torstaina, kesäkuuta 18, 2015

Perussuomalaisten natsiläppä ei olekaan enää puolueen ykkösstrategia
Perussuomalaisten ykkösnumero eli natsiläppä ei olekaan enää puolueen tiedotuspolitiikan ykkönen.

Turhaan valitat soinin äärioikeistolaisesta talouspoltiikasta, jos olet äänestänyt puoluetta, jolle natsiläppä on hulvattominta mitä ajatuksia ja ideologiaa ilmaiseva puolueen jäsen tai sen mestaridemagogit voivat sanoa mestariläppänä ja soinismina.
 
Ykkösaamun Olli Seuri haastatteli ps-ek-ryhmän puh.joht Sampo Terhoa. Lähtökohtana Terho ilmoitti, että kansanedustaja Immonen on liikkunut natsien kanssa ihan vapaa-ajallaan ja ei liity mitenkään puolueeseen. 

Eli voit olla natsi ja sinua ei eroteta puolueesta.

Mutta kunhan pidät matalaa profiilia, läpättä. 


Voit olla kutsuttu puhuja ja samanmielinen natsien tilaisuuksiin ja sinua ei eroteta. Olet osa puoluetta. Olet osa projektia ja osa oikeiston historian linjaa.

Suomalaiset ovat muuntaneet median ja koulu-"opetuksen" avulla natsit vitsiksi.

Suomalainen fasismi, 1945 saakka toiminut oikeiston "poliisi"-terrori, sensuuri ja suomalainen natsieliitti on kevennetty mediaoperaationa ja kouluoperaationa: suomalaisten fasistien historia on sensuroitu pääosin.

Vasta viime vuonna tutkijoilla riitti rohkeutta kertoa, että U Kekkonen oli natsi ja natsien palkkalistoilla poliittisena demagogina rotuopin mkaisen valkoisen natsiurheiluaatteen puolesta.

Suomalaiset eivät reagoineet paljastukseen mitenkään, aivan kuin olisi ok olla natsi ja että kansakunta on ilman harmia pakotettu ihailemaan natsia maan (n)isänä.


II

On selvää, jos kansa antaa
rehtorien, poliitikkojen, päätoimittajien ja sipilä-soinien stubb-niinistöjen kunnioittaa rauhassa fasisti joukkomurhaaja Mannerheimia, Neuvostoliiton tuhoamissodan lupaajaa 1919 ja natsien palkkaamaa Kekkosta, kansa antaa rauhassa teurastajien sopia uusista sodista.

Kun kansan reaaliteetit oikeiston toiminnasta historiasta tuhotaan, kansa on eliitin ohjailtavissa mitä oudoimmilla mediavalheilla kannattamassa Kiovan natseja ja CIA:n nukkehallitusta.Herrojen seurat.

Onko turvallinen mieli sinun pakopaikkasi, torjunta rauhasi

Maan tapa

Hyvä veli

Eliitin valta, virkamiesten salaamispakkomiellem demokratian mitätöinti talouspuheen takia, euroterrorin kannattajien esiintyminen eurokriisin pelastajina - perussuomalsiten tukemana 


  III


Suomalainen oikeisto vihreitä ja rkp:tä  myöten on ultra ultra-konservatiivnen ja hyperoikeistolainen eliitin oikeisto

Oikeistopopulismin tutkija Ann-Cathrine Jungar ihmettelee vaitonaisuutta kansanedustajan uusnatsikuvasta

 

IV

Perussuomalaiset esittävät 20 miljoonaa euroa EU:n pakkomaahammuutolle

- suuren uusoikeistolaisen, neokonservativiisen projektin vuoksi, valtioiden tuhoamisen vuoksi


Häränpyllyä oikeiston kelkassa populismin tehosekoittimsessa


 


  • Perhaps the world's conspiracy theorists have been right all along

- We used to laugh at conspiracy theorists, but from Fifa to banking scandals and the Iraq War, it seems they might have been on to something after all, says Alex Proud

 
http://www.telegraph.co.uk/men/thinking-man/11671617/Perhaps-the-worlds-conspiracy-theorists-have-been-right-all-along.html

Timo Soini Juha Sipilä Alexander stubb kokoomus rkp keskusta perussuomalaiset

2 kommenttia:

Pantalone kirjoitti...

Vihervasurit tekivät natsiudesta läpän. Iskivät hitler-korttia pöytään niin urakalla, että se lopulta menetti arvonsa. Joku ruotsalaismeppi joku aika sitten yritti vielä verrata välimerta auschwitziin. EI ollut mikään menestystarina.
...Tänä päivänä hitler-kortilla voi todistaa ainoastaan sen, että on typerä, katala ja pahansuopainen.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Eliitin ja Kekkosen hurja sensuuri suomalaisen fasismin historiasta ja joukkomurhista sisällissodassa ja jatkososdissa tekivät natsiläpän luvalliseksi, natsihumorin suojelluksi.

Fasistit saivat jatkaa oaa toimintaansa ns YYA-sopimuksen suojissa koska Neuvostliiton pelottelu oli pelin henki, ei fasismin syntymisen ja toiminnan selvittäminen Suomessa.

Kekkosen yya-hysteria kohdistui luomaan illuusion vallan vaihtumisesta vaikka natsien palkkalistoila toiminut natsi Kekkonen nostettiin valtaan ensin pääministrinä.

Kekonenkin keskittyi Neuvostoliiton demonisointiin, jotta hän olis yksi ainoa keisari ja portinvartija itse luomassaan pelon ja sensuurin valtiossa.

Tietysti Kekkonen halusi hillitä julkisesti vanhaa äärioikeisto Suomessa jotta eliitin kulisseilla suojattu oikeistolainen salaliitto mm. Amerikan CIA:n ja Naton kanssa edistyisi.

Vähän historian tietoa realismia, Pantalone, natsiläppä on oikeiston hupia, äärioikeiston suojelua, näin äärioikeiston toiminta ja historia Suomessa kielletään ja unohdetaan härskillä huumorilla.