sunnuntaina, helmikuuta 01, 2015

Marssilupa "Isäntämaasopimus" MOU ei ole lainvoimainen - Demokratian mitätöinti massamedialla    NEWSWEEK

Ukrainian Nationalist Volunteers

 Committing 'ISIS-Style' War Crimes


Salaiset sopimukset kertovat vallankaappauksen rutiinista kan(s)alaisten kiinnittäessä toiveensa väärennettyyn demokratia-retoriikkaan ja eliittikeskeiseen dramaturgiaan.

Demokratiaa ei ole siellä missä kansalaiset eivät laita delegoidun vallan käyttäjiä vastuuseen ja systeemimme korostunein seikka onkin nyt poliitikkojen vastuusta vapauttamisen mekanismi, massamedia ja retorinen asetelma, jossa kansalaiset ovatkin alamaisia eivätkä aktiivisia eliitin hallitsijoita demokratialla. Media väärentää todellisuutta korottaessaan eliittiä emotionaalisella viestinnällä kuinka alamaisten on seurattava kuin pikkulapset eliitin tunteiden liikkeitä... roolijako ym manipulaatiokeinoja mitätöimään demokratian ehtoja.

- IPU:n suomentamana

Tätä ei ole ratifioitu. Ruotsissa sentään tunnustetaan avoimesti että heidän kenraalinsa allekirjoitus oli vain festivaalitemppu eikä sitä ole ratifioitu.
  
Kirjoittakaa kansanedustajille, että ministerit eivät saa allekijroittaa perustuslainvastaista puolustusdoktriinin muutosta.

Vain kenraali on laittomasti allekirjoittanut ulkopoliittisen lauselman.

Tämä muuttaisi koko asetelman Amerikan siirtomaapolitiikaksi pahimmalla tavalla Suomessa.

Media luo mielikuvaa kuin tämä olisi jo itsestäänselvyys ja pitävä sopimus mutta sitä tämä ei ole lainkaan - lainvastaisena toimintana. Kenraali ei voi allekirjoittaa uutta ulkopoliittista linjausta ja perustuslain muutosta. Mielikuvaa yritetään nyt luoda sopimuksen pätevyydestä ja "tahtotilasta" mutta kaikki on illuusiota kansalaisten harhauttamiseksi oikeistolaiseen militarisaatioon vieraan vallan alle.  Kuten ennen sisällissotaa ja talvisotaa oikeisto teki sopimuksia Suomen liittämiseksi Saksaan.

Suomea alistetaan amerikkalasiten kenraalien sotataloudelle ja kolonisaatiolle.

Kirjoittakaa.

Vihreätkin ja Heidi Hautala ovat nyt aloittaneet myös kampanjan natokenralien puolesta. Vihreä puolue on hyvin erikoinen porvarien omantunnonpesupuolue. RKP:lle hyvin tärkeä sisärpuolue hajottamaan itsenästa valtiota elitiin uusliberalismin ja uusfeodalisaation tieltä.II

Kuinka emotivismi luo epäpolittisuutta eli alamaisuutta?

Massamedia korostaa poliitikkojen emotionaalisia reaktioita. Silloin huomion fokus on vain henkilö eikä valta, jota hän käyttää.

Lisäksi oikeistolaisten toimijoiden toimintaa esitetään ylivertaisena: "jyrähti" "suuttui" "teki johtopäätöksen"

Emotionaalista ja subliminaalista ohjailua.

Faktojen vääristely on tietysti vakavinta ohjailua. Mutta suomalaiset reagoivat äärimmäisen laimeasti ja pelästyneesti faktojen vääristelyyn eivätkä vihaisesti ja päämäärätietoisesti väärien faktojen levittäjää kohtaan.

Vääristelyä emotionaalisella ohjailulla - emotionaalinen painotus ei saa kuulua aitoon journalismiin.  Suurin osa ihmisistä ei osaa erottaa emotionaalista ohjailua. Blogeissa me blogikirjoittajat tietysti esitämme painokkaan subjektiivisen lisäsävyn ja ironian ja odotamme että likija odottaakin pientä viihdettä selkeän subjektiivisesta tyylistä.

Mutta avoin ja rehellinen blogistien tyyli on eri asia kuin median painostava ja sensuroiva emotivismi ohjailemaan faktojen vääristelyä ja sensuurin hyväksymistä. 


Kuten sodan lietsominen Syyriaa ja Itä-Ukrainaa kohtaan. Täysin emotionaaliseen ohjailuun painottunutta - rajaavan sensuurin avulla. 

Muistatko Irakin sodan? Laaja salaliitto faktoja vääristellen - Hesari ja YLE mukana mediasalaliitossa sodan käynnistämiseksi ilman journalismia.Ei ole mitään voimakkaampaa valtaa kuin sensuuri, tiedon ohjailu ja vääristäminen.

Massamedia on ase oikeistolaisten omistajien ja ohjaajien käsissä. Yleisradio ei noudata yleisradiolain tasavertaisuuden velvoitetta. Tästä kannattaa suuttua ja hermostua - sinua kohdellaan kuin lasta ja sinun lain takaamia oikeuksiasi rikotaan elitistisen vallankäytön takia.

Seuraamukset ovat jo järkyttäviä, tuloerot kasvavat ja  kuoleisuus kasvaa, kärsimys kasvaa eliitin vallnkaappauksen edetessä. TTIP, SOTE, Talvivaara & kaivostoiminnan luovuttaminen  ja Nato ovat totalitarismia, paluu keskiajalle, eliitin terroriin ja salailuun. Eliitin rikastuminen merkitsee sinun köyhtymistäsi ilman veroprogressiota ja perustuslain tiukkoja rajoja eliitin mielivaltaa vastaan.


A-studio: Talk

 
Hornetit Itämeren yllä. Vieraina europarlamentaarikko Heidi Hautala (vihr.), kansanedustajat Jussi Niinistö (ps) ja Pertti Salolainen (kok) sekä toimittaja Yrsa Grüne. Keskustelun vetää Sakari Kilpelä.
  • Esitetty: Yle TV1
Ei kommentteja: