torstaina, kesäkuuta 18, 2015

Harva suomalainen nuori on yhtä luonteva – mitä teemme väärin?

 Adoptoija ihmettelee suomalaisten nuorien varautuneisuutta.

Jos ihmetellään suomalaisten varautuneisuutta,

niin pitäisi ihmetellä psykohistoriaa,

koululaitoksen sensuuria ja kolonisaation julmuutta.
Kysymys ei ole ensisijaisesti kasvatuksesta vaan traumaperinnöstä, jota ei tiedosteta ja käsitellä.

Koulussa halveksitaan yksilöllisyyttä ja lapsia muokatan kovalla kädellä oikeistolaiseen maailmankuvaan toteuttamaan alamaisuutta ja työhulluutta "vasta työllä ja alistumalla työnantajalle ilman sääntelyä saat ihmisarvon" sekä mm. pakkouskonnolla: lapsi ei saa kieltäytyä itse kirkon tunnustuksellisesta opetuksesta.'
 
Suomalaisten kohtaama historia Ruotsin ja suomenruotsalaisten kolonisaation alla on brutaali ja rasistinen. Kulttuurimme on tuhottu ja Vatikaanin kirkkokulttuuri on ollut maantiejyrä, jossa on kielletty yksilön itseilmaisu kirkon ja aatelisen hegemonian alta äärimmäisillä, julmilla ja poikkeuksellisilla tavoilla. Suomi on lanattu äärimmäisillä tavoilla, Ruotsi on pitänyt suomalaisten väkiluvun alhaalla aliravitsemuksella, kirkon häpeä-psykoterrorilla ja hurjalla verotuksella, taas kaksi vuotta sitten 1600-luvun hautausmaa oli aivan täynnä aliravittuja suomalaisia ja tutkijat vieläkin ihmettelevät sitä vaikka se oli Ruotsin aatelisten metodi muokata suomalaiset pelokkaiksi tsuhniksi. 

Siinä onnistuttiin. Viimeisin tappavan laaja ja nopea nälänhätä tapahtui venäjänvallan alla mutta viranomaiset olivat suomenruotsalaisia, jotka eivät avanneet täysiä viljasiiloja vaikka nälkäiset tulivat siilojen luo rukoilemaan ja kuolemaan.

  • Suomalaisen identiteetin tuhoamisen suurena välineenä on ollut historian tuhoaminen. Ei ole sattumaa, että rautakauden ns "viikinkikaudenkin" historia onSuomen kohdalla poikkeuksellisen pimeä. Ruotsi on tarkoituksella tuhonnut ja polttanut historiankirjoituksen Suomesta, jotta pohjoismaiden todellinen vanha suomalainen historia pyyhittäisin pois maan päältä Ruotsalaisen kolonisaation tieltä. Messenius on yksi esimerkki: 15 vuotta vankilassa yrityksestä tallentaa ja koota Suomen historia - Messeniuksen keräämä korvaamaton kirjasto tuhottiin.


Nyt oikeistohallitus jatkaa eliitin kolonisaatiotoimintaa - alistuvatko suomalaiset? onko työläisten taistelu 1880-1980 unohtunut pohjoismaisen mallin puolesta?

Suomalaiset toistavat alistumisen mallia koska alitajunnassa on täydellisen tuhon mahdollisuus eliitin vihan ja halveksunnan alla.
 

On selvää, jos kansa antaa rehtorien, poliitikkojen, päätoimittajien ja sipiläsoinien kunnioittaa rauhassa fasisti Mannerheimia, Neuvostoliiton tuhoamissodan lupaajaa 1919 ja natsien palkkaamaa Kekkosta, kansa antaa rauhassa teurastajien sopia uusista sodista.          Ensimmäinen kuva first image by © Arhi Kuittinen Helsinki             


#historia #sss #ssshallitus #hallitus #eduskunta #keskusta #sipilä #politiikka #talouspolitiikka #suomi #psykohistoria

Ei kommentteja: