lauantaina, maaliskuuta 07, 2015

Korkeakoulupolitiikan strategia vahingollinen
  "Suomen korkeakoulupolitiikan strategia vahingollinen"  " Hyvin seikkaperäinen ja monipuolinen kirjoitus, jossa korkeakoulupolitiikan väärää suuntaa havainnollistetaan, mutta miksi niin on tehty 
  - Aikaisempien tutkimusteni mukaan tässäkin syy on aivan selvä: Korkeakoulupolitiikka on sekin kahlittu toteuttamaan länsieliitin rahatalousparasiitin ja sen mukaisten imperialismin ja neofeodaalistamisen agendoja, missä korkeakouluista ollaan yhä enemmän muokkaamassa eliitin kapean ja antihumaanin maailmankuvan mukaisia tuotanto- ja aivopesulaitoksia sen sijaan, että kyse olisi sivistystoiminnasta. 
  Kyse on erittäin uhkaavasti siis länsimaisen sivilisaation lakkauttamisesta eliittihegemonian tyhmyyteen -- Mika Karjalainen   Strategia on selvä.

  Uusliberalismin mukaan itsenäinen kulttuuri itsenäisessä valtiossa on kiellettävä, korruptoitava ja tuhottava. Itsenäisten yksilöiden kulttuuria edistävä toiminta on estettävä - sitä estetään tehokkaasti nostamalla lahjattomia ja korruptiota rakastavia epäyksilöitä instituutioiden johtoon pönkittämään ultrabyrokraattista keskinkertaisuutta ja estämään poikkeusyksilöidden nousu ja itsenäinen toiminta.

  kuva copyrights  Arhi Kuittinen Helsinki Ei kommentteja: