keskiviikkona, kesäkuuta 10, 2015

Oikeistokiihkoilijat yrittävät kieltää Suomen geopolitiikan ja realisminOikeistokiihkoilijat yrittävät kieltää Suomen geopoliittisen aseman: maailman geopolitiikan historiassa 4500 vuotta suurvallan lähimaat ovat aina suurvallan geopoliittisen olemuksen osa ja Suomi on aina olemassaolonsa ajan Venäjän geopoliittisen turvallisuuden tai vihamielisyyden osa.
 

"Suomi on vaarassa joutua puskurivaltioksi"

Oikeisto haluaa selvästi lakkauttaa Suomen olemassaolon monin tavoin ja tuhoisin lopputuloksin kunhan saavat esiintyä nöyrinä palvelijoina länsimaiselle imperialismille.  
 

Oikeisto ja tanskalais-ruotsalainen eliitti haluaa kiimaisesti perinteittensä mukaisesti että Suomi uhrautuu lännen valloitusfantasioihin - kuten Kiovan nukkehallitus antautuu Amerikkalaisen imperialismin ja kolonisaation kiihkoon kuten oikeistoeliittimme ja SDP:n johto antautui Saksan kiihkoon 1910-1945 Saksan maailmanvalloitus-lebensraum-politiikasta. 


 Pieni oikeisto kiihottuu samaistumalla suurvallan suuruudenhuuluuteen ja torjuu historiallista vastuutaan natsien kannattamisesta uudella kiihottumisella ja toistolla. Samalla kielletään muu eliitin historia eliittimme taustajoukon tähden, kielletään Ruotsin kolonisaatioterrori ja suomalaisten tappaminen nälkään Ruotsin länsifantasioiden tähden.

Oikeisto yrittää tehdä Suomesta Amerikan puskurivaltion noudattaessaan Amerikan sotaisaa imperialismia, 700 sotilastukikohdan imperialismia - ja kieltää Suomen geopoliittisen realismin.

Alpo Rusikin "varoittaa" eli kiihottaa "satelliittivaltio-kohtalosta" mutta siis kannustaa Suomea Venäjän viholliseksi ja uhaksi eli Amerikan uhrattavaksi satelliitiksi CIA:n ohjaamien konfliktien ketjussa. 

Tämä on ideologisesti ja ulkopolittisesti aivan sama prosessi kuin oikeiston kiima natsien imperialismin äärellä pitkän natsiyhteistyön tuloksena.

Siksi suomalaisten fasistien historiaa sensuroidaan ja kielletään, jotta oikeiston todelliset juuret, elitismin sodanhimo ei olisi ihmisillä tiedossa.

Kai tiesit, että ruotsalainen kenraali on myöntänyt, että 80-luvun ruotsalaisen sukelluvenejahdin kohden oli amerikkalainen ja että media tahallaan loi harhan armeijan tahallissta vaikenemisesta, että vain Venäjällä on motiivia rikkoa pohjoismaiden koskemattomuutta? Olet mediasodan uhri vihollisuuksien luomisessa.

Ja että kaikkien luontoystävien vihreä ihannepoliitikko on ollut Naton palkkalistoilla strategina ja kouluttajana ja osti sattumoisin Amerikan suurlähetystöltä asuntonsa?

Kudos on tiheä oikeiston kiiman pohjalla. 
 
 

675 miljoonan euron koneisto – Suomi on maailman lobatuin maa
Uhrauksen julistus satelliitti-oikeistolaisille muuleille pienvaltioissa: Amerikka lisää samaan aikaan kauppaa venäjän kanssa hitech-rintamalla: Obama vaatii kauppasotaa

 http://yle.fi/uutiset/7631593

Amerikan sotatalous on pilkallista ja puhdasta imperialismia huojuvassa öljydollari-imperialismissa.

 


 
 .

Ei kommentteja: