maanantaina, maaliskuuta 16, 2015

Vartiainen on suuri esikuva.

 

Vartiainen on suuri esikuva.

Massamedian nostama esikuva uskomattomalla medianäkyvyydellä, päivästä toiseen.


Juhana Vartiaisen saama lobbaus kätketään keltaisen lehdistön tyyliin mutta on loistava lobbauskampanja esikuvan nostamiseksi oikeistopropagandan mediamyllytyksessä;

"Näin sinunkin tulisi toimia niin saat helvetisti mediamainetta, suomenruotsalaisen eliitin selkääntaputusta ja SS-miesten sukujen kiitosta". 


Hesari aloitti 2012 tyylinsä ja diskurssinsa, puhetapansa muuttamisen keltaisen lehdistön suuntaan.

 Miksi?

HS propagandakoneena hakee välittömiä emotionaalisia responsseja, aikaisemmin HS toimi papilliseen etäisyyden ja koskemattoman vallan tyyliin, "asiatyyliin" vaikka asiattomasti on aina rajannut 95% todellisuudesta pois. Faktoilla ei ole mitään väliä, Kiovan uusnatsiministereillä ja CIA:lla Kivoan kaappajana ei ole mitään väliä oikeistolaisessa todellisuuspastississa.

Aikaisemmin teho oli pelotteessa, virallisuudessa, poliitikkojen yksityiselämän sensuurissa ja ehdottomuudessa sisällissodan fasistien voittajien ja siis myös sen sankarin Kekkosen ajan propagandatotalitarismissa.


Vartiaisen viha  
 20-luvun ylösnousemus oikeiston riemuna
Vartiaisen kootut "lausahdukset"
 -- Albert Mäntynen Mielenkiintoista median luomassa illuusiossa "poliitikoista tavallisina kansalaisina" eli yksityiselämän sensuroidussa ja valikoidussa esittelyssä on se, että sensuuri on yhä yhtä valtavaa ja esimerkiksi Stubbin yksityiselämän dynamiittiyksityiskohdat jopa 7 lehti pitää sensuurin alaisena. Jos joku ei kykene analysoimaan 7 lehteä puhtaaksi oikeistopoliittiseksi lehdeksi ja oikeiston mediamasinoinnin tärkeäksi osaksi, ei ole lukenut lainkaan mediakritiikin ja propagandan historiaa.

Arhinmäen suvun äärioikeistolainen tausta ei näytä toimittajia kiinnostavan sillä eliitin esiottylyssä on tiukat etikettisäännöt nostattavan sensuurin luomiseksi.


Wannabe-porvareille on itsestäänselvää että SDP:ssä on äärioikeistolaisia eliitin etuja ajavia henkilöitä kuten mm. Rehn. Täytyyhän vasemmisto pitää soluttamalla ja vedättämällä "kurissa" oikeiston hallinnoimassa ja kaappaamassa virkamieskoneistossa.

Epädemokratia on lavastettu demokratiaksi: media rajaa tietoisuuden niin tehokkaaksi vallienohjaajaksi. Vastavoimaa ja vaightoehtoa ei ole oikeiston massamediassa.
   II


Valtamedia luo hegemoniaa eli itsestäänselvää todellisuutta, johon jokainen wannabe-porvarin on "todellisuustajunsa" ja rauhansa nojattava. Nato-todellisuudessa unohdetaan että Nato perustettiin terrorijärjestöksi - Gladio.

Tässä hegemoniassa vain oikeistolaiset virkamiehet saavat esiintyä kuin poliitikot - täysin virkamieslain ulkopuolella!

 Vasemmistolaisia ja kriittisiä arvioita esittävät virkamiehet vaijetaan, sensuroidaan, tai leimataan hysteerisesti hegemonian vastustamisesta. Oikeistolaiset virkamieslain rikkojat ja poliittisen arvion esittäjät saavat aivan eri kohtelun ja glorian massamediassa kuin hegemoniaa purkavat. Vielä kriittisiä argumentteja päästetään läpi mutta ne esitetään "vastustajina" ja "uudistusten" estäjinä.

  • New speakissä esiintyvät uudistukset ja tehostamiset ovat siis vain kulissisanoja hyvinvointivaltion purkamiselle ja eliitin veronkevennysten mahdollistamiselle. 


Ei ihme että demarisaatio eli vasemmistodiskurrssin suojassa oikeistolaistaminen on ollut SDP:ssä niin luontevaa eli kulissisanojen ja puoluejargonin takana demarit juovat ja saunovat kokoomuslaisten kanssa ja ovat aivan samaa mieltä valtion ja veroprogression hajottamisesta eliitin veronkierroksi.


Useimpien eduskuntavaalien jälkeen demarien kerma nimenomaan on bailannut ja kikattanut kokoomuslaisten kanssa. Tästä on ensikäden silminnäkijöitä.

Eliitti tietää että Suomessa on vain yksi puolue ja se on eliitti ja eliitin juoksupojat. Poliitikot ovat siis oikeistoeliitin pelokkaita juoksupoikia muruja keräämässä ilman itsenäisen valtion ja ihmisarvon näkemystä. Valtion uhraaminen ja valtion resurssien luovuttamista firmoille kutsutaan uusliberalismiksi eli eliitin ryöstöretkeksi. Eliitti käyttää vaativia pseudomoraalisia sanoja valtion tuhoamiseksi "globalisaatio", "yksityistaäminen". Eliitin moraalina on pohjimmiltaan vain eliitin rikastuttaminen ja pörssikeinottelun lisääminen kaiki tuhoavin keinoin.

Kansalaisten elintason turvaaminen on valtion varassa ja tämä fakta on uusliberalistisessa massamediassa kielletty täysin. Kreikkalaiset perustivat valtion ja demokratian eliitin kuriinpanemiseksi. Siksi valtio on ryöstelevän eliitin vihollinen ja ihmiset ovat vain orjia eliitin rikastumisretkelle.
  III


Informaatiosodalla on yksi ainoa määre:

faktojen selvä väärentäminen tai sensuroiminen on informaatiosotaa.


Suomi on 20 kertaa laajoissa kansainvälisissä vertailuissa vuodesta 1980 lähtien määritelty amerikkalaisimmaksi Euroopan maaksi. Tai tarkennus: mediamme on amerikkalaisin.

Kyllä, myös Kekkosen aikaan.


Kekkosen luoma sensuurihan oli Kekkosen valtaa ja oikeiston hegemoniaa pönkittävää, ei kohtelisaisuutta ja hienovaraisuutta Neuvostoliittoa kohtaan.

Äärimmäisen selkeästi Kekkosen luoma YYA-hysteria kohdistui ensimmäisenä sensuuriin ja kirjojen sensurointiin (!) jotta suiomalaisten oikeistolaisten ja suomnenruotsalaisten fasistien historia 1900-1945 ei nousisi julisuuteen ja mediaan esille.

Fasistien historian tiivis torjunta oli YLE:n ja muun lehdistömafian tärkein tehtävä YYA-hysteriassa. Historian opettajamme yritti selittää fasiteista vaikenemisen siten, että se olisi ollut "turhan kipeää", "provosoinut Neuvostoliittoa" yms yms vaikka hihitelle opettajmme epäselvästi vihjaillen myönsi fasistisen historian - jota ei käsitelty koulussa eikä suomalaisessa historiantutkimuksessa.

Vasta armottomuuden vuonna 2014 historiantutkijat uskaltavat myöntää julkisesti että sisällissodan joukkomurhaaja, teloittajaässä Urho Kekkonen oli natsien palkkalistoilla ideologisena demagogina ja ehdokkaana suurimman natsijärjestön puheenjohtajaksi natsi-Saksassa, rotupuhtaan arjalaisurheiluseuran johtajaksi.

Suomalainen sensuuri ei ole vain säälittävää, se on hävettävää ja itsetuhoisaa, syyllinen nykyisen oikeistolaisen politiikan hegemoniaan kulissien ja harhojen voimalla.

YLE teki Kekkosen aikaa ovelan mediaoperaation nostaessaan valikoitua "vasemmistolaista taidetta" televisioon. Mitään analyyttistä ja poliittisen kriittistä keskustelua EI päästetty televisioon

vaan nimenomaan vain oikeistolaisia esteettisesti ärsyttävää mm. kuorolaulua ja muuta avutonta "vasemmistohenkistä" räpellystä hyvin minimaalisesti. Mutta se murujen ripottelu riitti tyydyttämään typerimmän  vasemmiston ja asettamaan vasemmistoeliitin Kekkosen asiamiehiksi.

Uskomaton oikeistolaisten virkamiesten valvoma kiiltokuvavasemmisto-operaatio joka meni läpi. Aivan uskomatonta miten mitättömillä armonmurusilla vasemmisto saatiin harhautettua mukaan suunnattomaan sensuuriin ja Neuvostoliiton pelkoon.

Neuvostoliitto ei lainkaan vaatinut sensuuria vaikka tietysti oman roolinsa mukaisesti NL-diplomaattien oli pakko esittää omaa kantaansa ja mielipiteitään.

Tällä Neuvostoliiton mielipidekoneistolla ei ollut mitään tekemistä Kekkosen pelotekoneiston kanssa. Kekkosen ainoa päämäärä oli tehdä itsestään diktaattori ja hän onnistui siinä pelon ja sensuurin ilmapiirissä.

Ei NL luonut suomeen  pelon ja sensuurin ilmapiiri vaan Kekkonen ja suomenruotsalainen rahaeliitti. tämä kusetus menee yhä vieläkin läpi ja ihmiset eivät kykene näkemään totaalista demokratian tuhoamist aKekkosen aikana. Nyt kokoomus ja RKP käyttävät Kekkosen mentaalista koneistoa yhä ja kansa on virittynyt yhä vain pelon ja alamaisen rooliin. Mitään ei ole muuttunut. Kekkosta imitoiva Soini tehoaa yhä pelkällä roolipelillä suomalaisiin patriarkkana ja kirkkoherrana. Katainen tukeutui enemmän 900 vuotiseen aaatelisterrorin ja kauhun perinteeseen ylimielisellä ohipuhuvalla aatelisroolilla ja se tehsi ihmisiin.


Suomi on taantuneisuuden synonyymi ja unohtanut täysin kansan taistelun 1970-luvulla: kansa pakotti 1100:lla lakolla Kekkosen ja rahaeliitin taipumaan hyvinvointivaltioon ja veroprogressioon.
     IV

Todellisuus ja ideologia

Se, että vasemmisto suostui median oikeistolaiseen Kekkosvaltaan ja sensuuriin, ei estänyt työväestön keskinäistä ideologista heräämistä ja toimintaa.

Tietysti se oli silloin helpompaa koska Ruotsin SEKÄ Neuvostoliiton esikuva sosiaaliturvassa ja hyvinvonnissa oli suuriselkeä painostuskeino eliittiä vastaan.
Nyt meillä on tilastot ja tutkimukset tukena aloittaa sama sota eliittiä vastaan erittäin perustellusti: hyvinvointivaltio toimii ja luo erittäin taloudellisesti toimivan valtiosysteemin.  
  V

Kansalaisia kiinnostaa kuitenkin miksi katastrofieuron ja eurojuntan vastustajia ei kuunnella vaan katastrofin aiheuttajat saavat esiintyä messiaina:

Islannin esimerkki innostaa
 " Miksei Suomikin? "

Suomen valtapiirit ajavat maata jääräpäisesti eteenpäin tiellä, jota he eivät arvovaltasyistä myönnä vääräksi. Pahinta on se, että valtamedia propagoi tuon romahdukseen johtavan tien oikeellisuutta vailla todellista kritiikkiä. Kansalaisten enemmistö on lisäksi ostettu sillä mukavuudella, ettei valuuttaa ole pakko vaihtaa monilla ulkomaanmatkoilla, mutta samalla jätetään kertomatta että tuo pikku mukavuus maksaa meille miljardeja ja ajaa alas hyvinvointiyhteiskuntaamme vauhdilla.VI


"Kaksi talousreseptiä – lääkettä vai myrkkyä?"

Valitettavasti Taloussanomat ja Hurri sortuvat nyt leivättämään vääriä määritelmiä keynesilaisuudesta - Haaparannan lausuntojen muodossa.

  Propagandasota kiihtyy.

Oikeistojournalistit käyttävät aina vastustavan ideologian käsitteitä väärin, jotta humanismi ja vasemmisto voidaan leimata sekavaksi ja toimimattomaksi.

Ja tietämättömät ihmiset tarttuvat nyt vain emotionaalisiin responsseihin


"olenhan järkevä ihminen ja toistan yleisiä totuuksia yleisen massamedian antaman mallin mukaan, olenhan kiltti tyttö ja oikea porvari kun matkin porvareita " 

    VII


Kaiken oikeistofanaattisuuden, innon ja hysterian taustalla

Uusi Rooma ja uusi imperialismi, eurolebensraumin takana dollarilebensraum


Yhdysvallat miehittää Eurooppaa


" Ja nyt Yhdysvallat on tuonut Kreikan pohjoisrajalle toista sataa panssarivaunua ja tuhansia miehiä, ja muuttanut tukikohdat Bulgariassa ja Romaniassa pysyviksi. Ei ihme, että Syriza on joutunut luopumaan antamistaan vaalilupauksista " 
VIIIVartiaisen paradoksit. Pahoin pelkään, että demarisaatio ja CIA:n rahoittamalla kouluttama SDP esittäytyy nyt puhdistautuneena, kun oikeistolaisin demari on nostanut kytkintä. Ja että oikeistomedia esittää kokoomuksen, eurojuntan ja uusliberalismin uskollisen tukijan SDP:n nyt puhdistettuna ja "vaihtoehtona".

" Uschanov: Vartiainen on voitto, jota vasemmisto ei tajua saaneensa" 


"Väitän jopa, että jos Vartiainen olisi ollut SDP:n eduskuntavaaliehdokkaana ja pitänyt sisällöltään samanlaisen puheen, monet kokoomuslaiset olisivat estoitta hyökänneet häntä vastaan. 
Puheessa, jonka Vartiainen piti ehdokkuutensa julkistamistilaisuudessa, on eräs piirre, joka on hyvin merkittävä. Asioille, joiden puolustajaksi ja turvaajaksi Vartiainen ilmoittautui, hän antoi peräti kolmesti määreen laaja: "laaja julkinen talous", "laaja hyvinvointivaltio", "laaja pohjoismainen hyvinvointivaltio". 

  • Median piilottama köyhyyden ja asunnottomuuden kasvu - harvinainen ohjelma massamediassa

Ei kommentteja: