torstaina, maaliskuuta 12, 2015

YLE:n Putin-dokumentti ja EU:n konfliktikeskeisyys

Ylen julkaisema Putin dokumentti on taas esimerkki tyylilajista, jota Yle ei hyväksyisi länsimaisista johtajista kuten Englannin "kuningattaresta" julkaistavaksi. Suomalaiset eivät käsitä miten mielipuolisia valtaoikeuksia aatelisilla Englannissa on, London city on lain ulkopuolella sijaitseva eliitin oma veronkiertovaltio.


Amerikka on tappanut yli 3 miljoonaa ihmistä imperialistisissa sodissa 10 v aikana. Neuvostoliitonkin romahdus johtui vain Amerikan kauppasodasta ja Jeltsinin tukena riehuivat Moskovassa Wall streetin rahoittamat kuolemanpartiot.

Joten tarvitsee vain hieman suhteellisuudentajua niin ymmärtää mikä on uhka maailmanrauhalle.

Venäjäviha on yksinkertainen eliitin luoma harhautus kuten oli natsien juutalais- ja mustalaisviha.Amerikan kauppa kasvoi 5% vuoden aikana Venäjän kanssa ja samalla suomalaiset imperialismin palvelijat ovat valmiita uhraamaan Suomen talouden.

Suomen vienti Venäjälle romahti

– pahemmin kuin millään muulla maalla

Kiinan osuus Venäjän ulkomaankaupassa on noussut rajusti.
EU:n militarismi, kokoomus ja RKP


  1917- 1918 eduskunnan pöytäkirjoja lukiessa samat sotapuolueet, samat sotapuheet. Demokratia, yhteisvastuu kansalaisten tasa-arvon puute voidaan unohtaa kun sotatorvet soivat! On traagista seurata avautuvaa näytelmää, joka seuraa EU:n omia virheitä Ukrainassa ja tarvetta kieltää nuo itse tehdyt virheet.

  EU Saksan ja Puolan johdolla teki valtavan virheen liittoutumalla Yhdysvaltojen kanssa väkivaltaiseen vallankaappaukseen Ukrainassa.

  Jokainen, joka näki ARD:n Saksan yleisradioyhtiön dokumentin Saksan ja NSA:n yhteistyöstä ei voi enää pitää Saksaa erillisenä Yhdysvalloista.
    --  Pirkko Turpeinen-Saari
  Antti Blåfield paljastaa fasistisen ajattelutapansa Totuuden pääkirjoituksessa, joten kaipa se kuvannee eliitin ajattelutapaa laajemminkin. Kun hommat eivät toimi, hingutaan putinilaista silovikismia Suomeen:
  Sitran raportti Aasia haastaa valtio- ja demokratiakäsitystämme uudistumaan. Raportin viesti on, että kiinalainen, eliitin valistuneeseen diktatuuriin perustuva hallinto pystyy paremmin vastaamaan muuttuvan maailman haasteisiin kuin väsynyt ja ryhmäetuihin sidottu läntinen demokratia.

  Suomessakin poliittista valtaa pitäisi siirtää enemmän meritoituneille asiantuntijoille, eliitille...


  Mutta niinhän eurokatastrofi on jo eliitin valinta ja eliitin ideologia, jota koetetaan peittää sotarummutuksella ja natsien nostamisella Kiovassa.  The Euro Is Crashing, DXY Almost 100
  Book by Dutch Journalist Alleges MH-17 Cover-Up  Jotakin järkeä kokoomuksen terrorin alla kituvassa maassa

  http://yle.fi/uutiset/vaalikone_nato-jasenyys_saa_kylmaa_kyytia_paaosalta_eduskuntaehdokkailta/7861130
1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Päivän faktat joita massamedian päätoimittajat pelkäävät. Tieto luo voimaa nousta eurofasismia vastaan.

"Ukrainan idässä on taisteluihin osallistunut oligarkkien ohjaamina 80 palkka-armeijapataljoonaa. Ne ovat muodollisesti mediassa olleet Kievin sotilasjohdon käskyvallan alla, mutta tosiasiassa oligarkkien, kuten Kolomoiskin rahoittamia. "