tiistaina, helmikuuta 17, 2015

Arhinmäen onnistunut puhallus: Vasemmiston mitättömyys


- päivitetty -


  Alpo Suhonen:

"Yrittääkö EU pelastaa Kreikan talouden vai itsensä vasemmistolta?"Arhinmäki saa vapaasti hurrata Kreikan ja Espanjan kapinallisten tasistelevalle vasemmistolaisuudelle

 mutta kaikin keinoin estää vasemmistoliitolta Suomessa vasemmistolaisen vastavoiman oikeistopuolueita, eliittiä ja uusliberalismin euroterroria vastaan.


Tilanne on farssi vasemmiston halvaannuttua Arhinmäen juhlapuheisiin ja henkilökulttiin ja luovuttua vasemmiston perinteisestä pohjoismaisen mallin veropolitiikasta.

Vasemmistoliitto ajaaSuomea Amerikan Euroopan hyökkäyssotaan eli ensin taloussotaan ja pakotekurjuuteen - samalla kun Amerikka lisää kaupankäyntiä Venäjän kanssa.

Hylkäävät äänestäjät näkevät kyllä kuinka halvaantunut puolue on lapsellisen henkilökultin ja itsepetoksen kahleissa Kataisen ja euroterrorin tukipuolueena.Huvaittava ja kauhistuttava yhtaikaa -  kuten farssit ovat luonteeltaan harhaisia.

Arhinmäen valheet ja taktiset takinkäännöt  (Syrizan voiton lypsaminen vaikka Arhinmäki vaati eurojuntan euroterrorin jatkamista ennen galluppien julksitamista)  eivät aiheuta mitään reaktiota vasemmistoliittolaisissa koska koko puolue on upotettu porvarillisen ihmiskuvan itsepetokseen; tottele ja usko hyvään hyvän olon tähden äläkä puutu eliitin toimintaa analyyttisesti ja ideologisesti.

Tätä on demarisaatio: vasemmiston lamauttamsita oikeiston ihmiskuvalla ja "sivistysvaltion" illuusiolla. Luulo, että eliitillä on hyvää tahtoa ja että globalisaatio ei ole ryöstöretki - jonka kohteena Suomi nyt on.


Tietysti Arhinmäki tietää kuinka sielu myydään eliitin kehujen saamiseksi ja eurojuntan tarjoama uranousu varmistetaan vihaamalla aitoja vasemmistolaisia. Tietysti Arhinmäki tietää että venäjäviha on oikeistolaista maailmankuvaa, Amerikan euroliittovaltioprojektin manipulaatio ja että Amerikan 3 miljoonan ihmisen tappaminen 2003 jälkeen on silkkaa imperialismia ja sotataloutta, jota Arhinmäki tukee cheerleadereittensa kanssa.

Eihän vasemmistoliitto ole vasemmistoa nähnyt perustamisestaan saakka  muuta kuin vain harhautuksena, toiveena, imagovälineenä isoissa poliittisissa valinnoissa. Pieni vasemmistohenkinen piperrys ja valitus kuntatasolla on vain loistava harhautus valtion äärioikeistolaisen elitismin ja elioitin veronkierron suojana.

Pääpaino on olla rkp:n ja kokoomuksen tukiryhmänä jotta vasemmsitopersoonat saadaan hillittyä ja halittua suurissa poliittisissa linjauksissa ja korruptiossa.

Vasemmistoliitto on uusliberalistisen terrorin turvakulissi ja unelmoivien puuhasteluklubi, pakoretki suomalaisesta todellisuudesta haaveiden itsepetokseen ilman keinoja ja vastarintaa.

Vasemmisto ei ole taisteleva vasemmisto vaan "hyvää tahtova", vaaraton vasemmistobrändi, joka ei uhkaa eliitin terroritoimintaa ja valtion purkamista suuryritysten siirtomaaksi, orjamaaksi.

Veroprogressio ilman veronkiertoa tulisi olla selkein vasemmiston vaatimus mutta sitä ei kuulu wannabeporvarien mielenrauhaksi.

 • Ilman veroprogressiota ei ole yhteiskunnallista solidaarisuutta ja tasa-arvoa. 
Ilman omaa valuuttaa ja tullia saaste- ja orjateollisuuden tuotantoa vastaan ei ole 70-luvun ihmettä, pohjoismaista mallia.

Ilman valtionyhtiöitä ei ole omaa elvytystä kuten ei olisi ollut 70-luvulla ilman valtionyhtiöitä ihmeellistä elintason nousua.

Tärkeimmissä poliittisissa linjauksissa 100% oikeiston uusliberalistisen tuhopolitiikan ja militaristisen liittovaltiodiktatuurin asialla, hyväuskoisille idiooteille Arhninmäki on tarjonnut lohduttavia pullamuruja ja päiväkotihenkeä vasemmistolaisuuden unelmana ja tikkarina.Me olemme katastrofin keskellä: Suomen pankki on taannut 90 miljardia EKP:n rahanpainantaa ja veronmaksajat voat joutumassa maksamaan eurokuplan rumalla tavalla.

Puoluejohtajat ovat hiljaa Suomen pankin ansasta, joka on tehty eduskunnan ohi.
Arhinmäen allekirjoittama yhteiskunnan terrorisoiminen


kuten on myös Naton marssilupa eli "isäntämaasopimus" valmistelun allekirjoittamisena.

Kuten on yliopistojen ja koulutuksen alasaja.

Kuten on myös terveydenhuollon alasajo 20% EU:n huonoimman terveydenhuoltomaan joukkoon.'

Kuten allekirjoitti salaiset TTIP-neuvottelujen jatkamiset hallitussopimuksessa.Olemme perinteisen eliitin terrorin pikakurssilla  kohti 30-lukua
Jari Halonen
 • Aikakautemme vastenmielisin asia 
       on mielistely 
Patomäki ei tunnusta vasemmistoliiton moraalista 
konkurssia ja totaalimuutoksen tarvetta:

Patomäki  Juhani Huopainen
  " Uutisoinnissa jää kummasti mainitsematta, että EKP:n Draghin ja IMF:n Lagarden siunaama EU-komissaari Moscovicin laatima luonnos olisi Kreikan Varoufakisin mielestä ollut hyväksyttävissä oleva sopimus.
  Jostain syystä Eurogroup ja Dijsselbloem vaihtoivat viime tingassa käsittelyyn version, joka käytännössä jatkoi sitä samaa tuubaa, mitä Troikka on vuodesta 2012 syöttänyt - mukaanlukien   • Greece will ‘not be treated as a debt colony

  that should suffer’ – finance minister Yanis Varoufakis

  Revalvaatio

  ”Osinkojuhlissa pöytä koreana”

  Jännitteitä demarien sisällä - uskomatonta?
  Se tavallinen Vaalijekku, toivon nostatus?  


  Johtava eurodemari eri mieltä 

  kuin Rinne: Troikka saa mennä    
  Saksan eliitti nosti natsit valtaan rahalla

  - onko Kreikkaan valmisteilla sotilasjuntta


  KRUGMAN

  Weimar on the Aegean


  • Ron Paul: Ukrainan vallankaappaus 

  oli EU:n ja Naton operaatio

   Kemian nobelisti F Soddy rahan valhetta vuonna 1934 :

   " Ateenassa ja Spartassa ymmärrettiin jo kymmenen vuosisataa ennen Kristuksen syntymää, että eräs valtion tärkeimmistä valtaoikeuksista oli yksin sille kuuluva oikeus luoda rahaa. Kuinka merkillistä, että tämän valtaoikeuden ainutlaatuinen luonne ollaan vasta nyt tajuamassa uudelleen. ”Rahanvalta”, joka on jättänyt varjoonsa näennäisesti vallassa olevan hallituksen ei ole vain hyvin rikkaiden valtaa, vaan ei enempää tai vähempää kuin uusi tekniikka, jolla rahaa luodaan ja tuhotaan tekemällä merkintöjä pankin kirjanpitoon, ilman pienintäkään huolta yhteiskunnan edusta tai siitä todellisesta tehtävästä, joka rahan tulisi yhteiskunnassa suorittaa... Sallimalla tämän tulla voiton lähteeksi yksityisille [rahan] luojille, luomme ensinnäkin salaisen ja laittoman hallinnon muodon ja lopulta kilpailevan vallan, joka on riittävän voimakas syrjäyttääkseen kaikki muut hallinnon muodot."     --Timo Kalliokoski    The story of capitalism is not the only one there is. It’s not inherent within us. It was invented by human beings, and human beings can change it.
    therules.org 

   Islannin-suurlähettiläs Ylellä: Pankit kaatuivat, hyvinvointivaltio pelastui
   Greece Leads with Keynes, not Marx

   1 kommentti:

   Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


   Unohtakaa politiikka, ostakaa ja naikaa, epäpolitisoitukaa

   hedonistisesti, hihitelkää sanomalehtien nostamille karakteripiirteille vallankäyttäjistä


   - Pankkiryhmän ohje: ”Suomalaiset, harrastakaa enemmän seksiä”

   Pankki- ja vakuutuskonserni OP-ryhmän yritysblogissa...

   uusisuomi.fi