tiistaina, maaliskuuta 03, 2015

Heikki Talvitie ja Hannu Taanila: Venäjä ja Suomen Venäjäpolitiikka Saksan peukalon alla - keskustelu Video

Talvitie tunnustaa CIA:n aloittaneen Kiovan kaaoksen ja vallankaappauksen.

Taanilan tunnilla  puhutaan Venäjästä ja Suomen itsenäisen politiikan ehdoista Saksan ja uusliberalistisen sekä militaristisen pörssin painostuksen alla. 2014 tärkein ja asiantuntevin keskustelu. Miksi puoluejohtajat väittävät että Suomella ei ole omaa ulkopoltiiikkaa viakka EU ei sido juridisesti jäsentensä ulkopolitiikkaa? Mutta Liittovaltioproesessi on viemässä totaalisesti itsenäisen politiikan ja Suomen edun ajamisen.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=Ks0OUEop388   Keskustelu on vuoden tärkeimpiä:

mitä Suomen ulkopolitiikka on ollut ja missä hallituksen eliitti on mennyt metsään tuhotessaan Suomen Venäjä politiikkaa.

Talvitien teos "Venäjä, Venäjä, Venäjä!" ja valtava kokemus ulkopolitiikasta ovat keskustelun  runsas lähde Taanilan paljastavassa kyselyssä.

::


-"Hannu Taanilan vieraaksi saapuu entinen diplomaatti ja Suomen Moskovan-suurlähettiläs Heikki Talvitie. Pitkän uran Suomen ulkopolitiikan palveluksessa tehnyt Heikki Talvitie palveli kolmeen otteeseen Moskovan suurlähetystössä: avustajana 1960-luvulla, ministerineuvoksena 1970-luvulla ja suurlähettiläänä 1980-90-luvuilla. Tämä antaa vankan pohjan Talvitien teokselle Venäjä, Venäjä, Venäjä! (Auditorium, 2014), johon illan keskustelussa paneudutaan.
Teos koostuu Talvitien takavuosina kirjoittamista esseistä sekä kolmesta Suomen geopoliittista asemaa kuvaavasta historiallisesta katsauksesta.
Talvitie'The Fourth Reich':

What Some Europeans See When They Look at GermanySoros heavily invested 

in Ukraine crisis

Billionaire activist wants EU intervention
Read more at http://mobile.wnd.com/2014/03/soros-heavily-invested-in-ukraine-crisis/#5vqKWygD9wBto0m2.99

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Päivän faktat joita massamedian päätoimittajat pelkäävät. Tieto luo voimaa nousta eurofasismia vastaan.
"Ukrainan idässä on taisteluihin osallistunut oligarkkien ohjaamina 80 palkka-armeijapataljoonaa. Ne ovat muodollisesti mediassa olleet Kievin sotilasjohdon käskyvallan alla, mutta tosiasiassa oligarkkien, kuten Kolomoiskin rahoittamia. "