lauantaina, maaliskuuta 07, 2015

Vasemmistoliitto valitsi Amerikan hyökkäyssodat


  Vasemmistoliitto valitsi Naton ja Amerikan hyökkäyssodat mm YK:n ohi


  Jyrki Yrttiaho :

  " Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä äänesti Nato-sopeuttamisen puolesta - vain vasenryhmä oli hereillä, kartalla ja hylkäämisen kannalla.
  Eduskunnan täysistunto äänesti tänään ensimmäisistä Suomen kansallisen lainsäädännön Nato-sopeuttamista tarkoittavista lakimuutoksista. Käsittelyssä olivat muutokset kriisinhallinnasta annettuun lakiin, puolustusvoimista annettuun lakiin ja YK-, ym. operaatioihin osallistumisesta päättämistä koskevaa lainsäädäntöön. Ydinkohtina lakimuutoksissa ovat suomalaisten sotilaiden lähettäminen muihinkin kuin kriisinhallintaa koskeviin sotilaallisiin konflikteihin, yksittäisten sotilaiden lähettämisestä päättäminen ilman eduskunnan ja tasavallan presidentin myötävaikutusta yksinomaan puolustusministeriön päätöksellä sekä sotilaallisen ja siviilikriisinhallinnan välisen periaatteellisen eron hämärtäminen. Lakimuutokset ovat jälleen askel Natoon ja yhteiseen puolustukseen (5.artikla) sitoutumisen tiellä. Lainsäädännön Nato-sopeuttamista on vauhdittanut Naton ja Suomen välinen isäntämaatukisopimus, joka solmittiin Naton Walesin huippukokouksen yhteydessä viime syyskuussa.

  Nyt jo 300-600 veronmaksajien kustantamaa sotilasta on luovutettu Amerikan salaisiin sotiin palkkasotilaiksi. Salaisin sopimuksin.

  Vasemmistoliitto tukee eliitin luokkasotaa ja Liittovaltiodiktatuurin rakentamista, militarismia, ryöstökapitalismia, Suomen luonnonvarojen luovuttamista pörssiyhtiöille.

  Vasemmistolitto on hyväksynyt Kiovan natsien tekemät joukkomurhat, mm. Odessa ammattiyhdistysaktiivien 120 ihmisen joukkomurhan. 


  Tämä on valtiontuhoamisoperaatio, johon hyväuskoiset vasemmistohenkiset houkutellaan naurettavilla työllisyys- ja perustulopuheilla kun samalla perustuslakia ja itsenäisyyttä tuhotaan moukarilla pörssi-ideologian ja Amerikan imperialismin käskystä.  Keijo Korhonen:

  Suomen uusi Nato-sopimus on historian häpeätahra.

  Entinen ulkoministeri kutsuu Naton kanssa allekirjoitettua isäntämaapöytäkirjaa pitkäksi naulaksi itsenäisyyden ruumisarkkuun.
  II
     

  Ihmiset elävät totaalisessa itsepetoksen kuplassa, mediakuplassa

  - eivätkä ymmärrä että Wall Streetin suvut ja Englantilaiset lain avulla kovinta valtaa pitävät aatelissuvut ovat totaalisen sisäsiittoisia klaaneja ja toistavat 100% aateliskulttuuria ja valtaa. Massamedian marionetit eivät kerro kuinka jykevästi Englannin aateliset pitävät lain avulla korkeinta valtaa, pääministerin esityksetkin ovat aatelisten veto-vallan alla ja poliisien tutkintapaperit pedofiileistä vain häviävät.

  Uskomaton harhakoneisto vetoaa ihmisten "rationaaliseen" ajatteluun "sivistysvaltioista" ja "länsimaisista arvoista"- eikä niitä ole.

  Totaalisen tuhon imperialismia kaupitellaan mediassa vapaana maailmana mutta jokainen näkee, että tuhokoneisto on vapautettu ja Amerikka sytyttää jatkuvasti sotia. Afrikassa liikkuvat Amerikan, Englannin ja Ranskan kuolemanpartiot ovat täydellisessä median suojeluksessa ja mediapinmennossa.

  Talouskriisin aiheuttajat käyttävät talouskriisiä välineenä vaatiessaan lisää valtaa, lisää veronkiertoa, lisää sotia ja lisää salaisia sopimuksia.

  Mikään ei ole epäselvää, jos katsot vaikkapa seuraamuksia "Syyrian sodasta" eli Amerikan hyökkäyksesta ja terrorin luomisesta taas yhtä valtiota vastaan tuhoten jatkuvasti mm Irakia saudien ja Israelin avulla.


  • Amerikka yrittää kiristää Kuubaa uusin keinoin ja media esittää tämän rauhantarjouksena - USA käy YK:n sopimusten kieltämää kauppasotaa mm Kuubaa, Venäjää ja kaikkia dollarista vapaita maita vastaan. Suomenkin avulla ja suomalaisten veronmaksajien huimaksi tappioksi.

   http://www.globalresearch.ca/us-aggression-against-venezuela/5433954


  Tämän takia on olemassa tullipolitiikka
  - ilman omaa talousaluetta ei ole itsenäisyyttä tai kasvua:

  Reuters: EU asettaa tullin Kiinan teräkselle – Outokumpu rajussa nousussa 
   
  -- Osakekurssi kimposi lähes 12 prosentin nousuun Helsingin pörssissä.   taloussanomat.fi


  Eurooppa tuhoutuu jos suojaava ja taloutta säätelevä Tullipolitiikka sallitaan vain Kiinalle ja Intialle. EU:n tullipolitiikka on vain näennäistä suojautumista pienillä myönnytyksillä euromaille - samalla kun Kiina ja Intia käyvät totaalista tullisotaa eurooppalaisia vastaan.

  Globalisaatio on vain hurjan keinottelukoneiston ja imperialismin olemus. Sen vapaus on pörssikeinottelun ja veronkierron ideologian terrorissa ja se ojentaa kättään fasismille joka muodossa yhteiskuntaa vastaan joka maassa.

  Suomi tuhoutuu saastaiseksi siirtomaaksi ja orjien varastoksi, jos Suomi ei ota takaisin itsenäistä tullipolitiikkaa ja omaa valuuttaa. 70-luvun ihmenousu tapahtui suojautumalla kauppasotia vastaan eikä meillä ole muita keinoja nytkään kuin 70-luvun keinot, mm veroprogression avulla veronkiertoa vastaan - jos puhumme hyvinvointivaltiosta, ihmisarvosta ja perustulosta. 

  III  Nato yrittää vaihtaa hallinnon Moskovassa
  - Venäjän Nato-lähettiläs

   

  " Nato luo virtuaalisen todellisuuden, kytkien itsensä ulos todellisista turvallisuusuhista", sanoi Venäjän Nato-lähettiläs. Hänen mukaansa Nato itse käyttää "hybridisotaa" valtioita vastaan ja nyt sotilasliitto yrittää syyttää Venäjää tästä sodankäynnistä Ukrainassa.

  "Puhe Riikassa osoitti huolet Venäjän demokratiasta ja sisäpolitiikasta. Vihdoin, nyt tiedämme, että Natolla on unelma, ja tämä unelma on Maidan Venäjällä", sanoi Alexander Grushko kommentissaan, joka toimitettiin Venäjän Nato-lähetystön toimistosta.

  Grushko viittasi sanoihin, jotka lausui Naton varapääsihteeri Alexander Vershbow, joka kertoi Latvian pääkaupungissa järjestetyssä konferenssissa, että Venäjän presidentti Vladimir Putinin tavoite olisi muuttaa Ukraina "failed state" -tilaan ja vaimentaa sekä sivuuttaa vaihtoehtoiset äänet Venäjällä, estääkseen Venäjän Maidanin. Molemmat viranomaiset käyttivät ilmaisua Maidan kuvaamaan protestien ketjua, joka lopulta muuttui massiiviseksi levottomuudeksi, joka suisti vallasta laillisesti valitun presidentin ja Ukrainan parlamentin.
  "Demonisoimalla Venäjää.


    

  IV

  Kiovan natsien puolesta ollaan nyt sotajunassa, Suomi maksaa fasistisen Kiovan sotaa ja konkurssia kohta satoja satoja miljoonia euroja, pois aidosta lastensairaalasta, pois terveydenhuollosta, pois vanhustenhuollosta, pois koulutuksesta.  --  Kymmenen päivän matkan aikana Eerolalle vahvistui kuva, että Suomessa ei kerrota kaikkea, mitä Ukrainassa tapahtuu. 
  Opposition toimintamahdollisuuksia on valtuutettu Antero Eerolan mukaan heikennetty ja sananvapaustilanne on huonontunut.

  – Olin seuraamassa oikeudenkäyntiä, jossa oikeusministeriö, turvallisuuspalvelu ja kaksi äärioikeistolaista puoluetta yrittivät saada kielletyksi oppositiossa olevan kommunistisen puolueen.   Kuten talvisota oli valmisteltu Saksan puolesta ideologisella sitoutumisella ja suunnattomalla innolla; suomalainen eliitti sitoutui Saksan maailmanvalloitukseen, rotuoppiin ja ei halunnut valita omaa geopoliittista politiikkaa Neuvostoliiton koskemattomuuden takaamiseksi.  http://russia-insider.com/en/2015/02/14/3489


  V

     

  Oikeistolaisen salaliiton historiaa - SDP.
   
  VI   Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari:
     
  • Malesialaiskoneen jäännöksiä tutkivan hollantilaisen ryhmän johtaja ilmoitti eilen, että ryhmä ei ole päässyt loppuun tutkimuksissaan eikä ole antanut mitään lausuntoa asiassa. Suomen Yle esitti kuitenkin eilen amerikkalaisen propaganda- elokuvan Putinin tie, jossa muun käsittämättömän alkeellisen propagandan mukana oli jälleen esitetty myös Obaman suulla Venäjän ampuneen koneen alas.Mikään taho Suomessa ei näytä velvoittavan Yle:a pitäytymään totuudessa. Vaalien alla ilmeisesti Yle:n hallintoneuvoston poliitikoille on yhdentekevää mitä valheita ja puolitotuuksia naapurimaan presidentistä esitetään.  How the Malaysian Airlines MH17 Boeing Was Shot Down. Examination of the Wreckage

  VII  Why the rise of fascism is again the issue -  John Pilger 

   The East India Company:

   The original corporate raiders


  For a century, the East India Company conquered, subjugated and plundered vast tracts of south Asia. The lessons of its brutal reign have never been more relevant
  http://www.theguardian.com/world/2015/mar/04/east-india-company-original-corporate-raiders?CMP=fb_gu  Diktatuuria markkinoidaan "vapaudeksi", eliitin vapaudeksi terrorisoida mitä tahansa, eliitin vastuuttomuutta esitetään vapaudeksi, mahdollisuudeksi ja länsimaisiksi arvoiksi

          Everything Is Rigged:

  The Biggest Price-Fixing Scandal Ever

  The Illuminati were amateurs. The second huge financial scandal of the year reveals the real international conspiracy: There's no price the big banks can't fix


  Read more: http://www.rollingstone.com/politics/news/everything-is-rigged-the-biggest-financial-scandal-yet-20130425#ixzz3Th8EVWba 


  VIII


  Vasemmistoliitto takaamassa sijoittajavastuun kiertoa. 

  Arhinmäki ja hänen hovinsa valehtelee yhä törkeälllä tavalla puolueen jäsenille euron eduista ja EU:n "kehittämisestä".


   Voitot Sveitsiin, pörssieliitin paratiiseihin

    ja velat Suomen kansalaisille:
  Vasemmisto takaamassa oikeiston pankkiterroria ja demokratian totaalista tuhoamista, yhteiskunnan alasajoa feodaalivallan alle? Kyllä. 

  Eurotuhoon syylliset rikastuvat - ja saavat määrättömästi valtaa.

  Siksi Kreikka ja Italia liitettiin laittomast euroon.


  Armoa! Armoa eliitille!

   

  Kaikki muu saa vaipua kaaokseen. 

  IPU taitaa olla ainoa järkevä vaihtoehto vaaleissa mutta massat eivät taida herätä vaan antavat säälipisteitä talouden ja veronmaksajat orjuuttaneille poliitikoille, eliitin vapauttaneelle eliitille. Koska hurjat seuraamukset eivät vielä näy koko karmeudessaan ja massamedia osaa estää Suomen Pankin 100 miljardin ideologisen velkaantumisen esiintulon pörssin ja euron "pelastamispelissä" 


  Mitä merkitsee itsenäisyyden menetys? Sen luovuttaminen Amerikan sotakiihkolle ja talouskaappaukselle? Historia toistaa itseään eliitin terrorissa. Eliitin vaatimukset demokratian ja hyvinvoinnin tuhoamiseksi - minkä tähden? "Globalisaation tähden"
  Blonde cargoes: Finnish children in the slave markets of medieval Crimea

  Eliitin päättymätön juhla.

  Sotaa mainostetaan suurena vaihtoehtona eliitin luoman konkurssitalouden ja keinottelutalouden suojaksi. 


  Me emme ymmärrä eliitin terrorin toistuvaa estottomuutta, jos emme ymmärrä ja tiedä historiaamme ja eliitimme fasistista suuntautuneisuutta - Suomi mm. kehitti salaa ja laittomasti verovaroilla natsien sukellusveneteknologian n. 1926-1937 Turussa

  Lapin valtavasta natsilinnoituksesta tiedetään vain vähän  Natsi-Saksa rakennutti jättimäisen linnoituksen Suomen Lappiin. Rakentajia ympäröi synkkä mysteeri, sillä ei ole varmaa tietoa siitä, mikä oli linnoitusta rakentaneen suuren sotavankijoukon kohtalo, kertoo Ilta-Sanomat. 


  FBI kuljettaa ISIS-terroristeja Amerikkaan.
  Viljelty terrori on suuri kulissi imperialismille.
  Terrori imperialismin pohjana

  The justification for the 2003 invasion of Iraq given by the spin masters of Orwellian imperialism was to “spread freedom and democracy to the Middle East”. Twelve years later, what has spread in Iraq, Libya and Syria is not freedom and democracy, but ashes, ruins, blood baths and despair. The new world order that the ideologues of Orwellian imperialism are striving to impose globally under the cover of fake revolutions, at least until everyone is beaten into submission, is actually controlled chaos.3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässä toinen blogi joka selittää nykymenosta paljon. Ei sovi niille, jotka uskovat mediaa:
http://forssaoperation.suntuubi,com/

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Oikeistolaisen salaliiton historiaa

- SDP.

SDP:n ja CIA:n naittaja oli tukevasti natsien ihailija - Tanner muovasi 40 vuotta SDP:tä CIA:n mieleiseksi valevasemmistoksi.

http://www.tiedonantaja.fi/2014-21-5/suomi-oli-fasistisen-saksan-liittolainen


Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


CIA:n rahoittama valevasemmisto.
Kukaan toimittaja ei selvitä CIA:n rahojen vaikutusta ja korruptiota SDP:ssä. Synkeitä tabuja riittää massamedian kollektiivisen harhauttavan toiveen luomiseen:

-- Näitä sanoja Urpilainen ei lunastanut – 17 toteutumatonta Sdp:n lupausta

Jutta Urpilaisen johtamalla sosialidemokraattisella puolueella on kaapissaan tukku lunastamattomia lupauksia, ilmenee puolueen raportista.

talouselama.fi

http://www.talouselama.fi/uutiset/naita+sanoja+urpilainen+ei+lunastanut++17+toteutumatonta+sdpn+lupausta/a2140623