tiistaina, maaliskuuta 10, 2015

Prosak-klubilla kokoomuksen ja rkp:n viljelemää hysteriaa: Jani Saxell


- päivitetty ii -

 10.3. Prosak -klubilla kokoomuksen ja rkp:n viljelemää hysteriaa, kauhufantasiaa ja kauhistuttavaa historianvääristelyä "kirjallisuutena" lähestyvän liittovaltion terroriprojektia tukemassa. Kansallisvaltiot esitetään tässä EU-Euroopan uhkana eika balkanisaatiosta kerrota cia:n, nato:n ja mi5:n terroritoimintaa ääriryhmien nostamisessa ja tukemisessa. Balkanisatio on täsmällinen terrorioperaatio ja toistuva mekanismi Amerikan/dollarin imperialismissa. 

 • " Pahuuden olemus tiivistyy Jani Saxellin suurtyössä Sotilasrajan unet - Balkanin kauhut eivät jätä Eurooppaa rauhaan romaanissa Sotilasrajan unet "  HS


Hän esittää kansallismielisyyden Euroopan uhaksi mikä ei ole totta sillä kaaosnationalismi on ollut vain CIA:n, IMF:n ja Naton luomus.

Jos näin tärkein ja törkein läntisten liittojen ja sotilasjärjestöjen terrori suljetaan pois Jugoslavian hajottamisprosessin kuvaelmasta niin jäljelle jää vain eurojuntan hysteria ja propagandavouhotus tuhota valtiot.

 Tämä on sitkeä propagandasota, joka jatkaa elämäänsä massamediassa ja kirjallisuudessa kun balkanisaation tahallista terroriprojektia ei tuoda esille väkivaltaisessa EU-projektissa, euroterrorissa, euronlebensraumissa.

Transatlanttinen taho lahjoi niitä, jotka olivat valmiita Jugoslavian tuhoamiseen sillä  Amerika oli päättänyt että geopoliittisesti suuri Jugoslavia on tuhottava ohjelmoidun ja manipuloidun "EU-prosessin" edistämiseksi.

 • Isis-efekti jo Jugoslaviassa: äärimuslimeja yllytettiin ja rahoitettiin ja samalla myös muita ääriryhmiä tuettiin sekä samalla IMF tuhosi oman terveydenhuoltojärjestelmän ja aggressioita nostettiin tuhoamalla valtion palvelut ja hyvinvointi: "ulkoistamisen vaatimus" oli terroria "kapitalismin ehtona, rahaa virtasi IMF:n ja EU:n marioneteille jotka vaativat toimivan valtion perusrakenne-systeemin tuhoamista "terveen kapitalismin nimissä". Hajottamiselle haettiin kaaosta kuten Neuvostoliitossa Walla Street pankkiirien suunnitelman mukaisesti - hajota ja hallitse.Myös Kreikka ja Italia liitettiin laittomasti väärennetyillä papereilla ja lahjonnalla EU:hun. Nämä Saksan ja eurojuntan virkamiesten suojelemat salaliitot ovat jo riittävä syy eroon EU:sta ja irtisanoutumiseen euro-EKP:n velka-ansoista  kuten Islanti teki. • ”Euroopan yhdentyminen

      oli 1950-luvulla CIA:n suurin operaatio.”

      
Suomen luetuimpiin kirjailijoihin kuuluvan Ilkka Remeksen uusi trilleri Omertan liitto   
– Tavallisesti joudun kärjistämään ja provosoimaan synnyttääkseni draamaa. Nyt jouduin lieventämään ja jättämään tarinasta pois asioita, jotka olisivat tuntuneet liian yliampuvilta ja epäuskottavilta fiktioon, Remes kommentoi kustantajan tiedotteessa keskiviikkona.II

Nato-kiiman päämäärä:Suomea hivutetaan muiden konflikteihin

- Tikit alahuulessa ja veriset vaatteet olivat tuliaisina, kun palasin 10 päivän juttumatkalta Ukrainasta. Huuli halkesi sunnuntai-iltana 15. helmikuuta päivänä, jolloin olimme suomalaisen valokuvaajan kanssa seuraamassa Ukrainan sodan tulitauon pitävyyttä kahdessa paikassa Donetskin alueella.
III


  Todellisuuden väärentäminen ja terroripolitiikka, imperialismin historia paljastuu joka viikko

CIA admits role in 1953 Iranian coup IV


Balkanisaation suuret linjat - samat kuin "color revolution" 

Yugoslavia's economy was manipulated by IMF to an extent that:
 1. The country started drifting towards economic collapse and soon to be run over by hyper inflation shattering its economy
 2. Under the pretext of provincial autonomy, the friction between various provinces was increased to massive extent
 3. Military's funds were choked at a time when it was fighting insurgencies within its own territories
 4. Linguistic and ethnic groups were cut loose amid the battle for securing their own interests and those of their masters
 5. Finally, when the country's foundation was trembling, the country which used to be one of the world's largest military power, the international oil vultures with their humanitarian and security charade attacked the country and balkanized it into 6 countries.   Balkanisaatio on yleinen käsite
 ja laajasti hyväksytty näkemys Jugoslavian ideologisesta tuhoamisesta systemaattisesti Amerikan geopolittisten tavoitteiden tähden
 

Henry Kissinger:

Balkanized and Broken-Up Syria 
 “Best Possible Outcome”


http://www.globalresearch.ca/henry-kissinger-balkanized-and-fractured-syria-best-possible-outcome/5340611
V


Uusi Amerikan sotaneuvoston sota ja terrorikampanja amerikkalaisten verorahilla ja Afganistanin huumepeltorahoilla; 
Balkanisaatiota ja oikeistoterrorin rahoittamista mm. Venezuelassa Amerikan ideologisissa valtiontuhoamisprojektissa:


Obama Signs Executive Order Declaring Venezuela a National Security Threat

-- Senate previously passed law funding color revolution activity in country
"Color revolution" = hajota ja hallitse

VI

Ukrainassa tapahtuu uudestaan balkanisaatio
,


taktisesti eri tavalla mutta itsenäisen valtion hajottaminen EU:n, CIA:n, Monsanton ja dollarin alaisuuteen; EU kielsi Ukrainaa tekemästä kauppaliittoa Venäjän kanssa ja samalla CIA oli lahjonut ja kouluttanut uusnatseja viiden vuoden ajan tukemaan Amerikka-mielisiä oligarkkeja.


Saksassa ollaan heräämässä naton sodan aloittamisprosessiin ja konfliktin provosoimiseen

Berlin Alarmed by Aggressive NATO Stance on Ukraine

    By SPIEGEL Staff


VII


Afrikan balkanisaatio ja Naton AFRICOM Saksasta käsin Amerikan johtamana


"The United States Army War College in Carlisle, Pennsylvania conducted a series of African war game scenarios in preparation for the Pentagon’s expansion of AFRICOM under the Obama Administration." 

http://www.jugoslavologija.eu/2015/01/26/cia-covert-ops-nigeria-fertile-ground-us-sponsored-balkanization/VIII


Terrorin ydin ja natottamisen motiivi


  Snowden’s done it again. Just when you thought he’d run out of secret documents detailing sordid government affairs, he releases yet another throve of shocking classified information. This time, the government has been proven to be funding Black Budget programs, according to a Washington Post report. The document in question can be found here: http://www.scribd.com/doc/164056434/FY-2013-Congressional-Budget-Justification

Väärennetty historia on nyt väärennetyn Euroopan niskan taittaja.

Mitä Natosta tulisi tietää?


Elias Krohn:
IX


Suomen balkanisaatio ja CIA:n nukkemestaritX


 • Eliittimme psykohistoria itsenäisyyden tuhoamisessa

Eliitin suomalaisen identiteetin halveksunnan reaktio EU-fanaattisuudessa
on muotoutunut  pitkällisen vastuunpakoilun päättymättömön pelkoraivona paljastumisen uhan edessä ja syyllisyyden torjuntana, 1989 laman aiheuttaminen ja jopa alunperin sisällissodan aloittaneen porvarien demokratiaa vastaan hyökänneen terrorikorruption ja Saksalle itsenäisyyden luovuttamisen pyrkimykset eduskunnan sabotoimisena 1917-1945, sen torjutun syyllisyyden mekanismin loputtomana kertautumisena, 

eliitin keinottelun rajoittamisen toteutumisen "uhka" eliitille aidossa demokratiassa ja inho kansan solidaarisesta ja nationalistisen realistiseen heräämisestä kaikkeen maan pimeään tapaan salaisissa sopimuksissa valekonsensuksen suojissa, eliitille aito uhka yleisen hyvän humaanissa kansanvallassa nurkkaan jäämisessä ilman korruption elitististä vapautta ja ylemmyyttä. Demokratiaa on sabotoitu kaikin tavoin, fosfaattikaivosten mielipuolinen lahjoitus norjalaisille ja maanviljeliöiden sitominen lailla pakolla käyttämään vain norjalaisten louhimaa fosfaattia, on räikein esimerkki puoluerajojen yli toimivan oikeiston määrätietoisuudesta ja korruption salaseuroista.  

 Tämän euroideologian, VALTION TUHOAMISEN, ULKOISTAMISEN ja militarisoinnin perussävel on selvä: 

se toimi vain eliitin hyväksi ja tuloerojen lisäämiseksi suuryritysten operaatiossa tuhota valtioiden itsehallinta ja erillisyys.

"Globalisaatiota" on käytetty "vastuullisuuden synonyyminä" kuten kaikissa nuorten aivopesuprojekteissa. Kuinka on tämä "vastuullisuus nyt Euroopan kääntänyt sekaisin? Kyllä, vastuullisuutta eliitin etuoikeuksien varmistamisesta oikeistoliseen perusmalliin. Jatkuvia valheita valintojen seuraamuksista. 

Jotta ideologian toteuttamista voitaisiin jatkaa kansalaisten harhauttamiseksi ja tuloerojen kasvattamiseksi, eliitti-keskeisen yhteiskunnan palauttamiseksi. Jotta aiheutettua katastrofia voitaisiin käyttää vaatimuksena ja aseena. Ilman vastuuta. 

Katastrofin aiheuttajat esiintyvät pelastajina.  

Miettikää nyt. 


Tuloerojen runnominen luo pelon yhteiskuntaa hierarkian korostamisena, erojen korostamisena, kilpailun korostamisena ja vertaissamaistumisen inhoamisena, lyontiä odottavia yksilöitä, jotka eivät osaa analysoida systeemiä koska ovat oppineet eliitin sooloilusta ja historian väärentämisestä halveksuvan asenteen vasemmistoa kohtaan ilman ymmärrystä humanin yhteiskunnan vasemistolaisista perusteistaa. 

Tämä luo eliitiltä kiitosta kerjäävien juoksupoikien määrää, julmaan eliittiin  samaistuvia ja samalla kaikessa alistuvia, heikkoutta halveksivia typeryksiä, ilman todellista solidaarisuutta muita kanssaeläjiä kohtaan. Eliitti luo ihanteellisuuden harhoja asumalla vaikkapa aateliskartanossa kuten Wahlroos, aidon vallan ja ylemmyyden ruumiillistuma "perinteiden kunnnioittajana".  


Tuhotyön jälkeen ryöstäjät vaativat itselleen ihailua ja kunnioitusta ryöstösaaliin päällä kuin ryöstö- ja raiskausretkeltä palanneet aateliset pukevat itsensä samettiin kirkon etupenkissä. Kaikki puheet "vauraudesta" säännöstelyn purkamisella on ollut valhetta. Uusliberalismin silmänkääntötemppu tuhokapitalismina. 

Voittajien ideologia ilman ihmisarvon turvaamista ja veroprogressiota on muiden orjuuttamista, rikastumisen ihailua pelastuksena rikkaiden luomasta ahneuden helvetistä. 

Tuhotaan veroprogressio ja sairaalajärjestelmä ja sitten annetaan hiluja jossakin lastensairaalan keräyksessä, jotta kansallisomaisuuden ryöstäjät saisivat leikkiä hyväntekijää. 

Kun kaikki rahat luovutetaan pankeille kansalaisten bail out -velkaannuttamisena ja EVM-totaalituhoautomaattina,  
niin ei valtioilla enää ole valtaa.

Urpilaisen valheisiin kuului myös se, että EVM ei rahoita pankkeja suoraan. 
Nyt uusi sääntö määrää EVM:ää rahoittamaan pankkeja suoraan.

Valheiden värisuora. Kaikki valetta.

kirjallisuutta balkanisaatio mm.


Andrej Grubacic on Yugoslavia

Don’t Mourn, Balkanize

by PAUL BUHLE


XI 

Euroeliitin unionidiktatuurin, ristiretkien ja venäjävihan unelma ovat 1000 vuotta vanhoja ja "kuolemattomia".

Teräsparoni Thyssen esitteli Hitlerin saksalaiselle aateliseliitille ja muille teollisuusmiehille. Ja otti ohjaukseensa Saksan armeijan kouluttaman soluttautujan ja propagandistin.     Thyssen

XII

Lue myös

Ei kommentteja: