lauantaina, maaliskuuta 21, 2015

Hipsterit kauhistelevat kovia arvoja mutta eivät herää vallan keinoihin"Yhteiskunta polkee maanrakoon herkän, yksilöllisen, luovan ja hiljaisen" 
- NYT.fi
  
  Ei yhteiskunta vaan pieni oikeistolainen, uusliberalistinen valtaeliitti eduskunnan pelottelijana ja kaappajana massamedian jyräävällä avulla -- "Kovat arvot tarpeen" "Jyrkät ratkaisut" - että eliitti rikastuu.

  "Talouspuhe" ja sen feodaalinen aatelis-amoralismi tuloerojen ja kovien arvojen kasvattamiseksi.

  Rahat valtiolta eli kansalaisilta menevät nyt veronkiertoon ja isojen firmojen verohelpotuksiin, sinne se suvaitsevaisuus menee. 50 miljardia vuosittain eliitin rikastuttamiseen. Rahaahan on helvetisti. 

         
  Media käy raivokasta sotaa suomalaisten pohjoismaista mallia ja humanistista arvoasennetta vastaan.

  Eliiti terrori oli aivan samaa feodaalipolitiikkaa eduskunnan toimivallan estämiseksi 1917-1918  ja kansa nousi itsenäsiyyden vuoksi taistelemaan: suomenruotsalainen eliitti oli luvannut luovuttaa Suomen Saksan verotusmaakunnaksi ja nimittää saksalaisen "kuninkaan" Suomelle.  
  "Tehostaminen"
  "Emme voi palata 70-luvulle ja omaan tulliin, valuuttaan ja valtionyhtiöihin, emme"

         Miksi emme?

   Valta ei ole kasvotonta vaan sillä on kasvot: suurpuolueiden gestapona toimivat mm. valiokuntien johtajat, jotka huutaen runnovat uusliberalismia "ainoana vaihtoehtona talouden tähden". Eli eliitin tähden: valtapolitiikan diskurssissa "talous" tarkoittaa sitä että rikkaiden rikastuttamista täytyy lisätä ja köyhien kuolla ilman hoitoa, koulutusta, työtä ja ravintoa.

  Hipsterin ja sinivihreät osaavat paheksua heikkojen sortamista emotionaalisest ja esteettisesti mutta eivät uskalla tehdä ideologista analyysia vallankäytöstä, hyvä veli -salaliitoista, vallankäytön keinoista, eliitin luokkasodasta ja ohajtusta mediapropagandasta.


  Vasemmisto nosti naisillekin naisarvon vasemmistolaisten organisaatioiden ja humanistisen valistuksen kautta ja feministit yrittävät kieltää tämän historiallisen faktan suomalaisesta yhteiskunnasta, humanismista ja ihmisarvosta.

  Vasemmisto murskasi ja ohitti eliitin ja suomenruotsalaisten rahasukujen rasismin Suomessa.

  Mikään ei ole vahinkoa kovien arvojen ja tuloerojen nostossa. Tämä on ideologia, uusliberalismi, neokonservatismi, neokolonialismi hyvinvointivaltion hajottamiseksi suuryhtiöiden orjakaupaksi.


  Humanismi on taistelua eliitiä vastaan ei feminismin ja vihreiden kimppakivaa eliitin kanssa.Eliitin juonet sodan ja diktatuurin luomiseksi.

 • Suomalaiset suurpuolueet ovat suostuneet aloittamaan kauppasodan Venäjää vastaan sotia sytyttävän Amerikan vaatimuksesta --

  a)  mutta samalla Amerikka lisää koko ajan kaupankäyntiä Venäjän kanssa kun yli 200 suomalaista firmaa tekee konkurssin eliitin imperialistisen valloitusideologian takia. hajota Suomi ja valloita Suomi hyödyllisten idioottien avulla. Arhinmäki on yksi hyödyllisistä idiooteista ja vasemmistoliitto aivan lukossa jatkosodan/talvisodan oikeistolaisen sotahulluuden lumoamana.

  b) USAn generoimat talouspakotteet vaikuttavat enemmän Suomeen kuin Venäjään. Fantastista, Obaman suomalaiset operoijat.  2) Eduskuntavaalit, demokratia ja Nato-keskustelu


3) Euroopasta tulossa Yhdysvaltojen siirtomaa


- Pirkko Turpeinen-Saari Ei kommentteja: