sunnuntaina, maaliskuuta 29, 2015

YLE vihapuheen johtajana: Venäjä ei ole suurvalta

  YLE kyselee ohjelmassaan "säilyykö Vladimir Putinin kansansuosio?"

  valtavan kansansuosion johtajasta, joka on nostanut Venäjän Wall street Jeltsinin tuhon ja ulosmittaamisen jälkeen.    

  Taktisesti ja propagandalinjan takia samaa ei kysellä Obamasta, vaikka Amerikka käy imperialistista sotaa 20 maassa, eniten jopa Afrikassa täydellisen uutispimennyksen suojassa sekä on huikean lainavuoren huojuttama sekä matalan kansansuosion alla - päinvastoin kuin Putin valtiota suojelevana ja rakentavana ilman dollarilainoja ja dollariorjuutta suurimmalle maailman huijaukselle, yksityiselle FEDille. 

  Suomalainen journalismi väittää, että Venäjä ei ole suurvalta.

  Se on resurssien, lainoista vapauden, koulutuksen (maailman korkeimmin koulutettu kansa) sekä sotateknologian suurvalta, ilmiselvästi. Vähättely on vaarallista suomalaisten todellisuuden vääristelyä sodanlietsontana, jatkosodan oikeistoideologian toistuvana vähättelynä, suhteettomana vihapuheena, väheksynnän politisointina ja Amerikan aggressioiden ihailuna.  

 • YLE väittää myös että Venäjä on Yhden miehen suurvalta. Ei tasan ole. Putin edustaa laajaa eliittiä ja kansansuosiota, joka haluaa uudistaa itsenäisne, ei-dollari Venäjän pois Wall Streetin nuken, Jeltsinin tuhotoimien jäljiltä. Niin Jeltsin kuin Lenin saivat valtavia rahasummia länsi-pankkiireilta vallankaappaukseen. Länsieliitti on toden totta yrittänyt heikentää Venäjää kaikin tavoin, taloussodalla ja salaliitoilla oligarkkien kanssa. Ukrainassa EU syytää suomalaistenkin rahaa natsiystävällisille oligarkeille ja natsipataljoonille mutta syyttää Venäjää "putinin" omien oligarkkien mielistelystä. Putin on kuitenkin laittanut oligarkit maksamaan kovaa veroa mikä on nostanut kansansuosiota.

 • Kun YLE ja HS maanisesti väittävät ettei Venäjä ole suurvalta niin onko arvopohja todella suurvalta-sananmääritykselle se, että Venäjä ei käy Amerikan lailla imperialistista hyökkäyssotaa ympäri maailman ja uhkaile kymmeniä valtioita vaan Venäjä antaa vain geopoliittisesti selkeästi omalle kulttuurialueelleen materiaaliapua Ukrainan venäjänkielisille Kiovan nukkehallituksen pommituksen alla? Obama continues to be humiliated by the rising anti-dollar alliance

Venäjävihan täydellinen mielettömyys ja suhteettomuus Amerikan joukkomurhapolitiikan rinnalla. 3+ miljoonaa ihmistä tapettu 2001 alkeneen Amerikan wallstreet-dollarin valloituskampanjan eli neokolonialismin eli neoimperialismin jälkeen. Kiinan neokolonialismi toimii nyt rahalla ja lahjonnalla. Ja työllistämällä mm afrikkalaisia.


16 Articles That Expose How They Lied Us Into War in Iraq

US-Saudi Blitz in Yemen: Naked Aggression, Absolute Desperation


Anti-Russian Propaganda Is ‘Unconvincing’,

Because Western Narrative Is False 

Demokratia? Sanelua, massamediaa, laajaa sensuuria, emotionaalisen höpötyksen vyörytystä - sanelua

IL arvioi: Tällainen on uusi eduskunta

 Vaalit on peruttu, massamedia hoitaa eliittipuolueiden suojelun 
sensuurilla ja vaihtoehdottomuudella
hajaantukaa, ilmaista viinaa koko kansalle.
Ei kommentteja: