sunnuntaina, maaliskuuta 01, 2015

Kenraalien ja oikeistokabinettien vallankaappaus etenee: VolananTärkeä esilletulo.


Varoitus vallankaappauksesta: ”Armeija ja poliisi karanneet hallituksen valvonnasta Suomessa

" Volanen väittää, että armeija ja poliisi ovat karanneet Suomessa hallituksen valvonnasta. Erityisesti sotilaat ovat vieneet poliitikoilta valtaa ja alkaneet johtaa itse itseään.
Kehitys voi ennen pitkää johtaa koko valtionhallinnon militarisoitumiseen, hän arvioi. "


Volanen puhuu konditionaalissa

 mutta tosiasia on se, että kenraalit RKP:n ja kokoomuksen avulla ovat alistaneet oikeistolaisen armeijan jo  Natolle ja CIA:lle 100% puolustuskyvyttömäksi

 ja poliisi sekä armeija suojelee laajaa aseiden (ja Afganistan/CIA:n sekä Turkin natokenraalien huumeiden) salakuljetusta Suomen kautta - kuten 4 vuoden aikana 2 isoa aselastilaivan kiinnijääntiä todistaa ja jotka poliisi julisti laillisiksi vaikka lastit liikkuivat pimeinä eli salakuljetuksena.

Lisäksi mysteerinen Arctic-laivan kaappauksessa kenraalit kieltäytyivät lainvastaisesti antamasta tietoja pääministerille eikä mitään taaskaan selvitetty tästä pimeästä armeijan toiminnasta CIA:n ja Mossadin kanssa. Suomalaiset on runtattu niin pölhöiksi ja "hyväntahtoisiksi" eli avuttomiksi alamaisiksi koulussa ja kirkossa massamedian avustuksella "talvisodan uhrautumisen hengessä"

 että eivät ymmärrä että eliitti toimii aina salaliittojen kautta orjuuttaakseen työtätekevät ja sabotoidakseen demokratian sekä avoimuuden.

 Talousterrori on osa tätä sotaterroria: Suomea ajetaan diktatuuriin viemällä demokratialta edellytykset, nostamalla veronkiertoa ja lamaannuttamalla kansalaiset "pakkovalintoihin", kuten Talvivaarassa projektin aloittanut kanadalainen suurfirma ei joudu maksamaan suursaasteita vaan veronmakasajat - ja kaivosta ollaan luovuttamassa puoli-ilmaiseksi miljardin kulujen ja tuhon jälkeen seuraavalle bulvaanifirmalle.

Kansalaiset ovat unohtaneet massamedian aivopesussa mitä aateliston ja oikeiston terrori merkitsee Suomen kurjassa historiassa 1078-1945.

Suomenruotsalaisen eliitin palkka-armeija uhksi kaataa hallituksen Mannerheimin johdolla ja si siten siunauksen tappaa kolme kertaa enemmän kuin Stalin joukkomurhissa - kun sisällissota oli ensin aloitettu suomenruotsalaisen eliitin korrupotiolla ja uhkailulla 1917-1918 eduskunnan halvaannuttmiseksi.


http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/varoitus-vallankaappauksesta-armeija-ja-poliisi-karanneet-hallituksen-valvonnasta-suomessa/


Nato soti salaa vasemmistoa vastaan


Pommi-iskuja, murhia, vallankaappauksia, kidutusta, perätöntä propagandaa... Tällaista oli synkimmillään Naton koordinoimien salaisten armeijoiden toiminta kylmän sodan Länsi-Euroopassa. -- Elias Krohn
Julkaistu Kansan Uutisten Viikkolehdessä 21.8. 2009 -- Daniele Ganser: Naton salaiset armeijat. Suomentanut Lauri Itäkannas. Like ja Suomen Rauhanpuolustajat, Pystykorvakirja 2009 (alkuteos ilmestynyt 2005). 416 sivua.

Alexander Stubb, Kokoomus, pääministeri, totesi taannoin eduskunnankyselytunnilla seuraavasti:
"OLEMME LUOVUTTANEET RAHAPOLITIIKAN PÄÄTÖSVALLAN EUROOPAN KESKUSPANKILLE".
Siinä se on. Pääministeri lausunto eduskunnalle. Herättikö tämä yhdessäkään kansanedustajassa tyrmistystä?Ei kommentteja: