perjantaina, kesäkuuta 26, 2015

Euroeliitti ja vähemmistöryhmien etuoikeudet itsenäisen valition tuhoamisessaKun eurohihhulit puolustavat maahanmuuttajien etuoikeuksia lain ja tasavertaisuuden yli ei kyse ole inhimillisyydestä tai suvaitsevaisuudesta vaan oikeiston aloittamasta valtion purkamisesta. 

Näyttää siltä, että perussuomalaisten eliitti on nyt natokiimassaan ja konfliktiunelmissaan täysillä mukana kokoomuksen ja rkp:n maahanmuuton lisäämispolitiikan eli euroterrorin maksimomisen toimijoina.
  
   
Demokratian purkaminen liittyy suoraan enemmistön demokratian ja yleisen lain halvaksuntaan elitismin ideologiassa, lain elitistisiin tasoihin lain väärinkäytön korruptiona  ja valtion hallinnon salailuun, demokratian mitätöimiseen. Eliitti suorittaa nyt käsienpesuoperaatioita, jotta todelliset kuhugalleriat, pörssin euroterrori, keinottelu ja Euroopan militarisointi konflikteihin pysyisi taustalla populistisen tekopyhyyden ja  moralismin alla. 

Elitismi on tuote, matrix,  jolla rahaeliitti on noukkinut mm. feminismin oikeistolaisen hajotuspolitiikan talliinsa feministeille sallitulla elitismillä. Elitismiä on lanseerattu moneen käyttöön mutta lopulta vain oikeistoeliitin vallan lisäämiseksi ja demokratian vähentämiseksi.

Feministit on saatu helposti jopa Afganistanin, Syyrian ja Libyan hyökkäyssodan eli Amerikan dollari-imperiumin kolonisaation kannattajiksi. 

  • Sisällissotahan 1918 alkoi siitä, kun oikeisto julisti että Suomi siirretään Saksan ruhtinaskunnaksi ja Saksan verotuksen alaiseksi. Oikeisto aloitti myös laajan korruptio- ja uhkailuterrorin , jolla lamautetiin eduskunnan päätösten toimeenpano (lisäksi laittomat aseiden maahantuonnti-salakuljetukset ja suomenruotsalaisen eliitin laiton militanttiarmeija)
     
 Maahanmuuttohaittojen harkittuna lisääjänä on itsenäisen valtion hajotuspolitiikkaa,

eliitin ja pääoman etupolitiikkaa mm halpatyövoiman luomiseksi normiksi ja tietysti siihen kuuluu alatason konfliktien ja vihamielisyyksien tahallinen synnyttäminen mm. maahanmuuttajien etuoikeuksilla alatason halveksunnan lietsomiseksi mediassa. 

Valtamedia ei kerro kansalaiselle sitä, että Amerikan hyökkäyssota Libyaan, Gaddafin kehityspankkeja kohtaan ja jatkuvasti useaan Afrikan maahan Saksan Nato Africomin toimintana ovat pakoilaisvirran ehdottomasti suurin syy. Afrikkaa alistataan kolonisaatio-taloussodalla, aidolla sodalla ja samaan aikaan yleisöltä vaaditaan yhtäaikaa kannatusta ja resursseja  Amerikan sodille ja Amerikan aiheuttamalle pakolaisvirralle.

Eli nyt eliitin luomassa vähemmistöhysteriassa eurohihhulit tuntevat suunnatonta sympatiaa rikollisia vähemmistön edustajia kohtaan, hyvin emotionaalista sympatiaa, kun taas tavallisen suomalaisen rikolisen osaksi tunnetaan halveksunta. Tämä inversiohysteria toteuttaa kaikki psykiatrisen hysterian piirteet: lainalainen yhteiskunta ja tasa-arvo lakkautetaan elitististen ryhmien ohjaaman samaistumispelin/harhauttamispelin ja politiikan temmellyskentäksi.

Varakkaat maahanmuuton kannattajat esitetään moraalin huipentumaksi ja köyhät, joihin iskevät kaikki maahantuonnin haittavaikutukset ja työttömyys, leimataan elitistisessä mediassa ja diskurssissa eliitin poliittisen moralismin alhaisiksi vastustajiksi. 

Suomessahan eliitin kirkolle alamaiset kristityt on aina esitetty kansakunnan eliitiksi ja tuomioita on aina vähennetty, jos tuomittava on osoittanut "uskonnollisuutta" ja "nuhteettomuutta" kristillisen eliitin palveluksessa.  Kouluissa ihaillaan yhä lasten matkivaa uskonnollisuutta, sokeaa uskonnollisuutta vuosisatojen uskontoterrorin jatkeena. 

Kirkko on ollut luomassa ylemmyyden rakenteita peittämän eliitin korruptiota ja vallankäyttöä. Kirkko saattoi tuhota ja tappaa kenet tahansa, joka vastusti kirkkoa. Tämä psykohistorian trauma jatkuu suomalaisessa herrapelossa ja suojellun eliitin järjettömänä, pelokkaaana ihailuna omaa yhteiskuntaluokkaa vastaan. 


  • Maahanmuutosta on tehty osa poliittista korruptiokulttuuria ja elitismin ylemmyyden rakenteita "moraalisena eliitin vaatimuksena kansalle", kuten kirkko oli eliitin ylistäjänä syntiopin ja alamaisuuden vaatimuksia alamaisille eliitin elostelun maksajille.
  
   Hajota ja hallitse. 


Eliitti ei ota pienintäkään iskua haitta-maahanmuutosta kun sekundakerrostalojen asunnot siirretään maahanmuuttajien käyttöön nostamatta halpaa valtion omaa asuntotuotantoa. Tilastojen mukaan maahanmuutosta on valtavat kulut, jotka ovat pois enemmistösuomalaisten elintasosta. Ei suinkaan veronkiertoon kykenevän eliitin.
 
Tämä on puhdaslinjaista poliittista strategiaa,
oikeusvaltion purkamista liittovaltion ja globalisaatio-pörssin kolonisaation toimenpiteenä, globalisatio-moralismina. Maailma ei ole yhteinen, eliiti haluaa omista kaiken ja tuhota enemmiston demokratian, hyvinvointivaltion. Politiikka on nyt eliitin urahissipeliä vasemmistoliiton ja perussuomalaisten siunauksella. 
   
Tämä elitististen ryhmien ja uskonnollisten lahkojen erityissuojelu on tietysti aina myös lakien purkamista ja yhteiskunnan sopimusten terrorisointia laajemmassa mittakaavassa kuten Talvivaara on yleisen lain toteutumisen mitätöimistä, harkittua terroria ja yleisen avuttomuuden tunteen lietsomista korkeimmalta hallitustaholta.
  

Kekkosen asettama pakkoruotsi ja satojen vuosien pakkouskonto kouluissa (oppilas ei itse saa kieltäytyä tunnustuksellisesta uskonnonopetuksesta) ovat ainutlaatuista vähemmistölle kanavoitua terroritoimintaa Euroopassa vain Suomessa.   
  
Oikeiston valitsemilla kovaäänisille vähemmistöillä on huikeita etuisuuksia ja Kekkosen nostamat lestadiolaiset ovat  esimerkki suomalaisista elitistisistä vähemmistöistä, jotka ovat oikeiston etuoikeuksien kohteena ja oikeisto-keskustan poliittisen nostamisen välillistä taktiikkaa.

Lestadiolaiset ja muslimit saavat pakottaa ja yllyttää avoimesti vaimon pakotettuun yhdyntään ilman naisen valintaa - kun tavallisille suomalaisille siitä tulisi linnatuomioita.

   Eliitin sanelema moralismi on avainsana elitismiin ja uusliberalismiin. Ota muodikas epäoleellinen harhautus ja vie CIA-TTIP-Eurooppa fasismiin. 
   

 


Korruptioasiantuntija:

Suomalaiset ovat naiiveja - MTV3
Kulissit.
Korkeat kulissit oikeistolaisessa korruptiotaivaassa.
Kuten kirkko, eliitin luoma kirkko eliittiä varten, alamaisten luomista varten.

"Outo nimi vaalirahoittajien kärjessä"


Arkadian talouspoliittinen seura ry näyttää keskustalaisten avokätiseltä rahoittajalta, mutta onkin pelkkä kuori.
Ev-lut Kirkon siunaamat natsit.

Oletko uskonut oikeistolaisten historiasensuuriin koulussa?

Uskotko yhä?


  • Suomi luovutti tuhansia sotavankeja Saksaan tietäen, että heitä odotti kurja kohtalo. Yli tuhat suomalaista liittyi vapaaehtoisina WaffenSS-joukkoihin, ja Suomen Valtiollisen poliisin johtaja kirjoitti ihastuneen raportin vierailultaan Saksan keskitysleirillä.


Natsi-Suomi
"Matt Damon, a lifelong friend of Howard Zinn and his family, read excerpts from a speech Howard Zinn gave in 1970 as part of a debate on civil disobedience."
 


 


What do you call it when a foreign entity takes over your nation's policy?
activistpost.com
Ei kommentteja: