sunnuntaina, kesäkuuta 21, 2015

Timo Soini on huijari


Nyt perussuomalaiset ovat lisäämässä maahanmuutoa Suomeen kolminkertaiseksi EU:n käskystä.

Soinin johdolla hallituksessa EU:n terroria ja valtion eli itsenäisyyden alasajoa toteuttamassa.

Ovatko perussuomalaisten äänestäjät nyt sokeita tästä perusshuijauksesta? 

Maahanmuutokriittinen puolue?

Yhä uskottava kansan puolue?

Eliitin veronkiertoparatiisia luomassa.
 

Perussuomalaiset ovat olleet räikein valevasemmisto. Valevasemmistoon  on suostunut myös samalla tavalla Naton kannattaja vasemmistoliitto maan tavan mukaan armeijan toiminnan natoon upottajana ja Naton marssiluvan allekirjoittajana Kataisen hallituksessa, EU:n pankkiirien  ja euroterrorin kannattajina. Perussuomalaisetkin ovat nyt puskemassa rahaa pankkiireille veorina veronmaksajilta. 

Vaikka alustava  marssilupa-"sopimus" onkin laiton ja ilman ministerin allekirjoitusta niin oikeisto haluaa julistaa valevasemmiston tuella, että poikkeustilassa se kutsuu Amerikan maihinnousun, kunhan ensin vyörytetään Amerikan sotien aiheuttaman kaaoksen maahanmuuttajien maihinnousua  eliitin projektissa runtata suomalaisten palkat alas ja sosiaalturva alas keinotekoisesti luodun budjettivajeen takia.

Suomi, eliitin veronkiertoparatiisi, perussuomalaisten siunauksella ja vaemmistoliiton suostumuksella.Tämä ei ole pohjoismainen malli, kansalaisyhteiskunta, jos ihmiset äänestävät valehtelevia poliitikkoja "vaihtoehtoina". 

Onko demarit sitten vasemmistoa?  Suuri euroterrorin ja demokratian tuhoamisen kannattaja, "salaiset kreikkarahoitukset".

Demarisaatio tarkoittaa oikeistolaista vasemmistokäsitteiden väärinkäyttöä, johon vasemmistoliitto on luisumassa hurjaa vauhtia. "Yhteistyö Naton kanssa on rauhantyötä". Nato on nyt sodansytyttämiskoneisto talouskaaoksen peittämiseksi.


 
Ei kommentteja: