitä kreikka voi viljellä. Kyllä Venäjäkin ajattelee imagovoittoa jota kreikka tuottaisi myös Venäjän valuutan uskottavuudelle, jos kreikka tekee resetit europankeille eivätkä lainat jää venäjän taakaksi.


Syriza taipui kaikkeen mitä edellinen oikeistohallitus oli lupaillut eurojuntalle - vastoin vaalilupauksia. Nyt Syriza veti kärijarrua?  Oikeasti? Miksi äänestys eikä käytetä valmista vaalimandaattia erota eurosta?  Vai vain yrittää kiristää eurojunttaa? Pokeripeli vai vallankumous kovin panoksin?

  
Eurojuntta ei tosiaankaan halua ottaa eliitin veronkierron rahoja Sveitsistä ja muista europiilopaikoista - tästäkään ei uutisoida, ei, ei.


  • "But the European Commission is now contemplating pulling the rug out from under the banking miracles in Spain, Portugal, Greece, and Italy." - MK


Eurojuntta valitsee kai kaaoksen aseeksi.

 
Luultavasti sotilasjuntta nousee "pelastamaan" lietsotulta kaaokselta. CIA on ohjannut geopoliittisena terrorina 70 vuotta yli 200 miljardia dollaria lahjontarahaa ja huumeita jotta Kreikan eliitti ja mafiaklaanit ovat voineet pelata korruptiopeliä ja veronkiertoa, suurin armeija euroopassa budjettiin nähden.

Euroopassa on jatkuvasti 50000-300000 ihmisen mielenosoituksia joita massamedia sensuroi sinun silmiltäsi.

Lontoo, Turkki, Tsekki, Espanja - Espanja joutuu nyt taas fasisti Frankon lain alle takaisin, mielenosoitukset keskustassa kielletään 50000 e sakkojen uhalla.
1 Max Keiser hours ago

 
- Of course IMF and ECB are making Greeks scapegoats, what did you expect from the Fourth Reich?


 
 

- Keep in mind, Greek crisis started with Goldman Sachs' reprehensible and illegal profiteering
 


IMF and Germany Are Hell-Bent on Finishing Off
Even a Moderate Left in Greece
”Sokka on irti”: Sauli Niinistö ja kansainväliset asekaupat

This Could Sink Banks in Greece, Portugal, Spain, and Italy - Max Keiser

  

&  

Keiser Report:  


IMF failed Greece long before bailout

https://twitter.com/alexcrypto/status/615070839998955520

Do not Blink

https://www.byline.com/column/11/article/124
 

14 hours ago

"Goldman is proud we fucked Greece hard when we defrauded them and everyone; cooking books
and lying our asses off."

Greece is being blackmailed. Exiting the eurozone is its way out
Kun Englanti aloitti ja CIA jatkoi terroria demokratiaa vastaanWhen 28 civilians were killed in Athens, it wasn’t the Nazis who were to blame, it was the British. Ed Vulliamy and Helena Smith reveal how Churchill’s shameful decision to turn on the partisans who had fought on our side in the war sowed the...
theguardian.com|Henkilöltä Ed Vulliamy Ei kommentteja: