sunnuntaina, maaliskuuta 01, 2015

Kuinka Nato-lobbari Ahtisaari yrittää luoda Israelista ei-poliittista ongelmaa


Kuinka Nato-lobbari Ahtisaari yrittää luoda Israelista ei-poliittista ongelmaa


Tämän voi tulkita niinkin, että näin Ahtisaari ei vaadi valtiota ottamaan kantaa ja Ahtisaari vetoaa päästämään kokoomuksen, Kataisen ja EU:n poliittisesta vastuusta.

Nato-mies Ahtisaari tekee oikeistolaisen eetoksensa mukaisesti tästä "ei-poliittisen" kuluttajavastuu-asian - jota tämä ei lainkaan ole.


Ahtisaari ei painosta kuuluvasti EU:n virkamiehiä ja Kataista asettamaan Israelia saartoon;

On turha saarnata, että yksilöt voivat taistella israelilaisia vastaan yksilöiden kauppasodalla kun samaan aikaan  Suomen armeija ostaa israelilaisilta asekauppiailta salassa mm. ohjuksia salatuilla hinnoilla. Poliittisella päätöksellä.

Oikeistodemari Ahtisaari on tyhjyyttä kaikuva demagogi, vanha Nato-lobbari, asekauppiaiden äänitorvi ja liittovaltiodiggari.

Tämä on vastenmielistä poliittisen vastuun "ulkoistamista" (neutralisointia), mihin uusliberalistinen politiikka pyrkii joka tasolla. Kohta meillä ei todellakaan ole valtiota, jos ulkoistaminen jatkuu. Poliitikot näyttelevät olevansa pankkien edessäkin voimattomia kun tosiasiassa kyse on vain europankkien vallankaappauksen hyväksymisestä.

Valtion voima perustuu siihen, että rajatun valtion vastuu ja taloussysteemi on valtaa käyttävillä ja että vaihdettavissa olevat poliittisen vallan käyttäjät ovat vastuussa kansalle, joka delegoi vallan.
Oikeisto on kaikin tavoin mitätöinyt valtion ja demokratian käsitteitä Euroopassa 20 vuotta. Ihmiset eivät enää käsitä näiden käsitteiden ehtoja, kuten poliitikkojen nopeaa vaihdettavuutta ja politiikoiden valtaa yksilöiden keskitettynä toimintana ja edustamisena.

Jos poliittinen systemi viritetään estämään poliitikoiden vaihtaminen, silloin valta on vain valtapolitiikkaa ilman demokratiaa.

Demokratia ei ole poliittisten uraohjusten vallan pönkittämistä ja uran pidentämistä vaan ainoastaan äänestäjien tahdon välittämistä eduskunnassa - jossa puolue-eliitin käskyttämä ryhmäkuri ei saisi olla tärkein pelote  kansanedustajille.

  • Israelilaiset asefirmat käyttävät suomalaisten kanssa tehtyjä kauppoja markkinoinnissa, koska Suomen kansainvälinen maine on hyvä.Älytön tuhlaus antaa säästön mahdollisuuden!

Oikeistodemarit tukevat kuitenkin Suomen kallista ja itsenäisestä puolustuskyvystä luopunutta Nato-yhteistyötä mutta vetävät nyt täysin olemattoman pohjoismaisen laitepohjaisen sotilasliiton kehiin.

Jota Norja ja Tanska ei ikinä hyväksy ja jota Ruotsi halveksii, koska Ruotsi ei tunnetusti halua lainkaan sitoutua Suomen Venäjän rajaan.

Käsittämätöntä oikeistodemarien unelmointia ja Nato-yhteistyön syvyyden kieltämistä. Ehkä juuri siksi, kansalaisten hämäämiseksi ja itsepetokseksi, ikään kuin emme olisi Natossa ja sen jokaisessa sotaharjoituksessa mukana. Ikään kuin emme olisi luopuneet armeijan maanpuolustuksen itsenäisestä toimintakyvystä Natokeskeisten hyökkässtrategioiden vuoksi.  
 

Ei kommentteja: