lauantaina, helmikuuta 21, 2015

Eduskunta totalitarismia rakentamassa

Sinun poliisisi, sinun armeijasi,

sinun kansanedustajasi ja sinun suposi

on mukana tässä rikoksessa, totalitarismin rakentamisessa, kontallaan CIA:n edessä.
 Suomen armeija on antautunut Natolle, Israelille, NSA:lle, CIA:lle. Kaikki koodit ja asejärjestelmät on luovutetu Obaman ja Washingtonin sotaneuvoston imperialismin koneistolle. Armeija hävitti kuuluisan Nokian salausjärjestelmän kenttäviestinnästä ja alisti sen Israelin hallinnoimalle laitteistolle." Eduskunnan tiedotustilaisuuden puheenvuorot olivat täysin yhdensuuntaisia, samanmielisiä täysin kritiikittömästi lännen informaatioon suhtautuvia ja sen sijaan hyökkääviä Venäjää ja Venäjän informaatiota kohtaan. Ulkoministeriön tiedottaja ilmaisi karulla tavalla tyytyväisyytensä siihen, että Venäjään myönteisesti suhtautuvat poliittiset voimat tai ainakin niiden mediaedustajat ovat kadonneet kartalta. 
Todellakin. Sivistys, humanismi ja objektiivisuus ovat kadonneet. Sääliksi kävi kuulijoita. 
 http://www.turpeinen-saari.net/blogi/2015/02/18/401Yhteiskuntamme on vakavalla tavalla eliitin kaappama, kun YLE kieltää toimittajia kohtelemasta pieniä puolueita tasaveroisesti. YLE esittää vaalitulosta jo valmiina vastoin yleisradiolakia. 
No Evidence
of Russian Military Hardware Presence in Ukraine – Hollande 
 
-- There is no evidence of Russian military hardware presence in Ukraine, French President Francois Hollande said at a joint news conference with German Chancellor Angela Merkel.
Read more: http://sputniknews.com/politics/20150220/1018534477.html#ixzz3SJ7bs6qq
John White: Oikeiston hätä ja hysteria ei nouse Putinista vaan systeemivalheista. Kapitalismi ei ole edes markkinataloutta vaan rikkaiden terroria, joka on luonut tappavan kuplan. 
Economist Richard Wolff on Capitalism: 

The System is Over; The Game is Rigged.https://www.freespeech.org/video/economist-richard-wolff-capitalism-system-over-game-riggedDemokratian vauhdikas purku

  


Let's be honest - Ollanpa rehellisiä kuka on STASI:n johtaja.

Muistatteko kuinka oikeistolaiset ovat kauhusta ääni väristen puhuneet DDR:n STASI:sta - ja nyt ovat hiljaa.

 Missä nyt on oikeistolaisten paheksunta terrorista kun kaikki aika menee putinvihaan?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

eri värejä sotkemalla saadaan yhteinen nimittäjä

https://www.youtube.com/watch?v=ejl6ozCXVmQ

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Kenraalien ja oikeistokabinettien vallankaappaus etenee.

Tärkeä esilletulo.

" Volanen väittää, että armeija ja poliisi ovat karanneet Suomessa hallituksen valvonnasta. Erityisesti sotilaat ovat vieneet poliitikoilta valtaa ja alkaneet johtaa itse itseään.

Kehitys voi ennen pitkää johtaa koko valtionhallinnon militarisoitumiseen, hän arvioi. "


Volanen puhuu konditionaalissa
mutta tosiasia on se, että kenraalit RKLP:n ja kokoomuksen avulla ovat alistaneet oikeistolaisen armeijan jo Natolle 100% puolustuskyvyttömäksi

ja poliisi sekä armeija suojelee laajaa aseiden (ja Afganistan-CIA:n sekä Turkin natokenraalien huumeiden) salakuljetusta Suomen kautta - kuten 4 vuoden aikana 2 isoa aselastilaivan kiinnijääntiä todistaa ja jotka poliisi julisti laillisiksi vaikka lastit liikkuivat pimeinä eli salakuljetuksena.

Lisäksi mysteerinen Arctic-laivan kaappauksessa kenraalit kieltäytyivät lainvastaisesti antamasta tietoja pääministerille eikä mitään taaskaan selvitetty armeijan toiminnasta CIA:n ja Mossadin kanssa.


Suomalaiset on runtattu niin pölhöiksi ja "hyväntahtoisiksi" eli avuttomiksi alamaisiksi koulussa ja kirkossa massamedian avustuksella

että eivät ymmärrä että eliitti toimii aina salaliittojen kautta orjuuttaakseen työtätekevät ja sabotoidakseen demokratian sekä avoimuuden.

Talousterrori on osa tätä sotaterroria: Suomea ajetaan diktatuuriin viemällä demokratialta edellytykset, nostamalla veronkiertoa ja lamaannuttamalla kansalaiset "pakkovalintoihin".

Kansalaiset ovat unohtaneet massamedian aivopesussa mitä aateliston ja oikeiston terrori merkitsee Suomen kurjassa historiassa 1078-1945.


http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/varoitus-vallankaappauksesta-armeija-ja-poliisi-karanneet-hallituksen-valvonnasta-suomessa/