tiistaina, maaliskuuta 17, 2015

Romantiikan kieltäminen historiasta elitismin kontrollivälineenä

- päivitetty -Oikeistolaiset kulttuuriagentit ovat väittäneet tuhansin kirjoin ja teorioin että subjektiivinen romantiikka on vain 1800-luvun "englantilainen"/länsimainen keksintö, "todiste länsimaisen modernin synnylle"; selitys tälle massiiviselle ideologiselle vouhotukselle ja historian väärentämiselle on selvä:

Kulttuurin portinvartijat yrittävät väärentää "suojelevasti" kirkon perusolemusta, historiaa ja kirkon julmaa aatelisten seksuaalifasismia alamaisten seksuaalisessa nöyryyttämisessä ja valtapelissa, fasistisen häpeä-(synti)kontrollin luomisessa.

 • Kirkko on kieltänyt subjektin olemassaolon ja vaikka Luther moraalisesti romahtikin ahneudessaan ruhtinaiden syliin vanhempana, hän oli mukana subjektin ja seksuaalisuuden palauttamisessa eksistenssiin ja arkiuskontoon pois häpeämanipulaation ja aatelisten Vatikaani-pappiskultin rahastuksen alta. 

Kristinuskon olemusta väärennetään jotta sen fasistinen kontrolliolemus ja manipulaatiokeinot eliitin apuna eivät nousisi historiasta esille. Seksuaalisuuden tukahduttaminen tai sen kontrolloiminen  kun on voimakkain valtakeino.

Kirkko kaappasi romantiikan: vain jumalia ja pyhimyksiä kohtaan sai osoittaa eroottisia emootioita. Metafyysinen erotiikka oli epäpoliittista ja epätiedostavaa todellisuuspakoa, jota aateliseliitti rakasti varastaessaan maita, tappaessaan pakanoita ja raiskatessaan ihmisiä. Tuomiokirkossa on nyt vuosittain rituaali lukittujen ovien takana eroottisen uskovaisuuden palvomiseksi: Santa Lucia -rituaalissa juhlitaan naista, joka valitsee itsensä silpomisen ja itsetuhon neitsyyden menettämisen ja seksin sijaan.

Luostarit olivatkin hyvin ylieroottisia paikkoja, joissa homoseksuaalisuus sallittiin munkeille, jotka kieltäytyivät saastaisesta kontaktista naisten kanssa.

Suomen valtionkirkko toimii Vatikaanin mandaatilla sillä se väittää yhä epäprotestanttisesti että avioliitto on pyhä eli käytännössä "sakramentti", pyhittävä (pyhä pyhittää, elevoi metafyysisesti toiselle tasolle). Kirkkokristityn on pyydettävä lupa ja määritelmä kirkolta, mikä on hyväksyttävä parisuhteen muoto. Kirkko antaa mahtailevan siunauksen, kunhan olet hetero ja siksi kirkon silmissä puhdas, jonka johdosta aikuiset ihmiset ihan oikeesti luulevat heterosiunatun avioliiton muuttavan ihmisiä, statusasemaa ja elämänhallintakykyjä kuin satujen haltiaan loitsusta.

 • Älykkäät ihmiset hyväksyvät kirkon paradoksivaatimuksen "perinteen" metafyysisestä etuoikeudesta ja OIKEUTUKSESTA olla moraaliton ja "muuttumaton", perinteen pyhittämä ja "tavoittamaton", instituutio, jumala:

   kirkko saa tukeutua perinteisiin mutta olla vapaa kirkon laajan perinnefasismin ja perinnefundamentalismin seuraamuksista sitä yhä hellien (ev-lut kirkko tukee useita epähumanistisia valtalahkoja ja poliittisia vaikuttajia mm lestadiolaisia arvovallallaan), vapaa tuhotuista ihmisistä perinteiden uhreina, traumavaikutteista kulttuurissa, vapaa selittämään etuoikeuksia ja vallankäytön moraalittomuudesta mm "valtionkirkko".


Eliitti väittää yhä olevansa "kristityn kulttuurin" edustaja, "puolustaja", ja iskee pöytään metafyysisen hysterian moraalista eliitin määrittelemänä tottelevaisuusmekanismina pienille ihmisille. Kirkkokristinusko opettaa totaalista antautumista ja alistumista alamaisen olemuksen täyttymyksenä eliitin kiduttaman ja tappaman jumalan sadistisena veren nautintona.

Siksi massamediakin on niin kiihkeästi väittänyt ettei Suomessa ole valtionkirkkoa - jottei valtionkirkon, tottelevan porvarikristityn, joukkomurhaaja-Mooseksen ja sotilaspappien olemus ja tehtävä paljastuisi symbolijärjestelmän kontrollimatrixissa, oikeistolaisessa  porvarikulttuurissa. Kristillisen "Toivon" ja ihmiskuvan kontrollissa eliitin vallan takeena. Kansallisen identiteetin tuhoaminen maahanmuutolla liittyy selkeästi uuteen vaiheeseen globaalin tuhokapitalismin keinoina estää kansallinen puolustautuminen pörssiarvoja vastaan demokratialla ja omavaraisuudella.

 •  Elitismin suuruudenhulluus, ylimielisyys ja kulttuurikontrolli on niin valtavaa ja järjestelmällistä hybristä, että se kattaa myös historian hallitsemista ja väärentämistä eliitin mieleiseksi. Kouluopetus on 100% väärennettyä ja "painotettua" historian suhteen. Oikeistolaiseen maailmankuvaan liitettyä. II

Mika Waltarin "Sinuhen" eroottisia kirjeitä paheksuttiin suureen ääneen epähistoriallisena vääristelynä ja ylimodernina fantasiana.

Venäläisistä museoista on sittemmin löytynyt Sinuhen aikoihin sijoittuvia aitoja romanttisia kirjeitä Egyptistä, jotka ovat pelottavan samankaltaisia kuin mitä Waltari sai kirjoitushuoneen nurkassa istuvalta Sinuhelta mieleensä.   ( löytääkö joku linkkiä näihin löydettyihin papyryskirjeisiin )


III

  Koettakaa ymmärtää: teille on valehdeltu massamedian tiiviillä avulla.

  Taloudesta ja eliitin kulttuurista.
  Teidät on houkuteltu fasismin ja alistamisen ideologiaan. "Tehostaminen"


  Nyt meni tämäkin ylpeyden aihe


  Suomen koulutustaso painuu alle OECD-keskiarvon KL IVKuinka syvällä eliitin magiauskomukset?

Poliisin pappeus?..

Aivan loogista, poliisi kutsui selvännäkijän Auerin
  
murhapaikalle eikä ketään poliisikultista viety mielisairaalaan. Eikä massamedian journalistit ole nostaneet metakkaa poliisin magiarituaaleista eikä poliiseja ole erotettu "uskonnollisesta tutkinnasta": syyttäjä palkkasi myös fundamentalistiuskovaisen syyttämään Aueria saatananpalvonnasta.

Ja kansa nielee tämän valtion virkamiesten virallisen taikauskon noin vain?

 • Kuten nielee valtionkirkon magiavallankin ja sotilaspappien palkan, asunnon, auton ja edustusmatkojen rahoittamisen pakkoverotuksella ateisteiltakin.  


Kuten kansa nielee sen, että syyttäjinä ja tuomareina saa toimia salaseurojen jäseniä, mm. vapaamuurareita. Poliitikkojakaan ei velvoiteta kertomaan salaseurajäsenyyksista, mm. päätoimittajien ohjelmointiin keskittyvästä keskiviikkokerho- tms salaliittotoiminnasta demokratian murentamisessa.
Kirkko erotisoi kärsimyksen perverssillä tavalla, jotta köyhät eivät valittaisi eliitin luomasta hegemoniasta ja fasismista. 

Kirkko pyhittää ahneuden ja materialismin kun sinä pyhität kirkon pyhittäjäksi


Uskon metafysiikkaTurva-ajatukset
Turvamoralismi
Turvausko
Turvakirkko - ei väliä, mihin uskot kunhan uskot ja olet osa meitä


Todellinen Jumala,
10 miljoonan ihmisen teurastaja

Kuten kirkko, ei diktaattori kysy mihin haluaisit uskoa ja mikä valistaisi sinua.

Sinulle annetaan vain kärsimyksen ihailu ja nostalgia uhreja kohtaan.
Vatikaanin marttyyrikultti on niin päinvastainen ideaali kuin voi keksiä Jeesuksen opetuksille. Kirkko uhrautujien hallinnoijana ja toisten verellä rikastujana, uhrikulttuuri, elämän halveksuntaa julistaen.


Adam Hochschild – King Leopold’s Ghost (1998)Screen Shot 2015-03-08 at 5.53.41 PMEi kommentteja: