tiistaina, maaliskuuta 24, 2015

Alkoholi on länsimaiden ainoa sakramentti
Alkoholi on länsimaiden ainoa sakramentti.

Se vapauttaa vieraantumisen tunteen johtopäätöksiltä, se vapauttaa muutoksen tarpeelta, se vapauttaa itsetutkistelulta, se vapauttaa syyllisyydestä.

Se on unohdus, kuilu, naamion vaihtaminen, eliitin mahtavin ase: karnevaali, illuusio ja harha muutoksesta.

Muutoksen kokemus humalana, humalauhona, hybriksen paisumisena ja tai humalaväkivaltana, ilman muutosta ja tietoisuutta, ilman solidaarista yhteistä tiedostamista päämääristä ja niiden vaatimista keinoista.

::


Egyptissä oli kahden tason uskontoa: eliitin magiamysteerit marihuanan magialla, Osiris-ehtoollisella ja Osiris-ruumiinsyömisellä (Osirisleipä ja ylösnousemus lihan syömisenä sen tullessa lihaksi syödessä)

 ja työläisten alkoholintäyteiset karnevaalit, väärän kuninkaan päivä,  joissa eliitti liikkui työläisten vaatteissa ja kuninkaaksi nostettu humalainen teurastettiin juhlien lopuksi: eliittiä uhkaava muutos tapettiin symbolisesti ja reaalisesti, näytösluontoisesti joka vuosi.

Suomen valtionkirkon ja sen uskontorituaalien asema on hyvin samankaltainen. Jääkiekko ja vappu ovat kansan omaksumia uhon ja juopuvan muutoksen toiveen juhlia, jotka krapula sitten teurastaa.  Joulukin on aikamoinen ryyppyjuhla, salainen sellainen, pääsiäisen ruokajuoma-kohmeloa myös salaillaan.

Kirkko oli Suomen ensimäinen Alko.

Saksi-kirkkoruhtinaat julistivat viinan kirkon monopoliksi 1200-1400 (1300 myöhemmät kirkkoherrat) ja viinaa myytiin jumalanpalvelusten jälkeen kansalle kirkon tai pyhimysalttarin vierestä. Massojen hallinta oli päämäärätietoista alusta saakka.

Marihuana
on leimattu uskonnollisen kulttuurikolonisaation vuoksi. Shamanistinen itsetuietoisuus ja mystinen yhteys luontoon on kielletty Vatikaanin kolonisaatiouskonnossa vieraantumisen ja ns ohjailtavan "synnintunnon" takaamiseksi.

Vatikaani on pelkästään ja totaalisesti Osiris-Mithra -pappiskultti eikä sillä ole mitään tekemistä Jeesuksen kapinan ilosanoman kanssa.

::


Alkoholi on massojenhallinnalle paras huume. Se synnyttää ja vapauttaa lähes tiedostamattomassa tilassa aggression, jotta aggressio ei suuntautuisi poliittiseen muutokseen ja keskusteluun, analyysiin, tietoisuuteen, toimintaan, synergiaan, solidaarisuuteen.::


PS Osiris-kultin takana voi olla suomalainen "skandinaavinen" Odin-uhrikultti ja Odin-ylösnousemus

:
2 kommenttia:

Pantalone kirjoitti...

Näinkö? Ensin Jumalanpalveluksessa tehdään synnintunnustus ja sen aiheuttamaan häpeäntunteeseen kiskotaan ehtoollisella viinaa. Toimii ihan arkielämässäkin.

Miikka Lehtoaho kirjoitti...

Moi Arhi, unohdit tärkeimmän.. ilmeisimmän.

Jiddu Krishnamurti puhui paljon miten ihminen saa vain nussimisessa (lue: seksissä) kokemuksen syyllisyydestä vapaana olemisesta. Muuten häntä korventavat tuhansien vuosien aikana kerätty kulttuurinen häpeä- ja syyllisyysperimä (ketä enempi ketä vähempi).

Seksuaalinen akti on mielestäni luettava ehdottomasti hyvin tärkeäksi sakramentiksi.