lauantaina, maaliskuuta 21, 2015

Me nauramme puoluejohtajien apinashowlle ja antaudumme


Strategia on selvä.   

Nyt puoluejohtajat mylvivät ja  järjestävät poikkeuksellista sirkushupia kiljuvina apinoina kansalaisille ja kaikki tärkeät asiat eurojuntan ryöstöretkestä unohtuvat.

Apinat kakkivat päällemme ja me nauramme puolueille.


Pienpuolueet saavat noin 200 kertaa vähemmän media-aikaa kuin massamedian nostamat "suurpuolueet". Vaaleja ei ole käyty mutta käytännössä vaalit on käyty sillä media esittää valitsemansa puolueet voittajina.

Suomalaiset maksavat miljardin kuussa euron ylläpäitokuluja ja Saksa, dollaripörssi ja veroparatiisi London City rikastuuvat ennästyksellisesti. Suomen pankki eli suomalaiset ovat taanneet yli 90 miljardilla EKP:n europrojektia eli Saksan markan lebensraumia. Suomalaiset ovat turhaan maksaneet velkakorkoja 70-80 miljardia euroa koska Suomi luopui omasta keskuspankista ja omasta valuutasta.

  Kysymys on luokkasodasta, jonka eliitti on aloittanut 1989 pankkimies Mauno Koivisto salaisilla ja laittomilla käskyillä pankkien keinottelua suojelemaan.

  70-luvun veroprogressiota ja yhteistä projektia eliitti kieltäytyy jatkamasta, se on purettu vaheilla ja eliitti luo nyt kaikin tavoin kaaosta, hämmennystä, reagoimattomuutta, syyllisten vapauttamista -  ja samalla media käyttää kaaosta eliitin hyväksi jotta julkisuudessa näkyy vain eiitin tulkinta "jokaisen oikeudesta rikastua". Eliitti pummaa valtion varat itselleen ja hylkaa valtion yhteiskuntasopimuspohjan. Hurja väite salaisesta vallasta Suomessa

– ”Vaaleilla ei ole merkitystä”  A-talk 16.315 Areena; Tervo ja kaikki ihmettelevät miksi hallitus ei saavuttanut tavoitteita?  Siksi koska hallitus ei voi tunnustaa Päämäärää. Mitä? Eli valtion ja ihmisarvon tuhoamista pankkiirien pörssiarvojen takia. 
  Kun verotus on purettu eliitiltä pois, olemme tienristeyksessä, jossa eliitin valinnat paljastuvat. Nyt media on aloittanut taas kansalaisten syyllistämisen oikeiston valinnoista ja veronkierrosta. Terrorin kohteet joutuvat syynalaiseksi uusliberalistisessa propagandassa.   II

   Wannabe-porvareille on itsestäänselvää että SDP:ssä on äärioikeistolaisia eliitin etuja ajavia henkilöitä kuten mm. ex-dem Vartiainen & Päivi LIPPONEN "emmeolevasemmistoa" (Keskustassa ultraesimerkkinä kokkarikelpoinen Rehn). Täytyyhän vasemmisto pitää soluttamalla ja vedättämällä "kurissa" oikeiston hallinnoimassa ja kaappaamassa virkamieskoneistossa.
   Epädemokratia on lavastettu demokratiaksi: media rajaa tietoisuuden niin tehokkaaksi vallienohjaajaksi. Vastavoimaa ja vaightoehtoa ei ole oikeiston massamediassa.   III

   Pakolainen Wahlroos kerjäämässä pääsyä Ruotsin aateliston jetset-piiriin rahan voimalla. Eliitin amoralismin paatos ja profiili.
   Itse ajattelen, että Wahlroos tietää kenraalien ja suomalaisen poliittisen eliitin suostuneen sotarumpuihin ja sodan sytyttämiseen Venäjää vastaan Amerikan taloussodan jatkeena imperiumin kiitosta kerjäten - ja suomalaiset uhraten. Sota tai siirtomaa kunhan madellaan Amerikan imperiumin edessä dollaripörssi-ideolgian tähden

  IV

  Eliitin luokkasota laajalla rintamalla - hyvinvointivaltio alas ja kahleet nilkkaan


  Professorit ja Tieteentekijät:

  Miksi EVA julkistaa vanhaa ja harhaanjohtavaa tietoa?

  V

    Dollari onnistui kauppasodan illuusiolla ja sotauhan vaatimuksilla upottamaan eurolta markkinoiden luottamuksen euron Venäjän kauppasaarrolla johon dollari ei osallistu vaan lisää kauppaa Venäjän kanssa. Te aivottomat natofanaatikot.      Euron valuuttakurssi on laskenut alkuvuonna jo lähes kuusi prosenttia suhteessa dollariin. Goldman Sachs uskoo laskun jatkuvan.  www.salkunrakentaja.com   VI

    YLE representerar:

    "Pyövelit toimivat tärkeinä yhteiskuntajärjestyksen ylläpitäjinä"


     eli aateliset ja kirkko saivat helposti varastaa kirkon vastustajien omaisuuden.
    YLE esittää feodaalisen aateliterrorin "yhteiskuntatyönä". Aikamoista valkopesua.


   VII

    Irlantilaiset kuolivat nälkään koska aateliset myivät viljelytuotteet ulkomaille - kuten Suomessa
    “Wear green on St. Patrick’s Day or get pinched.” That pretty much sums up the Irish-American “curriculum” that I learned when I was in school. Yes, I recall a nod to the so-called Potato Famine, but it was mentioned only in passing.
    commondreams.org    VIII


     Euroopan neuvoston sosiaalisten oikeuksien komitea keskiviikkona antamassaan päätöksessä Suomen Sosiaalioikeudellisen Seuran tekemästä kantelusta. Suomen ratifioima sosiaalinen peruskirja edellyttää, että sosiaaliturvan minimimäärien tulee olla vähintään 50 prosenttia ekvivalentista mediaanitulosta ja missään tapauksessa minimitaso ei saisi alittaa 40 prosentin tasoa. Suomessa useimmat minimituet jäävät selvästi alle tämän tason.
     Komitean antama huomautus osoittaa myös sen, että Suomessa on vakava vero-ongelma, mutta ei tulojen ylä-, vaan alapäässä. Minimisairauspäivärahan, työttömän peruspäivärahan ja äitiysrahan kaltaisista etuuksista maksetaan vielä 20 prosentin vero. Se huomioon ottaen Suomi jää kauas jälkeen itse asettamastaan tavoitteesta minimiturvan tasoksi. (KU 13.2.2015
     IX

     Ihmiset elävät totaalisessa itsepetoksen kuplassa, mediakuplassa 
     - eivätkä ymmärrä että Wall Streetin suvut ja Englantilaiset lain avulla kovinta valtaa pitävät aatelissuvut ovat totaalisen sisäsiittoisia klaaneja ja toistavat 100% aateliskulttuuria ja valtaa. Massamedian marionetit eivät kerro kuinka jykevästi Englannin aateliset pitävät lain avulla korkeinta valtaa, pääministerin esityksetkin ovat aatelisten veto-vallan alla ja poliisien tutkintapaperit pedofiileistä vain häviävät. Uskomaton harhakoneisto vetoaa ihmisten "rationaaliseen" ajatteluun "sivistysvaltioista" ja "länsimaisista arvoista"- eikä niitä ole.
     X


     Median ote suomalaisten "todellisuustajun" ohjaajana on murskaava. Valheet Venäjän uhasta ja sensuuri Amerikan vallankaappauksesta Kiovan nukkehallituksen nostajana ovat törkeitä manipulaation keinoja. Amerikka sytyttää jatkuvasti megalomaanisia sotia ja on tuhonnut nyt Afganistanin, Libyan, Irakin ja Syyrian uudella kolonisaatiolla ja mediasodalla.

     Amerikka on sodan vyöryttäjä, kriisien pyörittäjä ja sen rinnalla Venäjän syyttäminen Ukrainan venäläiskulttuurin suojelussa on naurettavaa. Venäjää ei kuitenkaan vain syytetä vaan toimittajat puskevat kovia valheita Venäjän toiminnasta samalla kun CIA:n operaatiosta Kiovassa ei puhuta mitään. Amerikan Nuland ja EU sopivat etukäteen nukkehallituksen ensimmäisestä valinnasta eli länsiliittouma valitsi hallituksen Ukrainaan kaaoksella ja vallankaappauksella. Nuland ja miljardööri Soros ovat ylpeilleet julkisesti Kiovan vallankaappauksen ja uusnatsien rahoittamisella.

     Massamedia palvelee 100% valtaeliittiä.

     Se, että uutisista on aidohkoa 2% journalismia, hukkuu täydellisesti työn uuvuttamien kansalaisten mediavilkuilussa.    Fascism is a religion. The twentieth century will be known in history as the century of Fascism.
    Benito Mussolini
    Ylijohtaja Juhana Vartiainen herättää huomiota erikoisella rinnastuksellaan.
    iltalehti.fi   Kohta videolla 17 . 
   Suomenruotsalaisten säätiöiden valta, rahalla ja laajoilla verohelpotuksilla pienen eliitin suurin valta Suomessa:    Ei kommentteja: