torstaina, maaliskuuta 05, 2015

Miksi kirkko vaatii sinua juomaan verta?

- päivitetty
Miksi kirkko vaatii sinua juomaan verta?


Alkperäinen ehtoollinen

Jokaisen uskontotiedettä vajaasti tuntevan ja kirkon puujumalalle veroja maksavan tulee katsoa tämä, vaikkapa kohdasta 27:00

Kirkko on vain yksi helmi kontrolliuskontojen nauhassa.

Jeesus uskontofilosofina kielsi kaikki rituaalit, tavat ja maagiset tavat opetuslapsiltaan. Mikään ulkoinen ei voisi kehittää henkisesti. Jeesus tyrmäsi temppelikultin, uhrikultin ja pappiskultin ihmisen hengellisenä johdattajana.

Suouhrien veren joi Äiti maa.

Nyt kirkko haluaa meidän juovan uhriverta hieman eri syistä.


 Nyt kirkkoherran talustushihnassa Jeesus vuodattaa verta yleisölle kuin päättymätön sirkusnumero jotta maan oma eliitti ei joutuisi ottamaan vastuuta ideologisesta ja rituaalisesta vallastaan ; kullattu Jeesus seinällä on stunttijeesus, kosminen syntipukki eliitin vallan takeeksi. Media on muuttunut keskiaikaiseksi pappismiesten helvettivisioiksi - toki harkitusti ilman eliitin vastuuta vallankäytön seuraamuksista - laittaaksen kansan polvilleen aateliston eteen.

Suomalaisen uskontokulttuurin alueella eli myös Englannin ja Tanskan suouhrien löytöalueilla uhrit ovat useinmiten kuninkaita. Vanhan kuninkaan tuli luovuttaa elämänsä ja hengiltä saamansa valtansa pois kun tuli fyysisesti heikoksi. Hyvin praktinen uskonto mm vallan siirtämisestä.

Kuninkaallisten "vapaaehtoinen", sovittu kuolema tarkoitti myös poliittisesti hyvin jouhevaa vallansiirtoa.

Maan ja kuun jumalattaret antoivat vallan miehille matriarkaalisessa kulttuurissa.

Englantilaisten bardien eli paikallisten väinämöisten shamanismi oli 100% suomalaista luontouskontoa. Puut, laulu, yrtit, marihuana, shamaanin matkat aliseen, puiden palvonta, aivan identtisiä Suomen alueen shamanismin kanssa. Suomalaiset astronomiset temppelit, jätinkirkot ovat 1000 vuotta vanhempia kuin Stone Henge sekä myös samoin suomalaisen manhirit.Odin on suomalaisen uskontokulttuurin kuuluisin jumala.

Kristusmyytti on hyvin todennäköisesti yksi Odin-kultin johdannaninen.

Odin uhrautui maailmanpuun oksalle, jotta voisi saada suurimman viisauden eli viisauden kuolemasta.

Kaikki viikinkikulttuurin peruspiirteet on suomalaisesta uskontokulttuurista: naissotilaat ja demokraattinen äänestys, jota kuningas ei voinut ohittaa


Englanti, Pohjoismaat, Viro, Karjala olivat suomalaista uskontokulttuuri-aluetta myös geneettisesti ja muut kuin Englanti vielä v 300 suomenkielisiä.


Ei kommentteja: