lauantaina, maaliskuuta 14, 2015

Arhinmäki lupasi kokoomuksen valtiontuhoamisen toimivan


 

Kun Arhinmäki allekirjoitti hallitussopimuksen ja hallitusohjelman salaisin pykälin,


hän allekirjoitti Naton maihinnousuluvan Suomeen ydinaseiden kanssa, marssiluvan eli "isäntämaasopimuksen".

Hän allekirjoitti Kataisen, EVA:n ja EK:n vallan lisäämisen ohi demokratian ja perustuslain.


Hän allekirjoitti koulujen sulkemisen.

Hän allekirjoitti yliopistojen alistamisen ylikansallisten firmojen palvelijaksi ilman akateemista vapautta ja innovaatiota.

Hän allekirjoitti ammattikoulujen sulkemisen.


Hän allekirjoitti lasittunein silmin terveysasemien ja erikoissairaaloiden sulkemisen käsi ylhäällä kokoomuksen ja rkp:n tehostamissana huulilla.

Hän allekirjoitti vanhainkotien sulkemisen.

Hän allekirjoitti SOTE-helvetin uusliberalistisen eteenpäinajamisen, koko terveydenhuollon luovuttamisen pörssiyhtiöille ja suurten alan yritysten uskomattoman veronkierron pois hyvinvointivaltion toimintaehdoista.

Hän allekirjoitti Ahvenanmaan jokavuotisen yli 400 miljoonan euron ylimääräisen tuen, jota ei anneta muille kunnille. Ahvenanmaa on nyt EU:n kolmanneksi rikkain kunta suhteessa väkimääräänsä mutta vain rasististen RKP:n ajamien etuoikeuslakien takia.

Hän allekirjoitti jokaisen kansalaisen omaisuuden eli valtionomaisuuden luovuttamisen mm. ilmaiseksi kaivosyhtiöille.

Hän allekirjoitti kotihoidontuen lopettamisen.

Hän allekirjoitti yksityisten lastenvankiloiden lisäämisen eli valvomattomien lastenkotien käytön hurjaan rahan tekoon, joka on nyt laajasti käynnissä.


Paavo Arhinmäki ja Li Andersson tukevat myös CIA:n aikoinaan rahoittamaa, perustamaa ja valvomaa nykyistä SAK-organisaatiota, joka tukee Amerikan pörssi-ideologian TTIP-sopimusta eli valtion perustuslain ja itsemääräämisoikeuden lakkauttamistaNyt vasemmistoliito  esittää että heillä on "verotusratkaisu" Suomen talouden ja yhteiskunnan toiminnan puolesta.

Uskotko todella puoluetta vasemmistolaiseksi ja humanistiseksi, joka palvoo eliitin ja Amerikan Naton asiaa ajavaa Arhinmäkeä eikä laita häntä vastuuseen uusliberalistisen valtiontuhoamisen ja eurooppalaisen sodan sytyttämisen tukemisesta?


 Vasemmistoliitto kannattaa myös Kiovan nukkehallitusta, jossa on uusnatseja sekä amerikkalaisia ministereinä. Vallankappauksella CIA:n ohjaama Kiova käy nyt hyökkäyssotaa EU:n rahoilla ja Nato-maiden aseilla itä-Ukrainan kaupunkeja kohtaan tehden laajoja sotarikoksia YK-sopimusten vastaisesti.

Suomi kärsii eniten Amerikan julistamasta kauppasaarrosta eli kauppasodasta Venäjää ja yksityishenkilöitä vastaan. Tämä on vasemmistoliiton siunaamaa taloustuhoa kokoomuksen, keskustan ja SDP:n julistamassa ideologisessa ristiretkessä USA-Saksan Nato-lebensraum-unelmien toteuttamiseksi.

   


     II

     Entäs SDP?


CIA:n rahoittama valevasemmisto. 

Kukaan toimittaja ei selvitä CIA:n rahojen vaikutusta ja korruptiota SDP:ssä. Synkeitä tabuja riittää massamedian kollektiivisen harhauttavan toiveen luomiseen:

   Näitä sanoja Urpilainen ei lunastanut
 
– 17 toteutumatonta Sdp:n lupausta
Jutta Urpilaisen johtamalla sosialidemokraattisella puolueella on kaapissaan tukku lunastamattomia lupauksia, ilmenee puolueen raportista.
talouselama.fi
http://www.talouselama.fi/uutiset/naita+sanoja+urpilainen+ei+lunastanut++17+toteutumatonta+sdpn+lupausta/a2140623      III


Kokoomus julistaa joka viikkoa, että köyhiä on hyysätty liikaa.

Samalla kuin rikkain osa on rikastunut huimasti saavuttamillaan etuoikeuksilla.

25 vuoden aikana 70-luvun toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ihme on purettu poistamalla absoluuttinen veroprogressio sekä sallittu veronkierto ja 50 miljardin verohelpotuksilla 50 000 000 000

 - tästä vain varakkain 10% on rikastunut ja puolue-eliitti saanut kestitystä ja naisia.

Valtion romahdus johtuu rikkaiden saamista röyhkeistä eduista ja veronkierrosta eikä köyhemmän osuuden etujen ja toimintakyvyn purkamisesta.

Valtiona Suomi pystyy takaamaan hyvinvoinnin ja rauhan. Mutta vain klassisten kreikkalaisten keksimän veroprogression turvin: ne, joilla on  paljon on, ne paljon voivat antaa, että saavat hyviä työntekijöitä ja turvallisen maan bisnekselle ja lapsilleen.


  • Kansainvälisissä vertailuissa kansalaisten toimintakyky on erittäin arvokasta valtion pääomaa. Suomi on yhä korkealla 1970- 1997 veroprogression avulla mutta romahdus jatkuu rikkaiden veropakolaisuuden takia.

    Rikkaat rikastuvat nyt käyttämällä köyhiä ja vaatimalla itselleen matalapalkkaisia palvelijoita. 


Wahlroos muutti Ruotsiin ja sai varakkailta suosionosoitukset. Tämäkö on isänmaallisuutta?

Wahlroos  nähtävästi tietää, että euroeliitin ja nato-ruhtinaiden ensimmäinen päämäärä on saada Suomi sotatilaan venäjän kanssa aloittamalla Naton ja Amerikkalisten ydinasieden maihinnousu Suomeen.

IV

Stubbin saama vyörytys. Medialäimäisyt kun vaalit lähestynvät - syntipukille.


Eliitille on nyt erittäin hyödyllistä leimata Stubb, jotta "vaalipöytä" saadaan puhtaaksi.

Eliitti, joka on hihkunut innosta Kataisen ja Stubbin ajaman valtion tuhoamisen puolesta, pullauttelee isoja sanoja Stubbia "vastaan" jotta käsien pesu olisi kansaa miellyttävä näytelmä. Euroeliitin ideologinen ja käytännöllinen vallankaappaus jatkuu.


  • Nyt haukutaan Stubb täysin: ”Stubb ei tiedä, tajua tai ymmärrä…”
* YLE tuo taas valehtelijoita ruoskimaan kansaa televisioon:Hyvinvointivaltiota ei ole ilman valtionyhtiöitä, 

veroprogressiota ja puolustautumista ylikansallisten yhtiöiden rahastusta vastaan. 
Eikä ilman omaa armeijaa ja kaivosyhtiöitä kansallisomaisuutena. Nyt ei ole omaa armeijaa eikä kaivoksi keskustan ja kokoomuksen uusliberalistisen hysterian takia, kaikki on lahjoitettu pois. Vain uusi kansallistamislaki voi estää laajan tragedian.  
Valtio ei saa suojella ylikansallisten yhtiöiden keskittämisvaltaa ja kyynärpäätaktiikkaa mm.  SOTE-katastrofissa. 
Mutta hallitus haluaa. 

Arhinmäki ajaa eliitin terroria ja luokkasotaa, saksalaisten pankkien rahoittamista Suomen verovaroin ja veroprogression estämistä. 

Arhinmäki halveksii kansan kärsimyksiä, miesten terveyskatastrofia, syrjäytymistä, tuloerojen kasvua. Demokratian vauhdikas purku


- sodanlietsontaa ja fasismin periaatteita  


  •  " Muistan vielä miten vuoden 2011 vaalien aikana Hakaniemen torilla Arhinmäki huusi rekka-auton lavalta vastustavansa kaikkia tukipaketteja, mutta hallitukseen päästyään käänsi takkinsa täysin toiseksi. Vasemmistoliiton porukasta vain kaksi taisteli uskottavan linjan puolesta. Tätä Arhinmäki ei suvainnut vaan yritti erottaa toisen vasemmistoliitosta.

    Matti Vanhanen (kesk) sanoi EU-johtajien huippukouksen tiedotustilaisuudessa Brysselissä 26.3.2010: -'Suomalaisten veronmaksajien ei ole syytä olla huolissaan rahan lainaamisesta Kreikalle. Suomi tekee lainajärjestelyllä tuntuvaa voittoa, koska hyvin talouttaan hoitanut Suomi saa markkinoilta lainaa edullisesti'."
  Vasemmistoliiton politiikka ja kannatus

  • "Ei tullut syrizaa eikä skdl:n seuraajaa. Tuli vain laskevan ilta-auringon vasemmisto. Ajatuksia herättävää analyysiä vasemmistoliitosta. Pitemmällä perspektiivillä vasliiton kannatuksen menetys näyttäytyy ymmärrettävässä valossa - ja ehkä myös oma kannatuksemme lasku."
Kreikka-tuki meni pankeille

Eurohysterian muuntuminen perusteettomaksi sotahysteriaksi - harhautus ja sen tarve, motiivi: 


 " Eduskunnan tiedotustilaisuuden puheenvuorot olivat täysin yhdensuuntaisia, samanmielisiä täysin kritiikittömästi lännen informaatioon suhtautuvia ja sen sijaan hyökkääviä Venäjää ja Venäjän informaatiota kohtaan. Ulkoministeriön tiedottaja ilmaisi karulla tavalla tyytyväisyytensä siihen, että Venäjään myönteisesti suhtautuvat poliittiset voimat tai ainakin niiden mediaedustajat ovat kadonneet kartalta. 
Todellakin. Sivistys, humanismi ja objektiivisuus ovat kadonneet. Sääliksi kävi kuulijoita. 
 http://www.turpeinen-saari.net/blogi/2015/02/18/401


Yhteiskuntamme on vakavalla tavalla eliitin kaappama, kun YLE kieltää toimittajia kohtelemasta pieniä puolueita tasaveroisesti ja päästämästä pinten puolueiden edustajia keskustelemaan suurten puolueiden edusajien kanssa. YLE esittää vaalitulosta jo valmiina vastoin yleisradiolakia.  
Kaikki on lavastusta. "Uutiset" ovat ideologinen julistus eliitin veronkierron puolesta.


Yrttiaho kanteli oikeuskanslerille Nato-sopimuksesta
”Aika tehdä politiikkaa miljoonille, ei miljonääreille”

2 kommenttia:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...”Aika tehdä politiikkaa miljoonille,

ei miljonääreille”

Miten vasemmistoliitto voi muuttaa suuntaa, jos johtajana on vasemmistolaisen ideologian tuhoaja ja kokoomuksen & RKP:n uusliberalismin sekä veronkierron nostaja?

KU

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/jarjestouutiset/3342625/

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Arhinmäki myös sotaa ja amerikan maihinnousua kutsumassa muiden puolujohtajien kanssa.

Valheita joka eliitin tasolla

- tietysti aina äänestäjien arvoja vastaan


http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015031619367749_eb.shtml