torstaina, maaliskuuta 26, 2015

Ruotsin pääministeri ei kannata sotilasliittoa Suomen kanssa


Ruotsin pääministeri Stefan Löfven ei kannata avointa sotilasliittoa Suomen kanssa, kertoo 12 maakuntalehden Lännen Media.


Tämä on ihan itsestäänselvää,

Ruotsi tietää etta Amerikan konfliktienluonnin doktriinissa Suomi on vain provokaatioaasi, uhrattava muuli Amerikan kolonisaatio-imperialismille ja aggressiiviselle 230 sotatukikohdan globaalille geopolitiikalle Venäjän provosoimiseksi, jättömaa Naton aggressioissa.

- Tietysti Ruotsi yllyttää Suomea syvempään kauppasotaan ja Suomen talouden tuhoamiseen - Ruotsin kilpailueduksi.


Suomalainen massamedia esitti etukäteen myös valheellisesti
, että Ruotsi olisi mukana nyt käynnissä olevassa lentosotaharjoituksessa. Toimittajat (päätoimittajat) taas hyväksyivät armeijan propagandan ilman mitään tarkistuksia. Ruotsi ei ole mukana koneiden kanssa sillä Ruotsin ainoa päämäärä on suojella Ruotsia  ja omaa talousaluettaan eikä leimaantua Suomalaisen oikeiston sotauhoon, uuteen jatkosotaan.

Samoin Ruotsi on nyt erillään itsenäisellä valuutalla taloussodassa viakka onkin hetkellisesti ja vapaaehtoisesti  kiinnittynyt euron kurssiin mutta voi lähiviikkoina tehdä saman kuin mitä Sveitsi: irrottautua euron kurssista luodakseen luottamusta euron romahdusta seuraaville.
   II

Amerikka on onnistunut ottamaan euron orjakseen ja taloussodan kärsijäksi Amerikan käynnistämässä ulkoisessa taloussodassa  Venäjää vastaan. Taloussota on tarkoitettu vain Euroopan heikentämiseen ja Ukrinan kriisin tuottamiseen sillä Amerikka on 12 kk aikana lisännyt kauppaansa Venäjän kanssa 5-7% !

Myös korkean teknologian kauppaa josta suomalaisnen lehdistö on valhedellut paisuttaakseen suoamalisten uhrautumishalua sokeassa eurohysteriassa pörssieliitin hyväksi tässä keinotteluoperaatiossa,

jossa euro on perustettu vain tukemaan öljydollaria ja pörssieliitin keinottelua EKP:n ja eurooppalaisten veronmaksajien hurjalal velkaannuttamisella dollari-keskeisten liikepankkien tukemisessa.

Siksi London City on ehdottomasti euron ja verotuksen ulkona.

Huijauskuvio on täydellinen.

Voisivatko vihreät ja vasemmistoliitto, ehkä jopa muutama demari herätä brutaaliin Suomen alasajaoon ja "ulkoistamiseen dollarin imperialismissa, globalisaation vaatimusdiskurssissa?

EU on operaatio hajottaa valtiot ja luoda Liittovaltiodiktatuuri liittovaltion armeijalla. Amerikan alaisuudessa.
    III


Journalismin vanhimpia syntysijoja, Spactator-lehti

It’s Nato that’s empire-building, not PutinFear and Loathing in Washington, Death and Destruction in Ukraine

21stcenturywire
Siunaa dollaria, sinun Jumalaasi
uhraamalla itsenäisyytesi


                             
                          

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Tietysti Ruotsi yllyttää Suomea syvempään kauppasotaan ja Suomen talouden tuhoamiseen - Ruotsin kilpailueduksi.